Test af Units – de nordiske dyr – Testfamilien
Ugens børneværelser uge 21+22 - værelser hos en baby-pige, pige-tumling samt teeangedreng

Test af Units – de nordiske dyr

To af vores testfamilier har testet produkter fra Units danish design.

Karina fortæller:

“Jeg har sammen med mine 3 børn testet forskellige produkter fra Units.”

“Units er rigtig fine tumledyr, lavet i EVA-skum, som fås i 3 forskellige størrelser, de mindste i en æske med 5 eller 6 forskellige små dyr.”

“Units har lavet forskellige serier, bla. en serie med bondegårdsdyr/traktor, derudover har de også lavet en serie med nordiske dyr, hvilket er dem vi har testet.”“Vi har testet den store isbjørn som er 32 cm. høj. Isbjørnen har virkelig mange legefunktioner, min datter på 3 år, er en rigtig tumling, så hun har virkelig fået udforsket hvad den alt kan bruges til, det er lige fra skammel i køkkenet, til at sidde på ved sofabordet og den kan faktisk også bruges som en lille vippe, samt hoppe ned fra og selvfølgelig meget andet.” “Jeg elsker den lækre creme farve, da den er forholdvis neutral og passer fint ind i stuen, selvom den er en anelse sart, så er det jo godt den nemt kan tørres af med en klud.

Jeg er rigtig glad for at alle dyrene er lavet i flotte neutrale og nordiske farver, da de kan bruges til begge køn.

De mellemste dyr på 18 cm, altså haren og isbjørnen, samt de små dyr, har mine børn mest brugt til at lege og kramme med, samt “hoppe fra dyr til dyr”De er rigtig fine, hvis man har mere end ét dyr, for så kan fantasien få frit spil.”  De små dyr i æske har også været en succes at have med i badekaret.

Alle dyrene har været pakket fint ind i lækker emballage, som indbyder til leg.

Så snart vi modtog produkterne gik mine børn igang med at lege med dem.

Jeg er vild med at dyrene rent faktisk ligner rigtige dyr, for samtidig med at børnene leger med dem, kan de også få lært en hel mase omkring de forskellige dyr.

Dyrene har fået lidt hak og overfladeridser, men derudover er jeg sikker på de kan holde til mange timers leg. Jo flere store dyr de har, des sjovere bliver de at lege med.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – rigtig fine legemøbler, som har mange anvendelsmuligheder og kan bruges fra barnet er ca. 6 måneder gammel og måske helt op til 8-10 års aldren.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – der er ingen tvivl om at det er rigtig lækker EVA-skum som er blevet brugt, de kan holde i mange år.

Pris: GOD – priserne er ret rimelig, den store isbjørn koster 1150 kr. Og de mellem dyr koster 250 kr. pr. styk.

Christine fortsætter:

“Vi modtog en KÆMPE stor pakke fra UNITS , som indeholdte en STOR Hvalros, en mellem isbjørn, en lille kanin og en pakke med mini dyr.”

“Begge børn var MEGET begejstret og begyndte med det samme at lege med de fine UNITS ting.”Josephine er 3 år og Joshua 6 år. Joshua var mest interesseret i den store hvalros imens Josephine meget hellere ville lege med den lille kanin og mini dyrene. Hun tog med det samme den lille pakke med op på værelset, hvor de små dyr blev sat sammen med hendes dukker.Alle delene virkede fra starten af meget robuste og har en virkelig god ?hårhed?, som gør at de ikke vil ?smuldre?, eller få hakker på samme måde som vi har oplevet med andet tumlelegetøj.

Vi bor i et to-etages rækkehus og de små syr og isbjørnen er i hvert fald blevet smidt et par gange eller fem ned af trapperne, uden det har kunne ses overhovedet.Joshua har primært brugt det store dyr, altså hvalrossen. Den har været brugt til at ligge på imens han har set fjernsyn, eller som stol når han spillede Playstation.

Der er også blevet lavet en del ?jorden-er-forgiftet? baner – en god leg, som begge børn kunne lege sammen og som UNITS er perfekte til.Børnenes alder gør, at de bruger UNITS på to forskellige måder og det syntes jeg egentlig er ret sjovt at se. Josephine opstiller, især mini dyrene men også den lille kanin og mellem isbjørn og finder på en ?leg?.

Joshua tumler og ?hænger? mere på den store hvalros, som klart har været hans fortrukne. Vi er meget glade for UNITS dyrene!Nytteværdi: GOD – Både tumle-funktionen og dét at finde på en ?leg? med dyrene styrker både deres motorik samt fantasi.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg er virkelig positivt overrasket over, materialet UNITS dyrene er lavet i. Utrolig holdbart!

Pris: MIDDEL – Jeg syntes priserne er lidt i den høje ende. Den store hvalros koster 1.150 kr. Det syntes jeg er mange penge. Mellem, lille og mini syntes jeg dog er en fair nok pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Er som sagt MEGET imponeret over den kvalitet man får, ved et UNITS produkt.

20 kommentarer

 • Camilla Rasmussen

  Vi har et par Units herhjemme. De bliver flittigt brugt som forhindringsbane, til at ride på og bare til at lege med som de dyr de er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Kæmsgaard Villadsen

  Vi har haft en enkelt ko, og min datter på dengang 6 år, var rigtig glad for den, lige da hun fik den. Men når hun efterfølgende legede med diverse tumle ting, stod koen altid tilbage. Så herhjemme er vi mere til bobles

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Larsen

  De er super fine, desværre har jeg lidt svært ved at gennemskue, hvad de kan i sammenligning med fx bobles. Det virker til at units egner sig til større børn, men med knap så mange anveldelses muligheder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Lüthje

  Ser uf til at være den perfekte gave til mine børnebørn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Dejligt at læse en god test om dem. Nu ved jeg hvad min datter skal have i gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Må vidst have de skumdyr til badet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga

  Vi bruger dagligt de små dyr… især i badet bruges de meget da de blandt kan sættes op på fliserne… da sønnike var lille og var ved at få tænderne, synes han de var super dejlige at bide i.. de kan anbefales..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Riis Nielsen

  Elsker at farverne er meget nordiske og neutrale så de passer ind i alle hjem. Også dejligt med en variation i valget af dyr – ikke så tit man ser en hvalros i børnelegetøjsland ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vi har et par små dyr og i starten synes den lille de var sjove. Men nu hvor hun er 2½ år er de ikke længere så spændende. Tror de virker for baby-agtige i det ellers lækre materiale. Synes produkterne er rigtige fine og kvaliteten er god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Fedt med et alternativ til bobles. Er vild med de neutrale farver. Kunne tænkes vi skal have købt nogle af de små dyr, til det nyeste skud på stammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Har altid hørt om disse dyr før, men ud fra testen lyder de super sjove for børnene. Tænker at prisen for den store lyder lige høj nok – i hvert faldet her hos os – mens prisen for de mindre dyr lyder ganske fair.
  Super at der kommer lidt modspil til bobles og at man kan variere ved at have lidt af hver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Vi har de små dyr og de er super gode at have med i bad, da de flyder ovenpå og når de er våde kan de “klistre” fast på kanten i badekaret eller på flisevæggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Damtoft

  Så fint design og dejlige farver! Så fedt at der er kommet flere alternativer til bobles så man kan variere lidt😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla ditlev Jakobsen

  Vi har selv et par af dyrene fra Units hjemme ved os. Både store og små og de er et kæmpe hit ved vores datter på snart 3 år. Synws kvaliteten er helt fantastisk, og de bliver ikke nemt støvet og nussede at se på. Jeg kunne godt tænke mig lidt flere variationer i både dyr og farver. Men det kommer nok 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Nu er min datter ikke så gammel endnu, men vi har den lille pakke med units dyr, og de er et stort hit at kigge, gumle og banke ned i gulvet. Er sikker på når hun bliver ældre at de vil få en anden funktion og blive sjovere at inkludere i legen. Det er et stort bonus at de rent faktisk ligner dyr i forhold til andre tumle møbler, så man kan snakke om dem og sætte dem i kontekst.
  Synes dog de er små dyre og der kommer hurtigt brugstegn og små hakker og mærker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg er helt vild med deres design dog kunne det godt være større udvalg af farver, men det kommer måske senere hen . Vi har ikke selv erhvervet nogen, da jeg synes prisen er lidt for høj, men de er skrevet på ønskeseddel til barnedåben:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Vi er så heldige at vi har vundet traktoren i ig konkurrence så vi glæder os til at modtaget den, min store dreng på 2,5 glæder sig helt vildt til at den kommer, traktor er det helt store hit, så den er jeg sikker på vil blive brugt til alt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at de har nogle naturlige farver, og at det er ‘rigtige’ dyr. Det indbyder til endnumere leg 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Vi har fåret fra deres bondegårds serie og vi er også vilde med Units. Selvom fåret er Hvidt, så kan man ikke se at det nu har været brugt i et par år 🙂 lidt hakker er det eneste men den er stadig flot hvid.
  Her bliver det brug til jorden-er-giftig, som skammen og til at stå på og ja så også som en stopklods til robotstøvsugeren 😂 Rigtig mange funktioner og mine drenge på 4 og 1,5 elsker den 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg syntes det er fantastisk legetøj til børn, den eneste grund til at vi ikke har købt noget fra Units endnu, er den høje pris og så er jeg ikke vild med deres farvevalg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens børneværelser uge 21+22 - værelser hos en baby-pige, pige-tumling samt teeangedreng