Test af ADerma Gel Moussant, Handcream og Lipbalm – Testfamilien
Madplan uge 24 - hjemme hos familien fra Aabenraa

Test af ADerma Gel Moussant, Handcream og Lipbalm

Vores testere Tina og Kikki har testet produkter fra A-Derma.

Tina fortæller:

“Vores førstehåndsindtryk var meget positivt. Produkterne fra A-Derma er alle plantebaseret og derfor rene og uden farlige stoffer, hvilket er rigtig fint for den typisk sarte, skandinaviske hud. Faktisk er disse produkter så rene og fine, at hele familien har testet dem.

IMG_9019

Hand creme er første produkt, der bliver testet. Produktet lover en intensiv reparerende håndcreme til tørre og sprukne hænder. Dét er lige præcis, hvad min mand Jesper har brug for. Vinterkulden og arbejde foran computerskærmen samt hyppig håndvask er hård ved hans hænder. Derfor takkede han med glæde ja til at teste.
Vi vidste på forhånd, at det ville blive en hård opgave for cremen, da Jespers hænder er meget medtaget af sprækker og revner. Han har brugt cremen 2 gange dagligt i tre uger, da tuben er forholdsvis lille (50 ml.)

Jesper fortæller: ?Mine hænder var virkelig medtaget af revner og sprækker, og jeg har igennem tiden prøvet en del forskellige håndcremer til formålet. Denne creme virkede dog positiv ved første indtryk: Den trænger hurtigt ind i huden uden at svie og er drøj i brug. Ikke uvæsentligt er den også uden parfume. Det føles som om, at den danner en hinde på huden; også efter jeg har vasket hænder. Efter tre ugers brug kan jeg klart mærke en forskel. Sprækkerne og revnerne er mindsket, og huden føles mindre tør. Jeg er sikker på, at en mere fast og hyppig brug af håndcremen vil forbedre mine hænder væsentligt?. Så den bliver herfra vurderet til GOD. Tuben er som sagt ret lille og derfor hurtig brugt op. Prisen er derfor til den lidt dyre side på 74,50 kr.

IMG_9013Lip Balm har jeg glædet mig til at prøve. Jeg er en kvinde, som altid har en læbepomade i tasken. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville kunne leve uden 😉 Denne lip balm fra A-Derma er klart blandt farvoritterne.

Tuben er praktisk og nem at bruge. Konsistensen er virkelig lækker, og læberne føles fugtet og velplejet uden at klistre, hvilket min søn på 7 sætter stor pris på ved sine mange, daglige kys på kinden 😉 Og så er den uden parfume og lægger en bestyttende hinde på læberne, hvilket gør den langtidsholdbar. Den koster 79 kr. Derfor vil jeg med glæde vurdere denne lip balm fra A-Derma som meget god!

Gel moussant sooting foaming gel blev testet af Mathilde på 11 år og Noah-William på 7 år. Mathilde fortæller: ?Den dufter mildt og føles rar på kroppen?. Noah-William tilføjer: “Man kan lave store sæbebobler på maven med den, og så svier den ikke i øjnene?. Vaskegel’en indeholder beroligende og blødgørende stoffer og er samtidig PH-neutral, hvilket gør den brugbar til hele familien – særligt børnene. Da den milde vaskegel bestod ?svier ikke i øjnene?-testen og er blevet et hit under brusebadet, lyder vurderingen på MEGET GOD.”

IMG_9018

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – produkter til hele familien

Holdbarhed: GOD – alle produkterne har en holdbarhed på 6 mdr. efter åbning

Pris og kvalitet: MEGET GOD – man mærker klart den gode kvalitet ved brug af disse produkter fra A-Derma. Prisen er god, hvor de fleste kan være med

Samlet vurdering: Rigtig lækre produkter fra A-Derma, som bestemt lever op til forventningerne!

Kikki fortsætter:

“Jeg har sammen med min familie, testet 3 basis plejeprodukter fra A-Derma.”
Nr 1
A-Derma Gel Moussant, pris 99.50 kr
A-Derma Handcream, 74,50 kr
A-Derma Lipbalm, 79,50 kr
A-Derma Gel Moussant, en mild vaskegel uden sæbe, som virker blødgørende og fugtgivende med hudneutral PH
Nr 2
Hele familien har testet denne og er alle blevet meget glade for den.
Vores drenge på henholdsvis 1½ og 5 år, har tilmed brugt den i badekarret, hvor den under vild leg, har bestået “ikke svie i øjnene” testen. Den virker blød og lækker på sart barnehud og udtørrer ikke huden og så er det så absolut ikke et minus, at den dufter ren og skønt, trods det, at den er parfumefri. Den efterlader huden frisk, blød og velduftende. Vi vil helt sikkert købe den igen.
A-Derma Handcream, intensivt reparerende håndcreme til tørre og sprukne hænder. Tilfører fugt og beskytter
Nr 3
Denne håndcreme er virkelig god. Jeg døjer meget med tørre hænder, da jeg kva mit job som fængselsbetjent, vasker dem ofte og efterfølgende spritter af. Men denne håndcreme hjælper fluks. Den er drøj og trækker hurtigt ind og virker på ingen måde fedtet. Mine hænder virker ikke længere udtørrede, men derimod meget bløde. Denne håndcreme får både min mands og min varmeste anbefaling.
A-derma Lipbalm, tilfører fugt og virker blødgørende. Beskytter sarte og tørre læber.
Nr 4
Læbepomaden har været enormt god til hele familiens tørre vinterlæber. Vi er generelt ikke så gode til at bruge læbepomade hver dag, men til gengæld, når vores læber virker tørre, irriterede eller sprukne.
Den virker lidt tynd, at smøre på, men dette betyder ikke det store, da den er hurtig, til at trænge ind og straks virker blødgørende.
Smører man et godt lag på, inden man går til natten, er der allerede dagen efter, lindring i de sprukne læber.
Konklusionen er, at familien må siges, at være meget imponerede og tilfredse med produkterne fra A-Derma
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – alle, store som små, har brug for god daglig basispleje.
Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne er alle drøje i brug. Kun håndcremen er efter 6 ugers ihærdig brug, ved at være brugt, grundet de MEGET tørre vinterhænder.
Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger i dette tilfælde sammen.

13 kommentarer

 • Camilla Rasmussen

  Vi sværger til A derma herhjemme. Min mand lider (stadig!) af børneeksem og A derma er den eneste creme der holder det nede (ud over hormoncremer…) Begge mine unger får en gang imellem tør hud og lettere eksem, og der puttet vi det på med det samme så det ikke udvikler sig. Deres spray Cytelium er guld værd til skoldkopper og lindrer også ved myggestik. Så den kan vi også anbefale herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie L.

  Kan kun tilslutte mig komnentaren om sprayen. Da begge vores i påske havde skoldkopper, var sprayen vores redning, især hos vores,datter, der var tapetseret i skoldkopper overalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke larsen

  Elsker A-derma, min datter har lidt børnerksem og det virker helt fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den spray de har var vores redning da min søn havde skoldkopper, sammen med deres badeolie. Helt igennem fantastiske produkter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Vi ELSKER A-derma herhjemme. Min mand og begge børn har børneeksem og jeg har meget tør hud, så vores hylder er fyldt op med sæbe, cremer, solcreme osv fra det skønne mærke. Det kan så meget anbefaledes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette louise Gaasedal

  Jeg bruger a-deres læbepomade, og den er skøn især om vinteren ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg bruger og anbefaler også ofte A-dermas produkter til mine patienter. Gode og effektive produkter !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Jakobsen

  Her hjemme er det A-Derma prudukterme vi tager i brug, hvis huden virkelig er sårbar eller trænger til behandling, da en af vores drenge har som hudlægen diffinere det en til tider mærkelig/udefinerbar hud er det dette mærke der har vist sig efektiv i genoprettelsen af hudens struktur. Lipbalm er rigtig god til de såbare læber især hen over vinteren, hvor kulden og fugten kan være noget hård mod det sårbare skin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg skal vist have afprøvet den håndcreme på mine eksemplagede hænder, de cremer jeg har afprøvet indtil videre lover mere end de holder og er lææææge om at træne ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Kjeldgaard-Nielsen

  Vi bruger håndcremen til vores ofte meget hærgede hud på hænderne – særligt min søn (der i vinterhalvåret tit glemmer at tage vanter på) har brug for pleje af hænderne og her er A-derma håndcremen god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg bruger selv håndcremen! Den er så god til mine eksem-plagede hænder! Tørrer hurtigt ind og virker godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  A-derma har nogle fantastiske produkter. Jeg bruger selv cremen Exomega, i stor stil. Den er formidabel mod eksem til både børn og voksne. Det er en dejlig tyk crem, som hurtig trænger ind i huden og efterlader hænderne dejlig bløde, uden at fedte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  A-derma’s produkter er fantastiske og bliver brugt af store og små herhjemme.

  Lip balmen er fast inventar i min taske og kan ikke undvære den og gelen bliver brugt til begge mine børn på 5 år og 4 mdr.

  Elsker det er rene produkter der kommer på mine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 24 - hjemme hos familien fra Aabenraa