Flying Super kids – 1. stop – Testfamilien
Test af ADerma Gel Moussant, Handcream og Lipbalm

Flying Super kids – 1. stop

img_1831

Julia fortæller:

“Tirsdag d. 23 maj var vi på farten. Hele familien var nemlig blevet inviteret en tur til Aalborg for at se Flying Superkids. Min dreng, August, har før været inde og se dem, men for min datter Frederikke på 7 år, var det første gang, og det kunne mærkes. Hun spurgte utallige gange om, hvornår vi skulle afsted, hvad hun ville kunne opleve i showet, hvor gamle børnene var mm. Lad os bare sige at hun var lidt spændt”.

img_1832

“Den ene gang, jeg havde set dem før, var jeg meget betaget af, hvad de kunne, så jeg glædede mig også.”

Da vi ankom, indså vi, at det ikke var ligesom sidste gang, men at der denne gang var en del samarbejdspartnere med, der havde opstillet en masse trampoliner, hoppeborge, forhindringsbaner osv, som man kunne fornøje sig med, inden showet gik i gang. Vi havde masser af tid inden til, at børnene kunne hygge sig. En af Flying Syperkids’ samarbejdspartnere er Bobles, og det skal ingen hemmelighed være, at vi er vilde med deres produkter. Der er virkelig plads til kreative påfund, skøre indslag og vilde gyngeture med Bobles produkter. I Aalborg have de lavet to forhindringsbaner – en til de mindre og en til de større børn. De havde også et telt med kugler, hvor man skulle ramme igennem hullerne i en dug, der hang ned fra teltet. Derudover havde de også opstillet alfabetet, som man kunne boltre sig med👏🏻👏🏻 Vores børn stornød, at der var masser af plads, muligheder og tid til leg, inden de skulle ind og sidde stille i knap to timer – dejligt de kunne få brændt lidt krudt af inden😉”

img_1829

“Da klokken nærmede sig 18.30, hvor Flying Superkids skulle på scenen, forsynede vi os med popcorn og sodavand. Det viste sig dog hurtigt, at vi ikke skulle sidde sammen, da ungerne helst ville sidde nede ved scenen, hvor der var lavet plads til, at alle børn kunne sidde. Vi daffede op i rækkerne, og satte os næstbagerst. Og jeg må altså sige, at jeg blev forbavset over, hvor godt udsynet var. Jeg synes tit, man døjer med, at man ikke helt kan se noget for de andre voksne foran en, men rækkerne var placeret så højt over hinanden, at det ikke var et problem her☺️”

“Som sidste gang, da Flying Superkids gik på, var jeg betaget af den fantastiske introduktion, man får. Der bliver lagt rigtig mange kræfter i fra forældre og andre frivilliges side, så dette fantastiske show kan løbes af staben. Vi fik en masse at vide om historien, hvad de laver, deres træning osv gennem hele showet.”

“Derefter gik Flying Superkids på scenen med et brag af en start. Der fløj børn ind fra højre og venstre, og man fik nærmest ikke lov til på noget som helst tidspunkt at trække vejret, da der gang på gang var stunts, der tog pusten fra en. Tænk sig at børn og unge mennesker kan have så stort et talent indenfor spring, gymnastik, dans, underholdning… I knap to timer sad vi tilbagelænet og bare nød det, vi blev præsenteret for. Jeg vil ikke røbe alle de stunts, der var, da jeg synes, at I selv skal tage ind og oplevet det, når de kommer i nærheden af jer. Vi skal i hvert fald afsted igen en anden gang👌🏻😉”

img_1830

Som en servicemeddelelse kan vi afslutte med at fortælle, ar Flying Superkids løber af stablen følgende datoer og i følgende byer:

D. 20., 22., og 24. juni i Esbjerg

D. 28., 29. juni og 1. juli i Odense

D. 1., 2., 3., 6., 8., 9., 10. og 12. august i København

D. 18., 19., 20., 23., 24., og 25. august i Aarhus

Hav en flyvende sommer ☀️

7 kommentarer

 • Vi skal helt sikkert ind og set det til August 😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi så dem sidste år, vi havde ellers tænkt at vores datter på det tidspunkt var for lille (3.5 år) for 2 timer er lang tid. Men Vi havde fået nogen fribilletter, så vi tog af sted og sikke et show. Der var underholdning fra start til slut, med flotte spring, sange og komiske indslag. Vores datter sad nede foran sammen med sin moster, på 10 år og det gik bare så godt, efter showet gik vi rundt og fik autografer og vi skulle selvfølgelig hen til hver og en 😊 Hun snakkede om det flere dage efter, det er helt sikkert noget vi skal igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg har for nogle år tilbage været inde og se et show med flying superkids. Selvom jeg er voksen, så vækker det noget i mig. En lillepigedrøm om at kunne alle de seje ting, som de optræder med. Har ikke set dette show, men er det ligesom sidst, så kan jeg klart anbefale alle at se det. Man bliver underholdt uanset alder! Musik, tøj, stemning er i top 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Flying Superkids er et virkeligt fedt koncept. Jeg har for en del år siden været inde og se dem optræde, og det var en fed oplevelse! Gad godt afsted igen, men min datter er vist lige lille nok endnu – men måske man skulle invitere niecen og nevøen med 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Kjeldgaard-Nielsen

  Vi har også set Flying Superkids – HELE familien var meget betagede af det. Det er et supershow, der i høj grad fanger børnene; måske fordi det er børn selv, der optræder… Altså de kan spejle sig i dem.
  Faktisk ligger der på TV2-play en del TV-programmer med Flying Superkids – det kan forlænge begejstringen omkring showet. Det har det i hvert fald gjort herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Sehested

  Ej hvor lyder det bare fedt. Det er klart noget jeg vil overveje. Hvor “små” kan børnene være for at kunne få noget ud af det mon… men ellers kan det jo være noget jeg og min den store laver sammen. Ser i hvert fald fedt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor er det dejligt at høre.
  Vi er blevet inviteret ind og se dem i august gennem min kærestes arbejde.
  Hvor er det bare fedt med det legeområde ude foran. Det vil min søn helt klart elske.
  Nu glæder jeg mig endnu mere til den oplevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af ADerma Gel Moussant, Handcream og Lipbalm