Knuthenborg Safaripark – på en regnvejrsdag i juni – Testfamilien
Test af Keune BLEND

Knuthenborg Safaripark – på en regnvejrsdag i juni

Testfamilier fra hele Danmark har været en tur i Knuthenborg Safaripark og fortæller her om deres oplevelser. Det var en skøn sommerdag i juni med en HEL masse regn. Men trods regnen havde alle familierne en fantastisk tur.

image3

Forventningen

“Jeg har ikke været i Knuthenborg siden jeg selv var barn, for ca. 25 år siden. Vores to børn på 4 og 6 år har heller ikke besøgt parken før – vi glædede os derfor meget til denne dag.” (Christine)

“Vi havde glædet os i flere dage og havde læst om parken på internettet på forhånd. Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn, hvoraf vores store dreng er infantil autist og kan have det svært med forlystelser – og oplevelsesparker. Da vi ankom til parken var det regnvejr men en af de gode ting ved Knuthenborg Safaripark er, at man kan sidde lunt i sin bil og se på alle dyrene igennem ruden.”(Familien Timmerman- Hansen)

“Dét bliver helt sikkert ikke sidste gang vi skal forbi Knuthenborg. Jeg troede sådan helt ærligt at det var noget med at man tog sin bil, kørte en runde, og så havde man ligesom set alle dyrene, men nej. Vi var positivt overrasket. Først over størrelsen af parkerne som var inddelt i flere områder – Afrika, Amerika, Asien og Australien + resten af verdenen.”(Cebrina)

“Hverken Sine eller jeg havde været der før, og må sige vi begge var imponeret! Ikke nok med at man kan komme helt tæt på dyrene, så var der også en kæmpe stor legeplads, hvor man kunne hoppe på hoppepude, lege vandkamp også var der også en stor vandrutsjebane og en mindre rutsjebane.”(Mia)

Aberne

“Ved aberne, parkerede vi bilen og stillede os i kø til en tur i “abe-bussen”. Vi fik alle en lille håndfuld abe-mad, som vi kunne fodre aberne med. I det øjeblik traktoren tændte motoren, stod aberne klar til at hoppe op på “abe-bussen”. Det var virkelig fascinerende, at opleve aberne så tæt på. De hoppede op mod ruderne og hægtede sig fast, hvor børene herefter gav dem abe-mad igennem nogle små sluser. Begge børn var elle-vilde og helt oppe og køre – de syntes det var så fedt !! Og helt ærligt, det gjorde farmand og jeg også! “(Christine)

img_2960

“Hele familien var vilde med turen i abe-bussen. Det var sjovt at sidde inden i den mens de hoppede rundt på livet løs på vognen. Børnene grinede højlydt i bussen da to aber havde samleje på græsset, dette har de grinet af mange gange siden.”(Pia)

Gederne

“Vi brugte også meget tid inde ved gederne, hele familien var vilde med vi kunne komme så tæt på dem og nusse dem.”

img_9754

“Vores mindste dreng syntes dog også at gederne  var helt fantastiske!”(Trine)

image3-1

Tigerne

“Børnene havde glædet sig mest til, at se tigerne, aberne og girafferne så de dyr startede vi med. Vi blev sluset ind igennem porte til tigerne. Josephine på 4 år fik hurtigt øje på en stor tiger der gemte sig bag højt græs. Begge børn var begge lidt “bange”, på den gode måde, men syntes også det var virkelig spændende at komme så tæt på de store dyr “(Christine)

tiger

“Da vi kommer ind, kører vi rundt på hele arealet, men ser desværre ikke nogle tigre før ved udgangen. Vi parkerede derfor bilen da vi kom ud, og valgte at gå hen til det store vindue hvor vi bedre kunne se dem. Nøj hvor var de store og smukke! Og meget nysgerrige.” (Alberte)

fullsizerender-8

“Den helt store attraktion i Asien må være ”tigerskoven” Dog var dette lidt skuffende på dagen da tigerne ikke var aktive. Da vi var tæt på at have kørt hele runden i ”buret” kom der dog en enkelt tiger valsende, hvilket redede den oplevelse. Heldigvis kan man komme tæt på den ved at gå ned til en stor glasvæg og hér var vi heldige for lige i det vi kommer der ned kommer tigeren gående HELT tæt op af ruden og vi er de eneste der var der så der rig mulighed for at betragte den smukke tiger.”(Cebrina)

safari-4

Girafferne 

“Da vi kørte ind til girafferne var børnene også meget spændte. De flotte høje dyr, glædede de sig til at se. Da vi kørte ind i girafområdet, gik to giraffer over vejen lige foran bilen og hen til et træ, hvor den ene lige nøjagtig kunne nå en gren med blade, den kunne spise.” (Christine)

“Lige da vi kørte ind måtte vi stoppe op da alle girafferne gik lige forbi os, det var fantastisk smukt at se de smukkeste giraffer på så tæt hold.” (Sarah)

img_2987

image3

image4

Ponyerne

“Dagen sluttede helt fantastisk her, hvor vejen pludselig var stop fyldt med ponyer, som stak hovederne ind i diverse biler, som prøvede at passere. Vi parkerede bilen og var ude og røre ved en masse små ponyer, vi kom også tæt på en ret så stor kamel. ” (Christine)

img_3021

fullsizer_7

Limpopoland

“Limpopoland blev omdrejningspunktet for vores frokost, det regnede stadig – men der var rig mulighed for, at sidde overdækket med sin medbragte frokost. Legepladsen er udtænkt så godt, der er noget for alle aldre – både modige klatrebørn og forsigtige børn. Vores mindste er frygtløs og elsker alt med drøn på. Hendes store oplevelse  var at prøve Congo – splash! Hun var helt solgt – og ville gerne have brugt resten af eftermiddagen på denne. ”

image1-5

“Legepladsen ved Limpopoland var absolut dagens højdepunkt for Frederik på 4 år, som drønede rundt og havde det fantastisk sjovt. Aktiviteterne og udsmykningen var holdt rigtig pænt og alting virkede nydeligt. Toiletfaciliteterne i Limpopoland var ligeledes velholdte og rummelige og det var dejligt at der var to puslepladser samt fine faciliteter til familier med baby.” (Kathrine)

“Limpopoland kunne uden tvivl have været en udflugt for sig selv. Vi kunne sagtens have brugt hele dagen her. Der blev af en af de legende børn udbrudt ” Det her er verdens bedste legeplads.” Der er legepladser til både de helt små, de lidt større og de store børn. Til dem der ikke synes det er vildt nok er der ruchebanen Kampala express og Europas stejleste vandruchebane. Som dog alle var for vilde for vores småbørnsfamilie, men meget sjove at kigge på.” (Mai)

8

“Kilimanjaro, en 8 meter høj kopi af det afrikanske bjerg, med trampoliner og ruchebaner var et stort hit, og her samt på naturlegepladsen, brugte vi rigtig meget tid. Dog skal det bemærkes at underlaget på Kilimanjaro kan være meget glat, når det har regnet” (Mai)

7

img_7524

“Limpopoland har også en stor vandlegeplads. På trods af dagens lidt køligere temperaturer var der vældigt populært på vandlegepladsen, som blev benyttet af drilsyge børn og barnlige sjæle, til stor morskab for alle. Og på en varm sommer dag må det være en af parkens absolutte favoritter.” (Mai)

img_7517

fullsizer_1

“Personligt var jeg vild med naturlegepladsen i Limpopoland hvor børnene og os forældre kunne få brændt noget krudt af efter at have siddet længe i bilen. Selvom vejret var lidt trist, var børnene glade for at lege med vand og gøre hinanden våde. Vi forældre var også rundt og prøve forskellige ting på pladsen og børnene brugte meget tid på hoppepuden, tømmerflåden og svævebanen.”(Pia)

img_9700

“Limbopopoland er et stort område, med B.la. Legepladser, labyrint og rutchebane. Her brugte vi et par timer og børnene var ikke til at drive derfra.
Vi prøvede b.la. Den sjove tømmerflåde og den nye vulkanlegeplads, som så mega spændende og sjov ud. Men desværre regnede det og en kombi af vådt vejr og regntøj var desværre ikke særligt godt. legeplads var spejlglat,mine piger væltede flere gange og slog sig. Så jeg vil gerne anbefale at de får sat et skilt op, hvor der advares om at det kan være meget glat. Men i høj solskin, tænker jeg den er et hit.”
“Vores store datter på 6 år, skulle prøve kampala Express, sammen med lillesøster på næsten 4 år (samt farmand) Der var en lang kø, men det gik okay hurtigt og den var bestemt ventetiden værd.”(Karina)
img_6483
fullsizer
“Labyrinten skulle også prøves af, pigerne stak af fra far og så skulle han ellers se om han kunne finde dem. Det tog lidt tid, men det var rigtig sjovt.”  (Karina)
img_6479

Ulveskoven

“Vi kom til ulveskoven, og holdte ikke længe, før vi fik lov at køre ind. Her så vi hurtigt ulvene, som gik ude på vejen. Ungerne var begejstrede og det samme var vi.” (Camilla)

billede-2

fullsizer_6

Fugleskoven

“Området heromkring var fantastisk flot med enorme rhododendronbuske, ældgamle og charmerende træer, små, snørklede stier og spøjse statuer. Der var desuden en fin, lille legeplads og overdækkede spisepladser. Vi så kænguruer og emuer, hvor man havde godt udsyn fra stien og en vild fornemmelse af at være tæt på dyrene, da der ikke er nogen indhegning. De store fugle kom helt tæt på og virkede helt rolige. Det bedste ved området var den meget flotte beplantning ved volieren, som vi havde lyst til at gå på opdagelse i, mens børnene nok syntes at dyrerne var mere spændende!” (Kathrine)

img_3625 img_3619

Frokost
“Vi spiste dejlig frokost i Limpopoland, hvor August fik en børnebox. Her får man en madkasse, med en masse børnevenligt mad i. Madkassen er flittigt blevet bruge i børnehaven, hvor August med stor iver fortæller om hans tur i Knuthenborg.” (Nina)

img_7770

“Vejret var desværre ikke med os, så vi spiste medbragte madpakker i bilen, det var nu også rigtig hyggeligt og sluttede af med en kæmpe is og leg i Limpopoland.” (Christine)

“Det regnede desværre det meste af dagen, og da vi havde medbragt madpakker hjemmefra skulle vi finde overdækkede spisesteder. Vi ledte desværre forgæves et par steder inden vi fandt Limpopolands rigtig fine, overdækkede borde. Disse kunne man også også sagtens have til at stå andre steder i parken, f.eks. ved Abeskoven. Vi så flere, som lavede improviserede overhæng med medbragte teltduge rundt omkring.” (Kathrine)

Babyer

“Vi havde Mollie på 10 uger med og havde pakket termokande og det hele, hvilket viste sig at være unødvendigt – for ved informationen i Limpopoland, var der et stort puslerum med mikroovn! – Dét er et kæmpe plus, i en flaskemors bog!”(Nina)

Børn med særlige behov

“Vores store dreng er som før omtalt infantil autist og har ofte problemer med mange mennesker og mange sanseindtryk, men i Knuthenborg Safaripark kan man godt trække sig og stadig opleve noget. Der er plads til små pauser, opladninger i løbet af dagen.”

“Magne er autist og ekstremt sensitiv så at tage på tur med ham kan være en kæmpe udfordring.

Det geniale ved Knuthenborg Safaripark er at man kører i sin egen bil så man undgår stimuli i forhold til mange fremmede mennesker og vil man helt undgå andre mennesker kan man undlade legepladsen og have bilen pakket med mad, drikke og lidt sødt til turen.” (Linda)

“Vi som familie med et barn med særlige behov og to store piger kan virkelig anbefale Knuthenborg Safaripark.”(Linda)

Samlet vurdering
“Vi er svært begejstrede for parken og kommer helt sikkert igen…. Snart!” (Nina)

“Vi havde alle fire en dejlig dag i Knuthenborg og var fuldt ud tilfreds med alle oplevelserne omkring dyrene og i Limpopoland.”(Christine)

“Tiden gik alt for hurtigt, trods vi havde været i parken fra kl. 10 til 17 – nåede vi ikke at se det hele – men vi kommer også gerne igen en anden gang.”(Familien Timmerman- Hansen)

“Noget af det jeg bedst kunne lide ved parken, var at se hvor godt dyrene har det. De har masser af plads at boltre sig på, store grønne områder, med små vandhuller, klatre muligheder, huler de kan gemme sig i eller søge ly for regn og lignende. Derudover var det virkelig fedt at kunne se dyrene så tæt på, mange af dyrene kom helt hen til vores bil eller hegnet vi stod ved. Vi fik mulighed for at se dyrene helt tæt på og de virkede til at være trygge og nysgerrige ved situationen.” (Pernille)

“Vi vil meget gerne anbefale Knuthenborg og kommer helt sikkert snart igen!”(Sarah)

“Hele turen rundt blev vi mødt af venligt personale, som var gode til at smile og vinke til børnene. Knuthenborg safari får de største anbefalinger herfra, jeg håber vi ses igen!” (Karina)

img_6460

“Jeg kan helt klart anbefale alle der har interesse for dyr, at tage i KnuthenborgSafaripark. Det er en rigtig fed park, med fokus på dyrenes velfærd og man kan få mange, mange timer til at gå derinde.” (Alberte)

“Timer fløj afsted og vi kunne sagtens have tilbragt mere tid derinde.”(Pia)

“Knuthenborg safari er helt klart et besøg værd og i virkeligheden tror jeg sagtens man kan få et par dage til at gå der. Det er bestemt ikke sidste gang at Knuthenborg Safari har haft besøg af os.” (Cebrina)

safari-2

“Når man så sig rundt, virkede alle børn og voksne til at være godt underholdt, trods det regnede en imellem. Vi selv glemte helt at solen ikke var til stede. 🙂
Knuthenborg Safaripark kan varmt anbefales! Det er intet problem at få en hel dag til at gå derude og det helt sikkert ikke sidste gang vi tager dertil. Vi har allerede snakket om en familien om at tage en tur dertil sammen, her i sommeren.  5 stjerner herfra 🙂🌟🌟🌟🌟🌟
Læs i øvrigt om åbningen af den helt nye rutsjebane Kampalaexpress her.

36 kommentarer

 • Skønt indlæg at læse 😄 Vi skal helt sikkert også et smut forbi der i år 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis vi skulle til Knuthenborg, så tror jeg det jeg glæder mig mest til er en hyggelig dag med familien og at kigge på alle “bondegårdsdyrerne”. Min søn på halvandet elsker dyr og dem han genkender bedst og synes er mest spændende er de gode gamle bondegårdsdyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie kristensen

  jeg har været i knuthenborg 2 gange første gang for mange år siden da jeg var lille og så var vi igen her for 4 år siden hvor vi havde vores store pige med som dengang var 8 år. vi syntes alle det er en meget fascinerende park og vi skal helt sikker på besøg igen vi har kun haft positive oplevelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette Kempf

  Hvis heg skulle være så heldig at vinde, ville jeg glæde mig aller mest til at se Tigerne 😊
  Jeg er sikker at de ville imponere ungerne ❤
  Jeg ville tage mine to børn og deres morfar med fordi vi elsker at dele eventyr med min far ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Ladekarl Frydendal

  Jeg har altid elsket Knuthenborg siden jeg var barn. Det bedste er at selvom jeg nu er 26, så glæder jeg mig altid som et lille barn hver gang!
  Vores søn Mathias har endnu ikke været der, men jeg glæder mig til at han også får oplevet den fantastiske safaripark 😍🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vi har været i Knuthenborg af MANGE omgange, men jeg har til gode at besøge parken med min egen søn som dog er lidt lille endnu. Jeg synes generelt det har været gode oplevelser alle gange vi har besøgt stedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vi var i Knuthenborg for nogle år tilbage og kørte lidt skuffede derfra. Dyrene var ikke særlig aktive og de fleste lå gemt i deres huse. Der var utrolig mange dyr vi slet ikke så. Abebussen var en sjov oplevelse og aberne var til gengæld meget aktive – nok mest pga maden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Vi har været der sidste år og vi nåede ikke at se det hele på trods af vi var der fra kl.10 😬🙈. Børnene var vilde med både dyrene og legelandet. Skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Slangerup

  Hvis vi kommer afsted, skal vi først over til Limpopoland, så drengene kan fåstyret deres lyster i rutchebanen og diverse klatrestativer, derefter kan vi trille rundt og se alle de smukke dyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Jensen

  Glæder mig til at prøve den nye Kampala Express 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Vi var en af de familier som var så heldige at få lov at gæsteteste Knuthenborg og vi havde en helt fantastisk dag, trods regn! Det var så hyggeligt og parken utroligt flot. Vi kommer ihvertfald igen og kan helt sikkert anbefale andre at tage afsted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Jensen

  Flot anmeldelse. Vi må da snart besøge Knuthenborg Safaripark 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg har ikke været i knuthenborg safaripark siden jeg var barn. Sammen med børnene vil jeg glæde mig til at se alle de forskellige områder med store og små dyr. Jeg er sikker på at de vil få en masse sjov i Limpopoland 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Sørensen

  Vi elsker Knuthenborg, det at man kan komme så tæt på dyrene, og at der efter at man har været rundt og se dyrene, kan leges på den lækre lege plads. Vi ville glæde os til at se dyrene igen, og til at prøve kampala.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har ikke været der, siden jeg selv var helt lille. Men erindrer selv mødet med dyrene helt tæt på. Det er en fantastisk oplevelse, som jeg rigtig gerne vil give videre til mine egne børn. Derfor håber jeg at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nøj det vil jeg gerne snart hen med mim lille familie. Det vil være så sjovt at vise min datter på 2,5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Åh, der er meget at glæde sig til- kan jeg læse😍
  Vil glæde mig allermest til at se mine skønne ungers glæde og begejstring, når de ser dyrene og legepladsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit Larsen

  Jeg vil super gerne opleve det hele sammen med min søn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Sørensen

  Efter flere besøg er det stadig spændende, sjovt og hyggeligt. Der sker altid noget nyt og vi skal helt sikkert planlægge flere besøg til sådan et dejligt sted, hvor alle kommer til at føle sig som et lille spændt barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Sehested

  Her ELSKER vi også Knuthenborg, og særligt aberne ved abebussen, det måtte vi lige prøve en ekstra gang. Min lille datter var også vild med at man kunne komme så tæt på æsler og geder. Og da vi skulle hjem, var det op til flere ponyer der stak hovedet ind i vores bil, da vi holdt i kø til at komme hjem. Det var til store glæde, for både den lille og den store. -og moren og faren. 😂❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette louise gaasedal

  Jeg vil glæde mig til at se løverne blive fodret, besøge girafferne og zebraer (det er de dyr min datter er mest vild med). Ellers er det nok muligheden for at klappe gederne. Det hitter bare altid ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Elsker Knuthenborg. Med en dyreelskende datter og mand elsker vi at udforske dyreparker rundt omkring – fordelen ved Knuthenborg i forhold til alm zoo’ s er at man oplever dyrene i mere naturlige omgivelser og derved kommer tættere på dyrerne og får anderledes oplevelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine matz

  Sikke skønne billeder og fortællinger. Ville helt sikkert gerne have ungerne med i Knuthenborg🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Vi elsker også Knuthenborg, der er nærmest for meget at se derinde til at nå det hele fra 10-17 😄👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg elsker det sted!!
  Jeg har i flere år ventet på at der var nogen der gad tage med mig derned, og endelig nu er min datter stor nok til at forstå og være med til det hele, så min kæreste har forbarmet sig over de 2 store dyreelskere her og nu skal vi derned om 15 dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Lüthje

  Det lyder som et fantastisk sted. Vores plejebarn og to børnebørn elsker dyr, så jeg tænker at vi helt sikkert må tage til Knuthenborg i sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Vi har en tradition med at tage i Knuthenborg hver sommer med vores ældste – sidste år droppede vi det dog fordi jeg var højgravid med bækkenløsning – vi skal helt sikkert af sted igen i år, og jeg glæder mig meget til at se hvad vores mindste medlem i familien siger 😊
  Vi elsker Knuthenborg fordi der er noget for alle aldre så det er let at have to børn med, hvor der er et stort aldersspænd. Samtidig er det en tradition fra da jeg selv var barn og det er da bare super dejligt at kunne føre det videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg elsker Knuthenborg! Vi var der hvert år som børn sammen med mine forældre og det var altid sommerferiens højdepunkt! 👍🏼☺️ Jeg har altid elsket alle slags dyr, så jeg var jo i drømmeland når jeg kom derned, hvor jeg kunne være helt tæt på så mange af dyrene 😍 Skal helt sikkert derned med min egen familie også 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Lindbæk

  Jeg var sidst i Knuthenborg for 6 år siden og er helt betaget af de store smukke dyr og variationen i de forskellige dele af parken. Jeg fulgte med fra Jylland (hvor jeg tilbragte pinsen med min familie)da Testfamilien var dernede og der er så mange oplevelser at finde i Knuthenborg som jeg gerne vil dele med min datter på snart 3 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Vi har været der for nogle år siden, og husker det som en fantastisk god oplevelse. Min søn var især vild med vandlegepladsen og brugte en masse tid på at lege der. Den nye legeplad ser rigtig sjov ud og håber vi snart får mulighed for at besøge Knuthenborg igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Vi har aldrig været i Knuthenborg Safaripark – men jeg er sikker på, at det vil være en fantastisk oplevelse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Jakobsen

  Vi var på besøg i Knuthenborg safaripark for nogle år tilbage. Det er helt sikkert et sted vi vil besøge igen, når vi kommer på de kanter. Vores opfattelse dengang var at der var noget for en hver alder, så hele familien kunne få noget ud af turen. Vi fandt det yders tiltalende at dyrene havde så store områder at færdes på, med skøn natur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lundsgaard

  Jeg har ikke været i Knuthenborg safaripark siden jeg var barn, så det er nok 20-25 år siden.. men kan huske hvor spændende det var dengang, og tror helt sikket at mine egen børn på 7 og 5 vil elske det. Både at kører ind imellem alle dyrerne og nok i sær ved tigerne. Legepladsen m.m mindes jeg ikke fra dengang, men det er altid spændende med legepladser og man kan få brændt en masse krudt af. 😊 Når vi engang er på de kanter (bor i Nordjylland) vil det være helt sikkert med et besøg der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia stimose

  Åh en fantastisk anmeldelse. Vi har ikke været der intet par år, men det er jo en fantastisk oplevelse når man kommer afsted. Er glad for at hører det stadig er lige så godt, hvis ikke bedre 👍🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsaret Nielsen

  Til at møde de dyr hvor man kan stå ud af bilen og røre ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Elsborg

  Åh hvor vækker det dejlige minder at læse og og ikke mindst se billederne her.
  Jeg har ikke tal på alle de gange keg har været i Knuthenborg Safaripark. Med en får det har boet i Bandholm i mange år så var vi gerne en tur i parken hver gang jeg var på ferie hos ham. Også som voksen har jeg været der, men det ligger nogle år tilbage nu. Og jeg kan også ud fra billederne se at der er sket mange nye ting i parken. Jeg får helt lyst til at tage derhen igen.
  Jeg har kun gode minder derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Keune BLEND