Test af Trendy Junior elbil BMW i8 – Testfamilien
Og vinderen blev... (og en trøstepræmie til alle)

Test af Trendy Junior elbil BMW i8

Vores tester Sofie, har sammen med sin datter Fay på 2,5 år og manden testet en BMW i8 fra Trendy Junior.
billede-1Sofie fortæller:

Vi modtager en KÆMPE pakke få dage efter at vi er flyttet til Bornholm. Pakken indeholder samtlige dele til en lækker hvid BMW, altså i mini størrelse. Vi vælger at samle den i nattens mulm og mørke, så vi kan overraske Fay dagen efter med hendes nye slæde. Samle projektet går nemt, så længe man blot følger manualen og faderen er henrykt da han opdager joysticket der medfølger, dette betyder jo at han også lige har fået det bedste stykke legetøj en voksen dreng kunne forstille sig.
billede-2Dagen efter gemmer jeg mig inde på værelset hvor bilen står, med videokameraet klart, for at filme Fays reaktion! Hun bliver HENRYKT og formår faktisk at slippe et glædes vin ud. Det kan selvfølgelig ikke gå hurtigt nok med at få den prøvekørt, dette sker dog indenfor og er absolut ikke den bedste ide, medmindre man er til smadrede ting i huset. Så vi får den hurtigt sat udenfor så hun rigtig kan give den gas i gården og ude på vejen.
billede-3Vi er heldigvis flyttet hen et sted hvor der ikke kører ret mange biler og vi får da også testet om bilen kan køre op ad bakke. Hvis blot den sættes i fuldspeed, så trækker kareten ret godt op ad, såvel som ned ad bakke. Faderen er også i sit S med det såkaldte joystick i hånden får han mange missundelige blikke fra andre mænd og fædre der går forbi på vejen. Man kan nærmest se at de hvisker til konen ”at sådan en skulle vi da også have til Svend, så ville jeg jo også komme lidt ud skat”.
billede-4Bilen kan spille musik og siger en fed lyd når man trykker på startknappen. Der er mulighed for at sætte jackstik i så du kan høre din egen musik. Der er sele i, så barnet ikke flyver ud hvis man skulle støde ind i noget modkørende. Der er som nævnt joystick med, så en voksen kan styre bilen ude på gaden. Bilen kan bakke og selvfølgelig køre ligeud. Der er forskellige hastigheder, som nemt kan indstilles.
billede-5Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Legeværdi: MEGET GOD. Dette er et stykke legetøj for hele familien. Både barnet og de voksne har fornøjelse af tiden der bruges
på at køre med bilen.
Holdbarhed: MEGET GOD. Fay har absolut ikke været forsigtig og bilen har altså været kørt ind i dvs. ting og murværker.
Den har holdt til alle sammenstød der indtil nu har været.
Pris: MEGET GOD. Bilen koster omkring 2.000 kr. Vi synes faktisk at det er en helt fair pris for sådan et stykke legetøj.
Kvalitet: MEGET GOD

3 kommentarer

 • Camilla Heidi Olsen

  Min søn Willads på 1 1/2 år har også en bil fra samme hjemmeside , hans er bare en golf (farmand kører også VW – så derfor skulle det selvfølgelig være en golf ) 😍💙 den er virkelig er stort hit herhjemme , han er så stolt når vi kører ham rundt med den smarte fjernbetjening som følger med, udover den har 3 fremadgående gear og bakgear , kan den også spille hans ynglingsmusik som han sidder og rocker med til, der er så fantastisk at se glæden i hans øjne når vi kører rundt med bilen rundt i kvarteret hvor vi bord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Min søn på 1 år prøvede en magen til hos et vennepar, og jeg kan kun istemme, at det var en kæmpe succes – både for far og søn! Den blev hurtigt skrevet på ønskesedlen (om det er farens eller sønnens ønske, det ved jeg ikke 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Det er det fedeste stykke ‘legetøj’, og til piger😊 Der kan bruges virkelig mange timer bare på at hoppe ind og ud af bilen. Smart, at der er musik i, og at man selv kan sætte eksempelvis børnesange på. Prisen er da helt fin😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og vinderen blev... (og en trøstepræmie til alle)