Test af Petit by V sengetøj og sengerand – Testfamilien
Og vinderen blev...

Test af Petit by V sengetøj og sengerand

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

To af vores testere har testet produkter fra Petit by V. Camilla har testet sengetøj og Charlotte har testet en sengerand.

Camilla fortæller: “Vi blev spurgt om Fleur kunne tænke sig at teste junior sengetøj fra Petit By V Nordic, og takkede med det samme ja. Både fordi Fleur netop var begyndt at bruge sin juniordyne i sin tremmeseng, men også fordi jeg havde læst meget godt om dette mærke.”

Sengetøjet fra Petit By V Nordic er produceret i en lækker og blød økologisk bomuld, som er GOTS certificeret. Herhjemme går vi meget op i at det meste af Fleurs ting, og især tøj og sengetøj er økologisk, af den årsag at det er det som hun har tættest på kroppen. Jeg har ikke altid gået op i økologi, det er først efter jeg har fået et barn, at jeg er blevet meget mere bevidst om økologien.

Designet på sengetøjet har for mig også stor betydning. Jeg kan mærke at min egen søvn bliver bedre, når jeg sover i sengetøj som er lyst og uden alverdens farver og mønstre. Derfor forsøger jeg så vidt muligt også at vælge det til Fleur.

Petit By V Nordic er inspireret af den nordiske stil, med lyse farver og et enkelt design. Mønsteret på sengetøjet er kendetegnet med små svaler ? hvilket er flot og enkelt.

En detalje som jeg er især imponeret over ved dette sengetøj, er at lukningen er med indvendige knapper. Dette er både smart for udseendet og funktionaliteten. Jeg har haft flere sengesæt til Fleur til hendes babydyne, som indeholder både lynlås og snore ? hvilket i mit hoved ikke rigtig høre hjemme på en babydyne. Så disse indvendige knapper er hos os et hit.

Printet er ens både på forside og bagside, hvilket jeg godt kan lide.

Sengetøjet har nu været i brug i flere uger, og har allerede været vasket nogle gange. Det har ikke ændret farve, form eller udseende i vask, på trods af at det har fået 60 grader samt blevet tørretumblet.

Alt i alt, har vi været super tilfredse med sengetøjet fra Petit By V Nordic. Det har levet op til vores forventninger og Fleur har brugt det hver nat i tremmesengen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritiker: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed: MEGET GOD ? Sengetøjet holder dynen på plads med de indvendige knapper. De går ikke op ved brug og dynen bliver i betrækket.

Kvalitet: MEGET GOD ? Sengetøjet ligner sig selv, selv efter flere vaske.

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD

Pris: GOD ? sengetøjet i junior koster 475 kr inkl dynebetræk. Prisen er meget fair, især fordi det er økologisk og en super god kvalitet.

Charlotte har testet en sengerand fra Petit by V.

Vi modtog sengeranden fra Petit by V med stor glæde. Jeg har haft rigtig svært ved at beslutte mig for hvilken en sengetrand min søn skulle have, da vi gerne ville have en som var neutral og som kunne gå med næsten alt slags sengetøj, samtidig med at se super lækker ud. Det hele passede perfekt sammen med at vi modtog sengeranden fra Petit by V og den opfyldte alle vores krav, da den er helt hvid på den indvendige side og hvid med svaler på ydersiden, så den er ret neutral.

Første dag baby N havde sengeranden på, havde han et uheld i bleen hvor det røg ud i hele sengen og noget af det ramte sengeranden. Jeg kunne tage en vådserviet og vaske det af sengeranden og det forsvandt, det var jeg pænt imponeret over. Hvis det ikke var gået af, kan man tage betrækket af og vaske det på 30 grader og det er ret lækkert at man kan tage betrækket af.

Betrækket er 100 % økologisk bomuld og det er vildt blødt og stilrent, sengeranden er 3 cm tyk og kan stå selv, der er heller ingen snore i som baby N kan blive viklet ind i.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Sengeranden passer til næsten alle tremmesenge, den kan stå selv pga. tykkelsen. Det er godt at man kan tage betrækket af og vaske det.

Holdbarhed: MEGET GOD ? skummet virker robust og holdbar i formen. Betrækket er dejlig blødt og 100 % økologisk bomuld og så er det nemt at rengøre.

Pris: MEGET GOD – prisen ligger på 575 kr som er en fin pris, kvalitet og pris hænger rigtig godt sammen her.

Kvalitet: MEGET GOD ? man får helt sikkert kvalitet for pengene samt et lækkert og et stilrent produkt.

30 kommentarer

 • Katrina

  Super test! Vi er lige gået over til tremmeseng og en større dyne og tror da helt bestemt at vi skal forsøge os med dette sæt. Kan rigtig godt lide det rolige design og så er oplevelsen med at betrækket på sengeranden kunne tørres af jo virkelig et plus! Vi har tidligere haft en sengerand hvor betrækket ikke kunne komme af og det var simpelthen så besværligt at vaske den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Så fine tekstiler i dejlig blød kvalitet. Elsker designet og dets rolige udtryk. Holder kvaliteten selv efter mange gange i vaskemaskinen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er faktisk først inden for de sidste par måneder, at jeg er begyndt at støde på Petit By V, men har fra dag ét af ikke rigtigt kunne slippe tanken om det igen. Så fint design og passer helt perfekt til min smag. Vi har ikke prøvet det til storebror W endnu, men har nu investeret i et babysengesæt til lillesøster i maven. Det er blevet vasket og er klar til brug og det har i hvert fald indtil videre fuldstændigt holdt farve, blødhed og form. Vi er allerede fan og glæder os sådan til lillesøster skal putte med det 👏🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra Kirk

  Da vi skulle finde en sengerand til Viktor, lagde jeg væk på at den skulle være i god kvalitet og have et flot, men enkelt design i sarte farve. Det lever sengeranden fra Petit by V op til, så derfor endte vi med at købe den, og vi er super glade for den. Kvaliteten er så lækker og den er flot at kigge på, så det er bare thumps up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linevagner

  Min datter Emilie er så heldig at eje et af de skønne hårbånd – det er af Go kvalitet og bliver hvor det skal uden at glide af eller falde ned 🙂
  Kan anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det lyder som et rigtig lækkert produkt. Jeg har ikke erfaring med det. Det tiltaler mig dog meget, da jeg må erkende at kvalitet og pris hænger sammen indenfor sengetøj. Der er altså ikke noget bedre end et dejlig, blødt sengesæt. Jeg kunne bestemt finde på at købe ud fra beskrivelserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Stimose

  Jeg kender godt til mærket, de har virkelig lækker kvalitet. Har ikke prøvet deres sengetøj, men hvor ser det bare lækkert ud. Og så er jeg vild med, at de laver det 100% økologisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria D.

  Jeg har godt nok hørt om mærket “Petit By V”, men ikke købt noget derfra fordi jeg (åbenbart som den eneste) ikke er vild med svane designet. Jeg kan ellers godt lide at sengetøjet er økologisk & GOTS certificeret og de indvendige knapper lyder også smarte. Jeg har nogle sæt sengetøj med bindebånd, som desværre løsner sig hele tiden. Prisen synes jeg er fair til hvad man får plus så tænker jeg at man bruger sengetøj ret meget.
  Så hvis der kommer nogle andre designs, kunne jeg godt forestille mig at købe noget derfra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Mortensen

  Jeg har ikke tidligere hørt om dette mærke, Men det skal bestemt prøves. Kommer på ønskesedlen til vores datters dåb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Horsdal

  Jeg har desværre ingen erfaring med dette mærke.
  Men det er godt nok et smukt og enkelt design 😍
  Jeg kunne nemt blive fristet til at købe det til vores pige og bonus er jo at det kan bruges både til piger og drenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min datter har et sæt junior sengetøj fra Petit by V. Det er simpelthen så lækker kvalitet. Smørblødt fra dag et, og det forbliver det vask efter vask. Jeg har virkelig overvejet at købe tre sæt til familiens øvrige medlemmer, da det må være så lækkert at sove med. Jeg er vild med det diskrete print, der kan bruges både til piger og drenge og store og små. Kan kun give mine bedste anbefalinger herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke K Riedel

  Herhjemme har vi prøvet en del forskellig sengetøj til børnene. Aldrig har jeg haft så lækkert sengetøj som Petit by V. Det holder dybene godt på plads, samtidig er det dejlig blødt og meget skønt og silrent design. Det bedste for mig som mor er, at det er lavet af økologisk bomuld og derfor det bedste jeg kan give til mine børn. Mærket giver jeg en kæmpe varm anbefaling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Rejkjær

  Vi købte sengerenden da A var unger en mdr, på jeres popop shop i Valby, et fantastisk valg, Vi er så glade for den, den er stilren, enkel og passer i sengen. A har nu haft den knap et år og der er ingen tegn på at den er slidt eller medtaget selvom om A efterhåneden kaster sig rund og kravler op af den. Det er en solid tyk sengerend og meget nem at rengøre.
  Vi gav vist nok 300 for den, da det var 2. sortering. Ved ikke om vi havde købt den til de knap 600 kr, men lækker er den, og den kommer helt sikkert til at være i sengen i lang tid endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg kender ikke mærket, men efter jeg har læst anmeldelsen er jeg blevet ret nysgerrig på det. Jeg kan godt lide det tidsløse design samt at det er økologisk. Holdbarheden er en vigtig fordel for mig, specielt i forhold til prisen. Umiddelbart ville jeg ikke bruge så mange penge på et sæt sengetøj, men jeg tænker jeg vil ønske mig det til vores søn i barnedåbsgave. Og hvis det derefter er en succes, så ville jeg gerne bruge penge på endnu et sæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det er et mega lækkert sæt sengetøj, min datter fortrækker det, og hun vil ikke sove i andet😃
  Det holder godt på farverne, kvaliteten er også meget god😊
  Det er dejligt blødt og derfor behaligt at sove med👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Min søn Lui har en hue fra Petit by V og den er simpelthen så fin og lækker.
  Vi er simpelthen også nød til at have et sæt sengetøj også.
  Jeg er vild med det enkle design og de neutrale/nedtonede farver som gør det vil passe ind på et hvilket somhelst værelse.
  Og lur mig om det ikke ender med mors soveværelse pludselig også bliver noget Petit by V sengetøj rigere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia Nissen

  Jeg kender ikke til det, men det luder da som noget jeg skal kigge mere efter. Lyder lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Damtoft

  Kan super godt lide det enkle design, det er meget fint! Kan også godt lide at det er økologisk bomuld- lækkert. ingen tvivl om at kvaliteten er i top..MEN synes prisen er for høj..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ditlev Jakobsen

  Vi har det fine juniorsæt til vores datter.. Og før har jeg sværget til sort gallerys sengetøj.. Men må sige at, det fra petit V er smørblødt! Samtidig er lukningen med de indvendige knapper helt fantastisk, da de ikke skarver eller gør “ondt” når de små ligger på det 😊😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lundsgaard

  Jeg har ikke selv haft det til mine børn, prima pga jeg ikke selv vil give så mange penge for et sæt sengetøj i junior. Men vil godt have ønsket det til dem i gave. Synes det er nogle pæne motiver, hvis det findes i voksendyne, kunne jeg godt finde på at de skulle have det. Mine børn er 7 og 4,5år…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Petit by V laver simpelthen de fineste enkle ting, der holder kvaliteten selv efter mange ture i vasken. Det er så blødt ok lækkert 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Til august skulle lillesøster gerne melde sin ankomst, og til der har jeg luret meget på Petit by v’s sengerand, da jeg virkelig synes det ser så lækkert ud . Desværre havde jeg en rigtig dårlig oplevelse med ekstrem ringe service , at jeg begyndte at lede efter andre mærker. Men efter at have læst den her test, og de gode udmeldinger, så vil jeg igen skrive den øverst på ønskelisten. Med hensyn til prisen , så synes jeg priserne er meget passende til det produkt man får:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi har et sæt sengetøj, stofbleer og et net fra Petit by V. Vi er super glade for sengetøjet og det lille nervøs. Sengetøjet er dejligt blødt og holder pænt farven selv efter mange vaske. Jeg faldt for designet som er enkelt og ikke for baby artig hvilket tilfredsstiller moren 😊. Desværre holder stofbleerne ikke farven ligeså godt men de er dejligt store hvilket er et stort plus og krymper næsten ikke 👍. Jeg vil klart anbefale produkter er fra Petit by V.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Freja på halvandet år, har junior sengetøjet, og vi er SÅ glade for det!
  Ikke nok med det er øko tex, så er det også smør blødt at ligge med. Jeg skal hvertfald selv have det til mig selv.
  Det er enkelt, smukt og stilrent.
  Jeg er kæmpe fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Vi er bare så glade for petit by v! Især sengetøjt, der bare har den bedste kvalitet og selv efter flere vaske, så er det stadig lækkert. 🙂 stort fem tal 😉

  Hilsen Sophia & mor (Steph) 👋🏼🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vi har er sæt til hver af ungerne i junior størrelse fra Petit by V – og vi alle elsker det. Det er super holdbart, såå lækker blød og kvalitet er virkelig god. Dertil er designet så fint simpelt. Også det bare et ekstra plus hos mig at økologisk bomuld 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Vi har et voksen sengesæt fra petitbyv – datteren elsker det og når hun engang imellem bruger et andet sengesæt har farmand eller Jeg lånt det af hende.
  Kvaliteten er bare så lækker og herhjemme er vi enige om at man sover bedre når petitbyv sengesættet er på, da det bare er så dejligt let og blødt.
  Herudover er det let at vaske og selv normalt svære pletter er til at få af i vask. 😊
  Vi bliver nok nødt til at købe Til mor og far også.
  Kan klart anbefales.
  De laver også nogen lækre huer og sådan en gav jeg til en 2 årig pige i julegave og den faldt straks i “god jord” da den var blød og dejlig neutral i farven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Vi har et sæt sengetøj fra Petit by V og vi elsker det. Det er holdbart vask efter vask, designet er enkelt og det samme hele vejen rundt, det er jeg fan af 😊 Og så er stoffet så lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min søn Lukas har sengesættet i str voksen. Det er super flot og stilrent. Og rart for mine øjne, når der nu ellers er cars, star wars osv på hans sengetøj.
  Af samme grund var jeg spændt på hvad han sagde til det.
  Vi har nu brugt det i et halvt års tid, og det er lige så pænt som det var fra nyt. Og når der skal skiftes sengetøj spørger Lukas på 5år “Mor må jeg ikke få det med fuglene på? Det er så dejlig blødt!
  Jeg overvejer stadig om ikke vi voksne ikke også skal have noget dejlig blødt sengetøj 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidisofie

  Jeg kender brandet og jeg synes faktisk at kvaliteten er i top!
  Ved sengetøj kan man sagtens finde sæt som er ubehagelige for huden, men her føles det som at man tager “en sky på”. Det er fantastisk at bruge 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og vinderen blev...