Bøger til resten af ferien – HELT GRATIS hos Mofibo – læs testfamiliens anmeldelse her og få rabatkode – Testfamilien
Anmeldelse af CIRKUSLAND

Bøger til resten af ferien – HELT GRATIS hos Mofibo – læs testfamiliens anmeldelse her og få rabatkode

Indlægget indholder reklame for Mofibo. Testen er dog 100% testfamiliens ærlige mening og rabatkoden er 100% gratis og til glæde for DIG!

Klik ind på Mofibo.dk og opret dig som bruger (gør det via pc, så du kan bruge gavekortskoden). Derefter kan du hente app’en på din telefon og logge ind og har derefter 1 måneds fri adgang til over 40.000 titler af de bedste e-bøger og lydbøger. Du kan læse og lytte op til 10 bøger offline af gangen – så skal du et sted uden internet, så er det blot at hente dem ned – inden du tager afsted. 

Sådan gør du for at få 30 dages gratis adgang til Mofibo for 0 kr.

1. Opret dig på Mofibo.dk og indtast koden: TESTFAM

2. Download app’en i App Store el. Google Play Store og log ind.

Der er ingen binding. Efter de 30 dage er gået, fortsætter abonnementet til 129 kroner, hvis ikke det opsiges. Tilbuddet gælder ikke eksisterende el. tidligere kunder (men du kan evt. bruge mandens eller arbejdsmailen til at oprette dig, hvis du tidligere har været kunde). 

fullsizerender

Hos Testfamilien.dk har vi i de sidste par uger testet Mofibo. Testen kom faktisk super belejligt, idet Mie stod og skulle afsted på ferien med familien og havde en 16 timers køretur i sigte.

Mie fortæller:

“På vores køretur til Italien, havde manden og jeg aftalt, at vi skulle høre en bog sammen i løbet af natten, når ungerne var faldet til ro. Vi startede ellers tidligere med at høre Harry Potter allesammen, men ungerne på hhv. 5 og 8 år var lidt for ukoncentrerede til at kunne lytte med på den fra bagsædet. Så vi valgte at vente til der var ro. De sidste tre bøger du har læst/lyttet til bliver gemt på din forside – så du hurtigt kan komme ind på den igen.

img_9775

Manden fik lov at vælge bog og valgte en super spændende bog af Thomas Rathsack: Jæger, som handler om hvordan Thomas blev jægersoldat og de oplevelser han har haft i den forbindelse. Hatten af for en mand som ham, som er så dediceret for at nå sit mål. Den er utrolig spændende og opslugende, så vi lyttede til den langt ud på natten. Det bliver også vores første anbefaling til en evt. ferielæsning.

img_9774

Den resterende del af ferien og også efter at vi er kommet hjem er det primært mig (Mie), som har testet app’en. Havde udset mig to bøger, som jeg gerne ville læse. Nemlig Dark Matter og Kvinden i Kahyt nr. 10. Disse to er også de næste to anbefalinger på vores ferielæsningsliste.

Dark Matter af Blake Crounch handler om valg og forsømte muligheder, og om hvor langt vi er villige til at gå i jagten på det liv, vi drømmer om. 

Kvinden i Kahyt nr. 10 af Ruth Ware hander om Lo Blacklock, som er journalist på et rejsemagasin i London. Da hun bliver inviteret med på et luksuriøst krydstogt, kommer det som en gave. Ikke alene kan opgaven betyde et karrierehop. Hun trænger også i den grad til forkælelse, glamour og champagne oven på et groft hjemmerøveri.Men ingenting går som planlagt. Den første nat vågner Lo ved støj og skrig fra nabokahytten. Fra sit vindue ser hun en person blive smidt over bord. Da Lo slår alarm, får hun at vide, at ingen savnes blandt gæster og mandskab.Desperat og på randen af sammenbrud, forstår Lo, at hun måske har begået en frygtelig fejltagelse. Eller også er hun fanget med en morder meget langt fra land.

Så min anbefalingsliste er altså

 1. Jæger at Thomas Rathsack
 2. Dark Matter af Blake Crounch  
 3. Kvinden i Kahyt nr. 10 af Ruth Ware

Det findes en masse smarte funktioner i app’en du kan fx

● Sætte en sleeptimer på lydbogen

● Selv bestemme afspilningshastigheden

● Downloade bøgerne til offline brug

● Justere lysstyrken

● Ændre baggrundsfarven

● Få personlige anbefalinger

● Tage Mofibo med sig overalt i verden

Har faktisk kun brugt lydbøgsfunktionen indtil videre – idet det har været mest belejligt. Har lyttet i bilen, ved poolen, i sengen og sågar hos frisøren. Vil prøve at se om man kan løbe og lytte til bog næste gang jeg skal ud og løbe. Det gode ved at lytte er jo at man ikke behøver at kunne sidde stille og læse.

img_9804

Vil helt sikkert også benytte mig af Mofibo når jeg på mandag igen starter på arbejde og har en time til og fra arbejde med toget. Der er faktisk en hel masse bøger jeg gerne vil have læst/hørt.

Hvis I har lyst – så del gerne jeres boganbefalinger i kommentaren til dette indlæg.

Og HUSK så, at du helt GRATIS med gavekortskoden TESTFAM kan få 1 måneds gratis medlemsskab hos Mofibo.dk

Mofibo får de varmeste anbefalinger herfra.

 

16 kommentarer

 • Sine

  Startede selv med intro for nogle måneder siden. Nu er jeg nærmest afhængig. Hører min 3-5 bøger på 14 dage når jeg pendler på job.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Vildt fedt koncept. Det er første gang jeg bruger app’en og er stor fan. Jeg hører primært lydbøger, da jeg er ordblind og derfor hurtigt mistet modet til at læse bøger, da jeg ofte mister sammenhængen. Så lydbøgerne er fantastiske og så kan man endda lave nået imens man hører dem. Har allerede hørt den første Harry Potter bog og nr 2 er dowloadet.
  Selve app’en er også meget bruger venlig, den er men at finde rundt i og de bøger man er igang med, er nemme at finde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Vildt fedt koncept. Det er første gang jeg bruger app’en og er stor fan. Jeg hører primært lydbøger, da jeg er ordblind og derfor hurtigt mistet modet til at læse bøger, da jeg ofte mister sammenhængen. Så lydbøgerne er fantastiske og så kan man endda lave nået imens man hører dem. Har allerede hørt den første Harry Potter bog og nr 2 er dowloadet.
  Selve app’en er også meget bruger venlig, den er men at finde rundt i og de bøger man er igang med er nemme at finde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ELSKER mofibo! Det er helt genialt, at kunne læse og høre en masse gode bøger uden at skulle opbevare dem 👍🏻
  Jeg er vild med at man kan have dem med over alt 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rasmussen

  Jeg havde Mofibo med mit telmore abb. (det er dog ikke med mere). Var rigtig glad for det. Brugte dog ikke lydbøger. Men læste en del bøger. Det er fedt at kunne have en masse bøger med på ferie, uden de vejer i kufferten 🙂 Har fået et andet bogabb. nu, og indtil videre er jeg ikke tilfreds. Så overvejer meget at skifte over til Mofibo igen!
  Synes det var nemt at bladre gennem genrene og finde bøger man tænkte kunne være gode. Har ikke rigtig været til lydbøger. Dog hørte vi en lydbog på vej hjem fra Italien. Eller min mand gjorde over bilradioen, så jeg lyttede med. Og tror helt klart det er noget jeg alligevel kunne finde smart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Jeg elsker mofibo. Og har været fast bruger siden de startede op. Opsagde dog mit abonnement da prisen steg med 30 kr da jeg synes det var en voldsom prisstigning og andre tjenester kunne klare det næsten lige så godt.
  De har et lækkert udvalg, både af lydbøger og bøger. Og så er den dejlig nem at finde rundt i, med mange ekstra tilvalg som gør man kan tilpasse den til ens foretrukne måder at læse og lytte på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg fik en måneds gratis abonnement hos Mofibo da det stadig var ret nyt. Dog viste det sig at app’en kun var udviklet til Apple produkter, og da jeg har en Android telefon og tablet, var det ikke meget jeg nåede at stifte bekendtskab med Mofibo…
  Men nu er app’en også blevet udviklet til Android så jeg tror jeg skal prøve en måned igen. Havde slet ikke tænkt på jeg kunne bruge min mands mail 😜😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Super fedt. Det er perfekt til sommerferien. Det er allerede oprettet. Tak for inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Kristensen

  Jeg elsker simpelthen mofibo jeg har været med siden de startede og er helt vild med konceptet jeg syntes dog at det er blevet en lille smule for dyrt nu i forhold til hvor mange nye ebøger der kommer det er lidt som om man efterhånden har valgt at satse mere på lydbøger og det er ikke lige mig. Jeg vil helt klart anbefale det til alle sa den er super nem at gennemskue og brugerfladen er så simpel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidisofie

  Jeg er helt vild med konceptet! Bøger på farten og altid i lommen. Det er genialt. Jeg bruger selv mofibo i dagligdagen. Som salgsassistent i en travl butik, er det rart at bruge sin pause på noget godt læsestof, så man får “et break”.
  Sitet er nemt at navigere rundt i og det er meget overskueligt, dog kan jeg savne at der sjældent kommer nye bøger ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er blevet mere go mere glad for at høre bøger istedet for at læse dem. Det har taget lidt tid at komme igang, men nu nyder jeg virkelig at kunne lave andre ting imens jeg suger bøgerne til mig:) Jeg er blevet kæmpe fan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Mofibo er super godt! Der er mange forskellige titler at vælge imellem og appen er MEGET brugervenlig – også for børn. Det er super dejligt at lytte til bøger, efter en lang dag er det dejligt at koble af på den måde i stedet for med Facebook, tv osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Elsker mofibo – deres app er nem at bruge og læsestof til alle aldersgrupper :). Hvis man er til spænding , kan jeg anbefale Dennis Jurgensens krimier – eks. Den løbende tjener.
  De er gode både at lytte til og læse selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er også medlem og jeg elsker lydbøgerne. Har lige pløjet mig igennem hele Harry Potter-serien – igen! Hører altid lydbog når jeg kan se mit snit til det. Kam varmt anbefale Fredrik Fredrikssons bøger 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalia Bryld Hansen

  Jeg er allerede medlem og er SÅ glad for det! Med 2 børn og tendens til køresyge får jeg desværre ikke læst så meget som jeg ønskede, men med mofibo i ørerne, har jeg muligheden igen 🙂 Det er også fantastisk til gåturene med barnevognen og yngstesønnen 👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg er allerede medlem og har været det i snart 2 år , det er super smart og rigtig dejligt altid at have en god bog ved hånden, og det at der altid bliver sat ‘bogmærker’ er simpelthen så godt .

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af CIRKUSLAND