Test af produkter fra Mommy Care – Testfamilien
Ugens børneværelse uge 31 - hjemme hos Jamie på 2 år

Test af produkter fra Mommy Care

Vores testere Nina, Linda og Trine har testet en række forskellige produkter, både til dem selv og deres børn, fra Mommy Care. 

Nina fortæller: “Jeg har sammen med min familie, testet produkter fra Mommy Care; Flaske/Sutte sæbe, desinficerende spray to go, lindrende gel, vådservietter til næsen og insektspray.

Vi har testet de fine produkter fra Mommy Care, som alle udelukkende er produceret på naturlige og økologiske ingredienser. Allerede her hitter det hos mig, da jeg helst ikke vil proppe ungerne med en masse kemikalier. Alle produkterne dufter dejligt – især myggesprayen var jeg nervøs for, idet de tit har en harsk lugt. Denne her er klart til at holde ud! Vådservietterne har en lidt for kraftig duft til os, og især August kommenterede det, da jeg vaskede hans ansigt i dem. Det er ikke en dårlig lugt – den er bare ret kraftig i forhold til dem vi normalt bruger, som lugter af “ingenting”.

billede1-1Jeg startede straks ud med at prøve sutteflaske sæben, da Mollie er flaskebarn og jeg er ovenud begejstret! Jeg er SÅ træt af, at jeg ikke har kendt til den noget før! Den fjerner ALLE spor af modermælkserstatning i flasken, fedtet fra d-dråber og får flaskerne til at se helt nye ud, samt fjerner den lumske lugt af modermælkserstatning! 

Af alle test jeg har lavet, er denne her sæbe virkelig den største øjenåbner for mig og jeg kommer til at bruge det fast fremover! Der er til over 150 vaske i den (og det er hvis man tager en hel pumpe fyldt, hvilket man ikke behøver) og med en pris på blot 89,00 kroner, er den blevet uundværlig herhjemme! Selv min mand er dybt imponeret – dét sker ikke tit!

Både flaskerensen, den lindrende gel og den lille smarte desinficerende spray, var med på vores ferie til Mallorca – heldigvis, for vi fik brugt alle 3! Flaskerne blev renset ekstra godt i varmen, jeg desinficerede køkkenbordet når jeg rensede flasker og jeg fik en ret heftig solskodning. Her var den lindrende gel, med aloe vera, virkelig god og kølende.

billede2-1Vi har haft brugt insektsprayen herhjemme, når vi har siddet ude om aftenen og den lader til at have virket! Ingen af os har fået myggestik, på trods af at de små bæster har været til stede. Jeg er normalt en mygge-magnet, så jeg er ret begejstret for den og jeg er virkelig fan af, at selv Mollie kan få den på, fordi det er uden dumme kemikalier.

Men som nævnt længere oppe er flaskesæben min favorit og jeg synes det er et genialt påfund! Den kommer i øvrigt ud som skum, så den er nem at arbejde med og ikke sætter sig, som en klat sæbe på kanten af flasken. Så virkelig et head’s up til alle flaskemødre, prøv den!

billede3-2“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – flaskesæben SKAL vi have fast herhjemme, men de andre ting er virkelig også gode – især her til sommer!
Holdbarhed: MEGET GOD – Emballagen er god og holdbar og det er nemt at dosere, til de ting man skal bruge det til.

Pris: MEGET GOD – Alle priserne er gode og det er de på alle Mommy Cares produkter. Flaskerens: 89,00, Vådservitter til næsen: 29,00, Myggespray: 99,00, Desinficerende spray: 69,00 og Lindrende gel: 109,00. Ofte er sådanne naturlige og økologiske produkter noget dyrere.

Kvalitet: MEGET GOD – Naturlige og økologiske ingredienser er i sig selv god kvalitet!
_________________________________________________________________________________________

Linda fortsætter:
Vi har været så heldige at vi skulle teste 7 forskellige produkter fra www.mommycare.dk

Alle deres produkter er lavet på naturlige, gode og nærende ingredienser og ingen af Mommy Cares produkter er testet på dyr hvilket betyder meget for mig når jeg skal vælge produkter og især produkter jeg skal bruge på baby/børn.

1

Ingrediens listen er listet i en logisk rækkefølge, hvor førstnævnte ingrediens er den ingrediens der er mest af i produktet og afsluttes med den ingrediens produktet indeholder mindst af.

Det eneste minus er at der ikke fulgte en dansk beskrivelse med men heldigvis er hjemmesiden www.mommycare.dk super nem at navigere rundt i så er man i tvivl om et produkt kan man hurtigt smutte ind og læse om det.

2Shapely – Opstrammmende creme koster 199kr. for 100 ml.

Cremen hjælper med at gendanne elasticitet og fasthed til huden, og samtidig fremskynde helingsprocessen af strækmærker der kan være dannet under graviditet. Efter fødslen trækker din mave sig tilbage til sin oprindelige størrelse og kan efterlade huden løs og slap. Mommy Cares Shapely Creme koster 199kr er rig på shea butter, avokadoolie og E-vitamin, som hjælper med at regenerere hudens celler, med optimal fugt og næring til den udsatte hud.

Jeg har påført den på min mave og lår både morgen og aften.

Cremen er nem at smøre på huden og trænger hurtigt ind i huden uden at efterlade den fedtet hvilke er et kæmpe plus når man som jeg ikke kan fordrage den fedtede følelse på huden.

Min hud er blevet dejlig blød og glat men direkte opstramende effekt syntes jeg ikke jeg har oplevet.

3Mommy Care Baby Solcreme factor15 koster 129kr for 100 ml.

Solcremen indeholder et fysisk solfilter, som er den mest skånsomme beskyttelse for solcreme og kan derfor anvendes til spædbørn allerede fra 0. måned. Den indeholder et fysisk solfilter som gør at cremen ligger en hinde på huden og derfor reflektere solens stråler væk fra baby/barnets sarte hud.

Solcremen indeholder jojoba og shea butter som tilfører huden en optimal mængde af fugt. Der er også kamille i ingredienslisten som beroliger og lindrer huden.

Mommy Cares Baby Solcreme beskytter mod UVA og UVB stråler.

Cremen er utrolig nem at påføre og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte.

Min søn elsker at være ude i det gode vejr og den har levet fuldstændig op til forventningerne og har beskyttet hans hud imod solens kraftige stråler.

Mommy Care baby/børne Roll On solcreme factor30 70 ml.

Denne solcreme er mega smart.

Den påføres ved at man ruller cremen på huden ligesom en deo roll on, og dette gør at ungerne syntes det er sjovt at skulle have solcreme på.

Cremen fedter på ingen måde selvom det er factor 30, hvilke er et kæmpe plus, så kan børnene stadig lege i sandet uden at have sand siddende fast i cremen. Den ligger sig som en hvid “hinde” på huden så det er tydeligt at se man har smurt den på og om man har ramt hele kroppen.

4Mommy Care Baby massageolie koster 115kr for 100 ml.

Mommy Care Baby massageolie indeholder flere skønne olier til at give din babys, dit barns eller din egen hud den optimale fugt og beskyttelse. Blandt andet indeholder den nærende mandelolie, der skånsomt fugter huden. Lavendeloliens behagelige duft beroliger og får en til at slappe af.

Olien er super nem at massere med og meget drøj i brug så man har til et godt stykke tid i en flaske. Jeg er vild med duften og vores hud er blevet dejlig lækker blød efter have brugt den.

5Mommy Cares Calendula baby Shampoo koster 119kr for 200 ml og 159kr for 400 ml. 

Shampooen renser og efterlader håret blødt og håndterbart uden at udtørre.

Calendula, shampooens vigtigste ingrediens, er rig på anti-inflammatoriske midler, som virker helende på huden, mens Aloe Vera tilfører god næring til hår og hovedbund. Jojoba bidrager med sin blødgørende effekt. Kamille og lavendelens beroligende effekt gør sæben optimal til brug før sengetid. Sæben er så mild og skånsom, at den er sikker til brug lige fra fødslen.

Det er super nemt at dosere shampooen da den er udstyret med en pumpefunktion så et tryk er nok til en hårvask.

Shampooen adskiller sig fra andre da den ikke indeholder SLS så den skummer ikke op men alligevel renser den skånsomt håret.

Selve lugten syntes jeg er lidt kraftig men den aftager så snart shampooen er skyllet ud igen og håret føles dejligt rent og blødt efter brug af den.

6Baby Face and Nose Wipes koster 29kr pr. pakke.

Mommy Cares Økologiske Vådservietter er et 100 % naturligt produkt, uden syntetiske fibre eller tilsætningsstoffer.

Vådservietterne renser skånsomt uden at udtørre huden og så nedbrydes de i naturen efter blot 5 måneder hvor vådservietter lavet af syntetiske materiale bruger op imod 500 år på nedbrydelsen. Så udover at vælge et produkt med naturlige ingredienser så skåner vi også miljøet – Totalt win win.

Min søn var en dag blevet snottet og vi brugte hele pakken nærmest kun på hans næse og ikke en snært af rød næse har der været at se, så Mommy Cares Økologiske Vådservietter er i den grad skånsomme mod huden.

7Mommy Care Naturlige Desinfektionsspray koster 69kr for 70 ml og 89kr for 150ml.

Desinfektionssprayen er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser fra fødevareindustrien.

Sprayen er klinisk testet og fjerner 99,9 % af alle bakterier.

Alkoholen er baseret på majs og sukker, mens desinfektionen stammer fra olier som tea tree, citrus og spearmint. Sprayen er sikker at anvende på legetøj osv. da der ikke efterlades farlige kemiske rester. Faktisk er det så sikkert, at det ikke er nødvendigt at tørre over efter behandling.

Den her spray er seriøst genial.

Vi har brugt den nærmest hver enste dag da vi har fået en lille hundehvalp som syntes vores søns lego er alt for spædende så den stjæler det hele tiden. Dem der kender lego ved også hvor møg besværligt det er at vaske så her har jeg virkelig været glad for denne desinfektionsspray.

Jeg har blot sprayet på lego’et og ladet det tørre og vupti så har det været klar  til brug igen.

8Jeg kan kun anbefale produkterne fra www.mommy-care.dk

Af de 7 produkter vi har testet vil jeg især fremhæve desinfektionssprayen, massageolien og solcremerne.

De 4 produkter er helt sikkert produkter der vil være at finde i vores hus fremover.

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Produkterne kan bruges af alle men er især beregnet til babyer helt fra fødslen.

Holdbarhed – MEGET GOD: Jeg syntes produkterne har holdt lige så længe som tilsvarende produkter.

Pris – MEGET GOD: Jeg syntes priserne er yderst rimelige. Vi snakker produkter af naturlige ingredienser som ikke er testet på dyr hvilke jeg meget gerne betaler lidt for.

Kvalitet – MEGET GOD: Produkterne har alle været utrolig lækre at benytte og har føltes som kvalitet. Både emballage og indholdet.
_________________________________________________________________________________________
Trine afslutter:

“Vi har været så heldige at modtage nogle skønne sager fra Mommy care, som vi den seneste tid har testet.”

I vores familie bander vi myg og myggestik langt væk, så vi valgte at teste Mosquitosh Citronella oil blend Roll on og sprayen mod myg, Soothing gel- lindrende creme til at smørre med efter stik. Og herudover også desinfektions spray, da undertegnede er ret hys omkring baktierier.

image1Vi har haft alle ting med i tasken alle vegne i vores ferie, så de er brugt rigtig flittigt alle ting. Det fantastiske ved mommycares produkter er at de er lavet af naturlige olier og er helt fri for kemikalier, så vores mindste mand på 2,5 år har jeg uden dårlig samvittighed kunne smøre ind og ligeledes med de to store.
Jeg elsker at der intet skadeligt er i noget af det der bliver brugt til/på mine børn. Et kæmpe plus herfra! Og så dufter de tilmed skønt og ikke kemisk!

Denne sommer har været vanvittig med hensyn til myg, og vi må indrømme at selvom vi har smurt os, så har vi alle herhjemme fået rigtig mange myggestik. Jeg tænker faktisk at med den mængde myg der er lige pt, så er det fuldstændig uundgåligt at gå fuldstændig fri. Olier eller ej. Men vi har så haft utroligt meget glæde af den lindrende gel, som vi flittigt har brugt på vores myggestik. Og den er super god! Den lindre med det samme og børnene kan lege videre uden kløe og ubehag. Den ville vi bestemt ikke undvære nu. Det skal lige nævnes at den også er super ved mindre skræmmer, solskoldning eller hvis man får fat i en brændenælder når man er ude at lege. Mine to store børn på 5 og 7 år har selv smurt sig når det har været nødvendigt, og det har jeg været helt tryg ved.

image2Vi har som nævnt også testet desinfektionssprayen, som er fremstillet af naturlige ingredienser fra fødevareindustrien. Den har mor her været lykkelig for. Jeg fik tilbage i februar 2015 et hjertebarn og har siden været meget hysterisk når det kommer til bakterier, så den er flyttet ind i min taske og bliver brugt dagligt på indkøbsture mm. Den er fantastisk, dufter godt og gør sit arbejde. Til mødre med små babyer er den også perfekt til at spritte puslebord, legetæppe mm. Ja… Faktisk kan du spritte det hele af, og med god samvittighed.

image3Hvis man som jeg kun vil det have det bedste til ens børn. Og her mener jeg Produkter der er fri for kemi og andet farligt, så vil jeg varmt anbefale jer at man hopper ind forbi Mommy Cares hjemmeside og ser alle deres lækre produkter. De har udover ovennævte ting også cremer, badeolie og meget andet lækkert og også produkter til mor.

image4Alle vores test og anmeldelser på www.testfamilien bliver bedømt udfra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, DÅRLIG.

Og i dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: RIGTIG GOD. Mange, især forældre til børn efterspørger produkter der er uden kemi andre skadelige stoffer.

Holdbarhed: GOD.

Pris: GOD. Priserne er så de fleste kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD. Super produkter.

 

3 kommentarer

 • Siff Norman Jensen

  Hvor er det dejligt at der kommer flere produkter der er naturlige og økologiske. Har en søn med allergi og sart hud, så det er dejligt at blive præsenteret for nye produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Riis

  Helt genialt med den sutteflaskesæbe!! Den skal vi helt klart prøve ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Sikke gode beskrivelser. Det er helt sikkert nogle produkter vi skal prøve, specielt den til at rense flasker med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens børneværelse uge 31 - hjemme hos Jamie på 2 år