Test af Stokke Athleisure bæresele – Testfamilien
Ugens børneværelse uge 24 - hjemme hos Benjamin

Test af Stokke Athleisure bæresele

Vores tester Nina har sammen med sin datter Mollie testet den nye Stokke Athleisure bæresele.

Nina fortæller:
Mollie og jeg har haft fornøjelsen af at teste den nye lækre bæresele fra Stokke, som er en del af deres nye sporty Athleisure serie. Den kan bruges fra baby er et par uger gammel og frem til 3 års alderen (3,5 kg til 15 kg) og kan både anvendes foran, med barnet ind mod kroppen og barnet ud mod verden, samt på ryggen, når barnet bliver ældre.
Førstehåndsindtrykket var fantastisk!

Kvaliteten var ikke til at tage fejl af og deres brugsanvisning er lige til at gå til. Jeg var rigtig spændt på at teste den, da jeg egentlig har været meget til strækvikler, og var i tvivl om hun ville sidde ergonomisk korrekt i bæreselen. Jeg havde en bæresele fra et andet mærke til min søn, som han sad virkelig dårligt i og den gjorde ondt at have på skuldrene.

img_2795

Første gang vi skulle prøve den, var jeg nervøs for om jeg kunne finde ud af det – men med den nemme vejledning, som følger med, tog det ingen tid før Mollie sad perfekt i selen!
Der er simpelthen tænkt over ALT ved denne sele, som er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter, for at sikre ergonomisk korrekte positioner. Der er så mange detaljer og den kan justeres på alle tænkelige måder, så den kan tilpasse sig situationen, man står i. Mollie elsker at være i den i både vågen og sovende tilstand, her justerer jeg let, hvor tæt hendes hoved skal være på mit bryst.
Jeg bruger den dagligt herhjemme, når der skal gøres rent, luftes hund, hænges vasketøj op eller når hun er urolig. Hun finder altid ro i bæreselen og jeg behøver ikke få lange arme af, at bære rundt på hende.
Jeg har også haft hende med på en powerwalk i den, her fungerer den også til UG. På trods af at jeg blev lidt svedig, sad bæreselen som den skulle og det hurtigt-tørrende mesh var genialt til anledningen!

Jeg har den altid med mig, for den fylder og vejer ingenting. Den er perfekt til ture i Zoo, Tivoli eller lignende og hvis man, som jeg, har en lille nysgerrig baby, som gerne vil op og kigge med, når man er på ture ud af huset.

img_2796

Bæreselen er lavet i Oeko-Tex Mesh og er fri for alle skadelige kemikalier. Mesh er hurtigt-tørrende og enormt åndbart, så hverken barn eller voksen koger indenunder selen. Den har et sporty udtryk, som også gør at farmand kan bruge selen uden problemer! Den kommer i farverne mørkgrå/koral og lysegrå/marine, som begge to er lækre farvekombinationer!

Vi havde bæreselen med på vores ferie til Mallorca og jeg kan ikke se, hvordan vi skulle have klaret turen uden. Den var uundværlig både i lufthavnen, til gåturene på stranden, markeder/butikker og når hun ikke gad at ligge i barnevognen mere. På trods af op til 36 graders varme dernede, var der ingen af os som fik det for varmt af selen og de bløde, tykke skulderstropper gjorde, at jeg kunne vade rundt med den i timevis – f.eks. i lufthavnen, hvor vi ikke havde vores barnevogn.

img_2797

Jeg er mega fan af denne her bæresele og jeg har allerede anbefalet den til ALLE, jeg kunne komme i tanke om. Jeg er vild med, at Mollie sidder så godt i den, at der er tænkt over alle detaljer og at den er så behagelig at have på! Strækviklen er for længst solgt og jeg forestiller mig, at vi kommer til at bruge bæreselen i meget lang tid!
Det eneste der ærgrer mig er, at jeg ikke havde den til min søn da han blev født!

img_2798

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – den er alle pengene værd og den holder i mange år! For os er den uundværlig! Vi har hænderne fri og Mollie elsker at være i den.
Holdbarhed: MEGET GOD – den kan bruges de første 3-4 år af barnets liv og jeg er ikke i tvivl om, at den sagtens kan holde til det. Man kan absolut ikke hverken se eller mærke, at vores bliver brugt hver dag og har været med på mange ture allerede!
Pris: MEGET GOD – den koster kun kr. 899,00, hvilket jeg synes er en virkeligfair pris! Man kan få andre billigere alternativer, men dem jeg har prøvet, kan ikke sammenlignes med denne.
Kvalitet: MEGET GOD – den er fantastisk. Jeg synes at det er genialt, at den er lavet i det åndbare mesh – for problemet med mange bæreseler er, at bådebaby og forælder hurtigt får det varmt af, at være så tætte og omsluttet af tykt stof.

15 kommentarer

 • Bolette

  Jeg har ikke prøvet dette mærke, men overvejer den kraftigt til nummer to. Udelukkende på den begrundelse at baby kan være i den fra helt lille og der ser ud til at være god nakkestøtte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er fysioterapeut og vil bestemt ikke anbefale denne bæresele. Den er ikke ergonomisk korrekt som der ellers bliver skrevet da ryggen ikke får den optimale krumning samt selen ikke går fra knæhase til knæhase så snart barnet bliver større. Synes det er et problem at I har fået en til at teste som intet ved omkring ergonomi og hvad der er korrekt ift dette. Og at hun så samtidig anbefaler den til mange mødre derude! Jeg ville istedet anbefale mærker som Tula, ergobaby, manduca, beco ect. Og ellers stræk eller fastvikle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Lækker bæresele i god kvalitet og mulighed for barnet at sidde i flere positioner alt efter størrelse, og sidder godt i dem alle. MEN, jeg har desværre fortrudt mit køb (anden model men kam se systemet er præcis det samme på denne) ene og alene af den grund at jeg har meget svært ved at tage den på alene, hvilket er de situationer keg havde brug for den. At jonglere med barn og avancerede lukninger mens man skal komme til for sig selv og baby steder hvor jeg ikke kan se og skal ramme bitte små løkker. Det blev så besværligt at jeg droppede at bruge den. 😣 Det må kunne gøres så sikkerheden er i top, samtidig med det er mere betjenings venligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Har ingen erfaring med stokke bæreselen, da vi købte en manduca for 5 år siden med vores første, men det lyder ret smart at barnet kan også sidde (ergonomisk korrekt) og kigge fremad. Det har vi nemlig savnet.
  Det ville være rart med en test af bæreselen til lidt større børn som bæres i de forskellige positioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har modellen før også i mech kvalitet. Vi havde den med til Thailand da vores søn var 6 mrd og dem var uundværlig. Den får min alle mine anbefalinger det er mange penge men et super godt køb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke larsen

  Den lyder ret god og bestemt ikke en skræmmende pris. Ville gerne vide, hvordan den er sådan størrelsesmæssigt. Passer den både lille mor og stor far?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederik

   Jeg er selv blevet onkel og skulle da lige prøve at se hvad min søster havde fået. Hun er 165cm jeg er 191cm og det er ligesom en rygsæk så der var ingen problemer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  En god bæresele er bare uundværlig når de er små.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Vallentin Ryberg

  Som nybagt mor, får jeg virkelig lyst til at prøve den. Står tit og mangler et par frie hænder, når der skal gøres rent, smørres madpakker mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi havde en anden model og jeg holdte meget af at bruge den da min datter var lille. Men hun var ikke bæresele/vikle barn det blev for tæt for hende. Vi brugte den lidt igen da hun blev stor nok til at komme på ryggen og det var så hyggeligt, så længe hun ville.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nørgaard Andersen

  Jeg synes virkelig den er svær og få på og af. Specielt hvis barnet er faldet i søvn og man vil ligge det i seng. Vi solgte den desværre da den bare kom til og lægge i skabet. Og bruger nu flittigt vikle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det oplever vi ikke som et problem herhjemme 🙂 Holder en hånd under numsen og løsner så hægter og spænder i den ene side, for så at løsne skulderremmen i samme side. Så kan man ligge barnet ned og knappe op for benene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Den virker vildt smart. Ville gerne have haft sådan en da jeg havde mindre børn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Super god anmeldelse , overskuelig og let at forstå . Jeg valgte selv den fra ergo baby til Mine drenge grundet mit bækken, men skulle jeg engang have endnu et barn ville denne bestemt ikke være et dårligt bud 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi elsker også Stokkes bæresele herhjemme 👏🏼 Vi har dog en af deres almindelige, altså med lærredsstof, men har stadig kunne gå rundt i sommervarmen med sønnike uden problemer 😃 Elsker ergonomien i den og hvor let den er at justere 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens børneværelse uge 24 - hjemme hos Benjamin