Test af Småfolk softshell jakker – Testfamilien
Den blå planet - dybhavets hemmeligheder - ny udstilling

Test af Småfolk softshell jakker

Vores tester Trine har sammen med hendes tre børn, testet softshell jakker fra Småfolk.

Trine fortæller:

Vi modtog de fineste softshell jakker fra Småfolk. Den flotteste lilla med blomster og tukaner til vores pige og to seje blå med hajer til vores drenge. De faldt i virkelig god jord hos de små og måtte selvfølgelig prøves på med det samme.

sma%cc%8afolk-billede-1Der var uden tvivl et par stykker, der rigtig glædede sig til at komme i skole og i børnehave for at vise deres flotte nye jakke frem.

Da jeg fik jakken i hænderne første gang, kunne jeg både se og mærke at det var en kvalitets jakke. Det er nogle virkelig lækre materialer og den har rigtig mange gode egenskaber. Den er nemlig vindtæt, vandafvisende og åndbar, hvilket gør den er perfekt til de fleste måneder i Danmark. Ingen våde eller kolde børn. Det er det vi vægter højt. Her skal tøjet virkelig kunne tåle lidt af hvert, da leg og udfoldelse i dagpleje, børnehave og skole fylder meget i vores hverdag.

sma%cc%8afolk-billede-2

sma%cc%8afolk-billede-3Det er vores oplevelse at jakken bestemt kan klare det den skal, og efter en vask er den så god som ny igen.

Udover det er jakken Oeko-Tex certificeret og har en økologisk vandafvisende imprægnering. Et kæmpe stort plus, da vi herhjemme går meget op i at vi ikke udsætter vores børn for unødvendige og skadelige kemikalier mm. Langs siderne og Æble logoet foran på jakken, er lavet som en refleks, så man kan ses tydeligt i mørket. Og det skal man jo selvfølgelig kunne, når man færdes rundt i trafikken og er ude og lege.

sma%cc%8afolk-billede-4Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdig: MEGET GOD – Det er noget vi bruger det meste af året her i Danmark.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er en super kvalitet, gode egenskaber og holder sig fin i farver mm efter vask.

Pris: GOD – Prisen er måske lidt i den høje ende, men du får altså også hvad du betaler for. Så klart pengene værd. (Pris 599,- lige nu nedsat til 299,50)

Kvalitet: MEGET GOD – Der er intet at klage over. Kvaliteten er i top.

3 kommentarer

 • Natasja

  Det lyder godt. Kan være vi skal prøve det næste gang ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidisofie

  Med en datter på 4 ½, og særlig sensitiv, er vi meget ude og udforske naturen og dets underlag og vejrtype. Vi har i de seneste 2 år brugt softshells fra småfolk og jeg må ærligt indrømme at jeg i starten var hammer skeptisk, MEN ingen grund til unødig bekymring; varmen bliver i alt slags vejr. Vores datter klager aldrig over dens berøring på huden eller at den er for “tung”. Anbefaling her fra også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalia Bryld Hansen

  Vi har ikke selv prøvet småfolks softshelljakker, da jeg ofte synes, at deres priser er dyre, men vi er stor tilhænger af softshell, da det som beskrevet i testen er godt til al slags vejr og ISÆR til det danske, meget svingende vejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den blå planet - dybhavets hemmeligheder - ny udstilling