Test af Lactocares Mother & Child – Testfamilien
Magnus har lært at CYKLE: Test af cykler fra Puky

Test af Lactocares Mother & Child

Vores gravide tester Mie har testet de helt nye Mother & Child kapsler fra Lactocare.

img_1797

Mie fortæller:

“Jeg har fået lov at teste Lactocare’s Mother & Child kapsler, som er et kosttilskud man kan tage imens man er gravid og ammer.”

“Lactocare Mother & Child er et kosttilskud, som indeholder Mælkesyrebakterier og DHA, der bidrager til den normale udvikling af hjerne og nethinde hos fosteret.”

“Under min første graviditet var jeg ikke så opmærksom på at tage alle de forskellige vitaminer, men da jeg denne gang halvvejs igennem graviditeten stadig er meget plaget af opkast og kvalme, er jeg endnu mere bevidst om at få nok vitaminer og diverse kosttilskud, så jeg er sikker på, at den lille får det den har brug for. I den forbindelse har Lactocare været et rigtig fint supplement til mine vitaminer og jern tilskud.”

img_1798

“Der er 30 piller i en æske og man skal tage en om dagen.”

Facts:

“Lactocare Mother & Child er det første kosttilskud til gravide og ammende, der kombinerer milliarder af mælkesyrebakterier med de anbefalede omega-3 fedtsyrer DHA, et vitalt næringsstof, som dit nyfødte barn ikke selv producerer.

Lactocare Mother & Child med mælkesyrebakterier og DHA, som i særlig grad tager hensyn til dit barn allerede under graviditeten og i perioden, hvor du ammer. Mælkesyrebakterier er allerede naturligt tilstede i vores mave-tarm-system og en afbalanceret fordøjelse er, udover at være behagelig, afgørende for at vi kan optage alle de gode næringsstoffer, vi indtager.

Nyfødte får overført de gode bakterier fra moderen via den vaginale fødsel samt under amning. Nyheden er derfor relevant for alle, der vil sikre sig selv og sit nyfødte barn et ekstra tilskud af mælkesyrebakterier samt for spædbarn født ved kejsersnit. Her overføres de gode bakterier nemlig ikke direkte til den nyfødte. Mælkesyrebakterier er altså en vigtig del af hverdagen – også i denne fase af kvindelivet.”

 

Omega-3 fedtsyrer, DHA, findes i hele kroppen, men særligt i hjernen, øjnene og hjertet, hvor de bidrager til den normale udvikling af hjerne og øjne. Spædbørn kan ikke selv producere det vitale næringsstof, og skal derfor have det tilført gennem moderkagen og senere via modermælken eller kosten.

Vi får primært DHA gennem fede fisk og indmad – som dog ikke er det typiske kostvalg i den vestlige verden. Specielt ikke under en graviditet, hvor kvinder ofte frygter indholdet af toksiner og tungmetaller såsom cadmium og kviksølv.”

 

“Når lillebror er kommet ud, skal han have Lactocare Baby, som er dråber med vitamin D3. Det er altså et 2i1 mælkesyrebakterier og vitamin D3 til babyer.”

“Lactocare Baby er en 2i1 kombination af mælkesyrebakterier og den anbefalede mængde af D-vitamin i solsikkeolie til babyer. Indeholder 250 millioner levende mælkesyrebakterier fra 2 forskellige stammer og 10 mikrogram vitamin D3 pr. dosering. Vitamin D er nødvendig for barnets normale vækst og knogleudvikling.”

img_1796

Fakta om Lactocare og mælkesyrebakterier

  • Mælkesyrebakterier findes i levnedsmidler som yoghurt og ost. Mælkesyrebakterier er også naturligt til stede i vores egen mave-tarmkanal, hvor bakterierne producerer mælkesyre til bl.a. at nedbryde de kulhydrater, vi spiser.
  • Lactocare er udviklet af Actavis Danmark A/S og er en serie af kosttilskud, der indeholder levende og varmebehandlede mælkesyrebakterier.
  • Lactocare findes som; Travel, Stop, Fiber, Feminine, Plus, Teeth, Daily, Kids, Baby og Mother&Child
  • Lactocare kan kun købes på apoteket – hvor der er mulighed for at få en god og professionel rådgivning.

img_1795

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD:  Kosttilskud til en selv og baby vil altid være relevant og det kan man vel aldrig få for meget af.

Holdbarhed – MEGET GOD: Lang holdbarhed 1-2 år. Ingen fare for at de bliver for gamle, da der kun er 30 i hver pakke.

Pris – GOD/MINDRE GOD:  Prisen er lidt i den høje ende set i forhold til de andre piller man plejer at tage som gravid. Omvendt synes jeg selv, at pengene er godt givet ud i min situation, hvor jeg har behov lidt hjælp til at få alle de vitaminer og mineraler, som barnet og jeg har brug for.

1 pakke med 30 stk. koster 189,95 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magnus har lært at CYKLE: Test af cykler fra Puky