Test af Keune BLEND – Testfamilien
Test af Units - de nordiske dyr

Test af Keune BLEND

4 af vores testfamilier har testet Blend-serien fra Keune.

Louise fortæller: “Jeg har været så heldig at teste en blanding af produkter fra Keune Haircosmetics. Serien hedder BLEND – og som navnet antyder, så kan produkterne blandes og bruges sammen på kryds og tværs. Produkterne er en visuel flot serie, så førstehåndsindtrykket var godt. Det ser dyrt og lækkert ud – og det kan de fleste jo godt li?.”Jeg har testet en saltvandspray, en prep-spray, en paste og en volume pouder.

Jeg var lidt forbeholden ved tanken om, at man kunne bruge produkterne sammen, for min erfaring er desværre ofte, at mit hår fedter til, når jeg får for meget produkt i det.

Men jeg lod det komme an på en prøve og tog efter en hårvask tre ud fire produkter i håret. Først den lækre Prep-spray, som jeg kom i vådt hår. Efter føntørring er mit hår altid flyvsk, og derfor forsøgte jeg mig Keunes Sea Salt Spray – og det virkede fantastisk. Sprayen gav god struktur og fedtede slet ikke.

I bunden strøede jeg pudderen fra den lille fine dåse, og det giver virkelig fylde og heldigvis uden, at man kan se det lidt lyse pudder i min lidt mørke udgroning.Resultatet var overraskende godt, det holdt længe og gav et flot fald og fylde i mit hår.

Prep-sprayen fungerer som en varmebeskyttende spray, og jeg har opdaget, at den også er helt genial til at holde på mine krøller, når jeg laver sådanne til en aften i byen. Jeg krøller altid med glattejern, og de holder aldrig en hel aften. Efter at have præpareret med sprayen inden, så holdt krøllerne i hele TRE dage. Jeg nænnede jo næsten ikke at vaske håret, så flotte var det. Her er de fine og holdbare krøller på henholdsvis anden og tredjedagen! Jeg er fan!

Pasten har jeg personligt ikke haft så stor succes med. Det har min søn til gengæld. Den er god til at tæmme hans lidt tjavsede, halvlange lokker – og er et godt alternativ til hans lidt mere faste voks, som vi ellers tidligere har brugt.

Generelt har Keune lavet en virkelig lækker serie af produkter. Jeg skal helt sikkert have afprøvet resten af produkterne i serien, der blandt andet også tæller en gloss spray og en refreshing spray. Dem må jeg eje.Mine to favoritter er helt klart Prep og Sea Salt Sprayen. De er must-haves.

Alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale BLEND-produkterne fra Keune Haircosmetics.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er lækre produkter – og det er smart, at de kan blandes og bruges sammen.

Holdbarhed: GOD – produkterne er drøje i brug

Pris: GOD – Prisen på fx saltvandssprayen ligger på 168 kroner.

Kvalitet: MEGET GOD – God virkning og virkelig lækre produkter.

Apu fortsætter:

“Jeg var spændt på hårprodukterne, da jeg har prøvet mange produkter fra forskellige brands de sidste mange år, i forhold til at jeg jo er uddannet frisør. Jeg har haft mange forskellige mærker at veje det op med, som nok ikke altid er lige positivt, hvis man i forvejen har favoritter.

Men jeg var spændt på, om produkterne bare kunne det de er skabt til og så kunne jeg kun blive positivt overrasket.

Jeg har testet en tørshampoo, shinespray, volume pudder og en shape (voks).” Produkterne er stilet, farverige, uden de er for spraglede at se på. Jeg har brugt en af dem stort set hver dag og de overrasker mig virkelig, volume pudderen og tørshampoo’en er klart mine favoritter, de to ville jeg ikke kunne undvære efter denne test og vil klart anbefale til andre!

Tørshampoo’en er genial i forhold til at tage det lidt fedtede hår i hovedbunden. dvs. som frisør vasker jeg højest mit hår to gange om ugen. De andre dage kan jeg nøjes med at bruge den geniale tørshampoo fra Keune Blend. Den er virkelig god og jeg vil næsten skyde på at det er den bedste jeg har prøvet. Den ser ikke “støvet” ud eller efterlader hvidt drys som mange tørshampoo’er godt kan gøre, og så virker den bare som den skal, “at håret ser nyvasket ud uden at være det”. Så genialt når man har en travl hverdag som jeg, hvor badet nogen gange kun lige må vare to minutter 😉 Har brugt den på dette billede og det er ikke at se.

Volume pudder er uundværlig, den bruger jeg hver eneste dag, eller rettere sagt er det ikke nødvendigt at komme den i dagen efter. Den virker lidt som når du har fået virkelig meget støv i håret, bare uden det her ses selvfølgelig. Den følelse tror jeg ret mange kender til. Men alt i alt er den virkelig god til at give fylde og volume. På billedet ses jeg uden powder, hvor det lige er kommet i og hvor det er “tæmmet”. Den er vild 😉  Shinespray’en er jeg mindre imponeret over, den er okay, men jeg ser ikke ret meget forskel, ved ikke om mit hår bare er blankt i forvejen og de opsætninger jeg har prøvet den af i, var der ikke synligt forskel på, men der er jeg også vant til en der er helt vildt shine.

Shape voksen har jeg brugt på Noah, da den jo er til kort hår og han elsker at få voks i. Den gør ikke håret stift, men giver det en masse glans. Mega god til krøller. Den dufter lidt af lady, så har dog ikke kunne få Kenneth til at bruge den. Selvom han også bruger voks dagligt.. Måske hvis den duftede lidt mere af mand, for den giver en virkelig lækker og shine styling, uden at se tør og kruset ud. 

Udseendesmæssigt og prismæssigt synes jeg det hænger totalt sammen. Jeg vil gerne give prisen for så lækre produkter der virker. Jeg kommer helt klart til at bruge mine to favoritter på sigt!

Nytteværdi: GOD, elsker volumepudderen og tørshampoo’en, men kunne godt have undværet de to sidste da de slet ikke passer til nogen af vores hårtyper. Men fik dem prøvet af og de virker godt på andres hår der har brug for shine 😉

Holdbarhed: MEGET GOD, produkterne er drøje i brug, så de kan holde i lang tid.

Sarah fortæller:

“Lækre produkter til håret, ville jeg med glæde teste.

Keune Blend sendte en lækker pakke som bestod af deres linje Blend, Fixing spray, Volume powder, Glue voks og Gloss Spray.

Produkterne er i lækker emballage, se selv her!”

“Jeg prøvede straks volume powder i mit korte hår som jeg i øvrigt er vildt glad for! Efter hår til lænden i mange år, så tog jeg skridtet og klippede rigtig meget af! Jeg elsker mulighederne for at lege lidt mere med håret nu hvor det er kortere.

Volume powderen er ikke mindre en FANTASTISK. Den giver en super god og holdbar volume men også en volume som du kan lege med og sætte på forskellige måder i forhold til hvis man brugte en hårspray.

Her er resultatet”

“Kim Kardashian! Og hendes sleek midter skildning! I LOVE IT! Men har aldrig kunne finde en voks der ikke gav det fedtede resultat men samtidig gav virkelig meget hold. Derfor glædede jeg mig super meget til at prøve GLUE fra Keune. Man kan mærke så snart man får den i hænderne at der er meget hold i! Og det må man sige der er, super cool voks der giver muligheder for de fedeste frisure! Jeg skylder stadig mig selv at prøve sleek back håret, det kan være det skal ske til ?Girls Night? med tøserne!”

“Krøller eller ej, Keune Fixing spray er SEJ! YEY en spray der holder krøllerne i mit tunge og meget tykke hår! Selv dagen efter havde jeg store flotte krøller! Girls, prøv den. Den er så VILD!”

“Min gloss spray, pakkede jeg straks med da vi drog mod London. Jeg synes ofte mit hår bliver trist og kedeligt på rejser og når man går rundt ude i længere tid! Derfor er Gloss sprayen den perfekte must have i tasken. Den giver en smuk glans i håret, hvor stylingprodukter ofte har det med at gøre håret lidt mat. Så frisker denne gloss spray bare håret op, brug den over de andre produkter eller når du bare føler håret skal have noget glans!”Nytteværdi: Jeg elsker at lege med mit hår og have forskellige frisurer ? Keune does it! Jeg stopper ikke med at bruge Keune når disse er tomme! Der fyldes op, det er rent faktisk produkter der hjælper mig i min hverdag med mit hår! Og det bedste af det hele er at de er så nemme at vaske ud. Det betyder meget for mig da jeg bruger en del produkter i mit hår til hverdag.

Holdbarhed: Meget god! Man skal ikke bruge meget af produkterne for at de virker!

Pris: Middel, du får virkelig kvalitets produkter.

Kvalitet: Virkelig god.

Maria afslutter:

“Produkterne har en rigtig god størrelse til bl.a tasken, og designet er rigtig fint.

Jeg var hutigt til at tage refreshing sprayen i brug, jeg har langt hår, og det er ikke hver morgen det bliver vasket, så jeg har efterhånden prøvet en del forskellige tør-shampooer, langt fra alle er lige gode. Denne har dog en super evne til at absorbere fedt og snavs fra håret hurtigt, så den får en stor anbefaling herfra. (at den så også dufter dejligt frisk er jo kun et plus;0) )

Gloss sprayen kom ligeledes hurtigt i brug. Den giver rigtig god glans uden at fedte, og indenholder uvfilter og E vitamin, så den beskytter håret mod sol samtidig med den modvirker skader på håret. Også den dufter super skønt, og er blevet en ny fast ting til mit hår.”

“Volume powder giver god volume og efterlader håret med en lidt mat finish, jeg er lyshåret og powderen er hvid, så det er rigtig fint for mig. Hvordan den er i mørkt hår kan jeg desværre ikke sige.

Den giver en rigtig god bund, og at håret ikke klasker, der er nemt at style igennem en hel dag.”“Fiber wax har en dejlig duft som resten af produkterne, den er ikke klistret som mange andre vokse kan, men samtidig giver den et godt hold, og let glans. Den er meget let og luftig når man tager den op.

Alt i alt er jeg rigtig glad for Keunes blend produkter, jeg har anbefalet flere af dem til venner og familie, og som skrevet tidligere gør de det godt til mit lange lyse hår, og flere af produkterne bliver købt igen når de er tomme;0)”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: God – Fint udsende, nem at bruge.

Holdbarhed: Meget God – Selv om de ikke er de største produkter, er de drøje i brug, jeg synes tit jeg bruger meget tør-shampoo, og ikke engang denne er brugt op endnu (testet i ca 3 uger)

Pris: God – Pris og kvalitet spiller sammen her, produkterne kan købes hos diverse frisører (Keune er søde til at oplyse hvor hvis i ikke kan finde dem) og priserne på de testede produkter ligger alle under 200 kr pr stk, hvilket jeg synes er en fin pris for gode frisørprodukter.

Kvalitet: Meget god Som skrevet er jeg yderst begejstret for kvaliteten Glossy spray, volume powder og refreshing sprayen er bestemt produkter jeg vil købe igen.

5 kommentarer

 • Rikke Larsen

  Produkterne lyder ret lovende, især udsigten til, at der findes en spray der kan holde på tykt og glat hår – det må prøves!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Anker Nielsen

  Som tvillingemor er det ikke altid at jeg får vasket mit hår (der er ofte en der vågner når man lige er gået i bad 😂) så må helt klart prøve refreshing spray👍 har endnu ikke fundet nogen jeg synes lever op til de forventninger /krav jeg har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Læst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt med produkter der kan mixes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Lyder som et produkt jeg skal ud og have til vores familie med tre forskellige hårtyper.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Units - de nordiske dyr