Den blå planet – dybhavets hemmeligheder – ny udstilling – Testfamilien
TEST AF SMÅFOLK UV-BADETØJ, SOLHAT OG BADESKO

Den blå planet – dybhavets hemmeligheder – ny udstilling

I forbindelse med Den blå planets åbning af deres nye dybhavsudstilling, blev to af vores testfamilier inviteret med til åbningsevent.

20227791_10154808029651732_1366809576_o

Anette fortæller:

Jeg har sammen med familien besøgt Den Blå Planet til åbningen af særudstillingen Dybhavet. Vi var 4 personer af sted – min mand på 47, min søn Willas på 6 år og så havde vi til lejligheden også lånt min nevø Sylvester på 4 år. Det var en overskyet dag med heldagsregn, og her er Den Blå Planet jo en perfekt aktivitet, da det meste foregår indendøre. Ungerne og ikke mindst min mand nød at kigge på alle de flotte fisk – særligt var børnene imponeret af Hammerhajen og piratfiskene. Vi brugte flere timer på at kigge og læse hvilke fisk der gemte sig i de forskellige akvarier og ungerne brugte meget lang tid i lege køkkenet på at lave fiskeretter og svare på spørgsmål om fisk. Vi besøgte naturligvis også den nye særudstilling – forinden havde vi hørt om Dybhavet – ingen af os kendte nogle af fiskene fra Dybhavet og det var en øjenåbner for os, at de alle sammen var brune i farverne. Børnene synes faktisk at fiskene var ret uhyggelige – her fik vi en snak om hvad lyset gør for os mennesker og dyr.

20273301_10154808040601732_767756361_o

Regnskoven var et kæmpe hit – drengene nød at være kommet til et andet land.

20272859_10154808042441732_1724735301_o 20226524_10154808042426732_1544462403_o

Trods regnen måtte vi naturligvis ud på vandlegepladsen – her brugte drengene lang tid mens min mand og jeg nød den enestående udsigt – beliggenheden fås ikke bedre. Som voksen er det sagtens et sted man kan besøge uden børn – min mand kunne have brugt endnu længere til på at læse om fiskene og jeg nød den gode restaurant og helt unikke udsigt.

20257794_10154808048506732_965572949_o 20251162_10154808048281732_1950851580_o

Vi nåede også at se børneteater og se dyrene udenfor blive fodret. Den Blå Planet er en god kombi at masser af fisk og sjove aktiviteter med relation til fisk og havet – børnene brugte lang tid på at lege i ubåden og sidde og tegne i krearummet.

En dejlig oplevelse for alle aldre – og helt unik udsigt. Boede vi tættere på ville vi helt sikkert købe årskort.

Melike fortsætter:

Det var vildt fedt at være med til dette event, for jeg har ALTID synes at havet og mystikken ved havet var så spændende!

 

20273134_351010115313168_193425584_o

Lidt efter ankomst startede et lille oplæg, hvor der blev fortalt om dybhavet, det var ret spændende men jeg nåede ikke at høre det hele for børnene ville hver sin retning.

Vi gik rundt og kiggede og prøvede deres sansehule som var et kæmpe hit for begge børn! Vi gik ovenpå hvor den nye dybhavsudstilling er, og jeg må sige jeg er fan. Det var virkelig spændende! Det er ikke et sted for vores børns alder (1 og 2 år). Man skal kunne være stille og kigge på tingene.

Man kunne se nogle af fiskene fra dybhavet, de så ret specielle ud og det var sådan noget man har set på tegnefilm, men her var det helt ægte, “udstoppede” fisk! Virkelig spændende at læse om det for det er jo minimalt man ved om dybhavet.

Vi gik bagefter rundt og kiggede på flere af fiskene, var ude på legepladsen og hyggede os virkelig. Det var en dejlig dag med gode og spændene oplevelser!

Jeg kan virkelig kun anbefale det!

Testfamilien har tidligere besøgt den blå planet. Læs om disse besøg her og her.

11 kommentarer

 • Camilla Heidi Olsen

  Vi har været der en enkelt gang ( Mest for forældrenes skyld ) Willads var 6 måneder da vi var der så han forstod ikke så meget af det andet en han var meget betaget og lyset og de mange flotte farver. Men vi skal helt sikker derhen igen , nu er han 1 1/2 år så nu blir det en oplevelse for ham hvor vi kan fortælle og ha en rigtig hygge dag i de smukke omgivelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi wayert

  Vi skal snart afsted igen. Vi var der kort efter de åbnede, men min dreng havde en alder hvor det ikke rigtig fangede ham.

  Han er 6 år nu og er meget interesseret og nysgerrig i at vide alt muligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Min familie og jeg har også været på den blå planet og det har været en fantastisk oplevelse. Det skal helt klart prøves igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke larsen

  Vi var der (mest for forældrenes skyld) da min datter var 3 måneder. Hun var vældig optaget af alt lyset og farverne. Det er rigtig barnevognsvenligt og har et super ammerum:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Vi har besøgt den Blå planet, dengang de åbnede og så i april i år. Første gang vi var der, var vi meget skuffede, tror vi havde regnet med at se noglé “store” hajer, men de var på dette tidspunkt meget små. Min søn var heller ikke gammel nok, og det fangede ikke rigtig hans interesse. Da vi var her i april, var det en meget positiv oplevelse. Min søn er snart 7 år og vi fik meget ud af alle de foredrag/shows som der var i løbet af dagen. Vi havde taget madpakke med, da vi husker restauranten som ret dyr. En overordnet positiv oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Min datter har lige været der med sin onkel og hun havde udelukkende rosende ord 😀
  Så selvom man er preeteenager så er det et fantastisk sted at bruge en dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det blå planet er bare så hyggelig! Både for store og små. Det har vi fået mange gode timer til at gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Den blå planet er fantastisk for selv de små børn. Vi har dog ikke set dybhavs udstillingen, men må helt sikkert forbi og kigge på den snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine matz

  Det er simpelthen så hyggeligt det sted 😊 må snart af sted igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi har selv lige været der her i uge 28 og det var super spændende. Vi brugte særlig meget tid på at læse om de forskellige fisk og dyr, det fandt pigerne på 4 og 11 år meget spændende. Vi brugte næsten hele dagen der og vi kedet os ikke på noget tidspunkt. Super god oplevelse og helt klart flere besøg værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg elsker den blå planet et godt sted for store og små. En af fordelene er at det er et hyggeligt og overskueligt sted. Min far, som normalt ikke gider steder med dyr nød at besøge den blå planet med barnebarnet.
  Vi må snart besøge igen og opleve deres nye dybhavsudstilling, som lyder spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST AF SMÅFOLK UV-BADETØJ, SOLHAT OG BADESKO