Nina har testet Stokke® Trailz™ med terrænhjul – Testfamilien
Tina Lund har testet Stokke® Xplory® Athleisure

Nina har testet Stokke® Trailz™ med terrænhjul

Vores tester Nina har sammen med sin mand og datter, Mollie på 5 måneder, testet barnevognen StokkeTrailz fra Stokke. 


Nina fortæller:

“Vi har haft fornøjelsen af at teste Stokkes fantastiske Trailz barnevogn. Alt ved den er lækkert. Lige fra bestillingen, hvor man selv designer, sammensætter og drømmer – til modtagelsen af den flotteste vogn, som er virkelig nem at samle – til brugen af den, som er uovertruffen.”

“Designet, kvaliteten og detaljerne er ikke til at tage fejl af – det her vitterlig en fantastisk barnevogn.”

billede1

“Som skrevet ovenfor, er der virkelig tænkt over detaljerne her. Man kan ikke samle den forkert, da alt er markeret med røde og grønne ikoner – du har samlet korrekt, hvis den er grøn.”

billede2

“Der er indbyggede håndtag i barnevognskassen, så den fungerer som lift – helt perfekt, når man er i mødregruppe eller på besøg. Så snupper man hele kassen med ind, for den vejer ingenting. Den fås med både terrænhjul og originale punkterfri hjul, som begge kører skønt og har god affjedring til barnet – begge typer er svingbare, men denne funktion kan låses fast. Den fylder ingenting, men er samtidig enormt rummelig, med stødpuder i barnevognskassen og stor kurv i bunden! Der er karbinringe monteret på barnevognen, så du let kan hænge pusletasken her, kalechen er enormt let at få op og ned – ingen stramme trykknapper og så kan man lyne kalechestoffet op, så barnet ikke sveder derinde.”

“Stellet er højere end andre vogne, så barnet kommer noget højere op! Helt genialt med god og tæt øjenkontakt med baby! Vi bliver nu helt overraskede over, hvor langt nede andres unger ligger.”

“Alt ved den er justerbart så kan tilpasses alle og stellet bruges også til klapvognsdelen, så man ikke skal ud og købe en helt ny vogn.”

“Man kan tilkøbe en masse skønt udstyr til den – både kopholdere, parasol, aircooler, tæppe som knappes på, køreposer og meget andet. Alle disse accessories er der selvfølgelig også gjort plads til; kopholder klikkes nemt på, der er lavet hul til parasolen så man undgår at den falder af, der er knapper til tæppet og dækkenet (som følger med som standard) flyver ALDRIG af, det det er monteret helt genialt med gummi”knapper” og knap for enden. Det var et evigt problem med vores gamle vogn, når det blæste.”

“Vi har virkelig sendt vognen igennem den helt store test og vi kan afsløre, at den bestod dem alle til UG; klappes sammen til at kunne være i en lille Chevrolet Spark, gåture i skoven – både sti og terræn, trapper, bagene sol, øsende regn, stor-indkøb, offentlig transport og en tur på ferie.”

billede3

“Vi er alle virkelig blæst bagover af denne vogn og vi er så kede af at vi ikke havde den til vores søn. Den er en drøm at køre med og så er den jo mega flot – vi har jo selv designet den, som VI gerne ville have den! Simpelthen så smart!”

“Mollie elsker at ligge i den bløde, dejlige lift og nu hvor hun er begyndt at sidde selv, er stødpuderne i kassen perfekte! Intet hårdt metal at slå sig på og de støtter godt op om ryggen. Hun er et meget varmt barn og svedte rigtig nemt i vores gamle vogn, på trods af åndbar helsemadras og ventilation – ikke én gang har vi har vi taget et svedigt, vådt barn op af denne barnevogn! Vi er imponerede og meget begejstrede!”

billede4

“Vi var lidt skeptiske over liggemålet på 80 cm, da vi var vant til 96 cm – men det bliver intet problem, da vi så har klapvognsdelen, som også kan ligges ned! Og så er barnevognsdelen meget mere rummelig end vi troede – der går længe inden Mollie vokser ud af den! Og så er størrelsen simpelthen så fix og smart – den fylder ikke hele Føtex, når man kommer rullende og de svingbare forhjul gør den virkelig nem, at manørere hurtigt og let rundt.” 

“Vi er på trods af mange, lange og terrænfyldte gåture endnu ikke punkteret på Trailz-hjulene og vi får ofte komplimenter for vognen, når vi er ude – vi er ikke de eneste, som synes at den er drønlækker!” 

billede_5

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – for os er det vigtigt at vores barn ligger godt. De bruger trods alt mange timer i de vogne.

Holdbarhed: MEGET GOD – man er ikke i tvivl om kvaliteten. Hvis ikke det ér det bedste på markedet, så er det godt nok tæt på!

Pris: GOD – selve barnevognen koster kr. 7.399,00, hvilket idag er en meget konkurrencedygtig pris, i forhold til andre store mærker, som ofte koster godt over kr. 10.000,00. Klapvognsdelen koster omkring kr. 3.000,00, hvilket jeg synes er helt udemærket. Det koster det samme hvis man skal ud og købe en ny kvalitets klapvogn alligevel. Der findes selvfølgelig billigere alternativer, men kvaliteten og detaljerne her er værd at betale lidt ekstra for.

Kvalitet: MEGET GOD – igen, kvaliteten er lækker og der er tænkt over detaljerne. Helt igennem fantastisk vogn.

7 kommentarer

 • Sabri Karatus

  Hej har også købt denne Barnevogn incl klapvogns delen og er meget glade for den.. men nu hvor vores datter er 7 mdr, sidder og er aktiv 🙂 savner vi en sele til hende i barnevogne delen..
  ved nogen om dette findes ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg skrev til stokke da vi havde samme “problem” og deres svar var at de ikke havde lavet muligheden for selen da de vurderede at man sagtens kunne bruge Klapvognsdelen efter 6mdr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bára Mørk Poulsen

  Årh den gad jeg godt eje til min datter😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Heidi Olsen

  Hvor er det bare rart at læse så mange gode ting om denne vogn 😍 Den er bestemt værd at overveje til vores barn nr 2 , jeg er fan af at læse den er så nem at have med at gøre , og så er det vidunderligt den ingenting fylder når den bliver klappet sammen, og designet er jeg helt vild med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  De er simpelthen så fine de vogne😍 Vi har valgtcen anden udgave, og glæder os bare til at få den hjem 🙏Og selvfølgelig til baby kommer og vi kan komme ud og trille ned baby i den fine vogn 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  De er simpelthen så fine de vogne😍 Vi har valgtcen anden udgave, og glæder os bare til at få den hjem 🙏Og selvfølgelig til baby kommer og vi kan komme ud og trille ned baby i den fine vogn 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Den ser så skøn ud! Jeg er vild med at man selv kan designe den, og så er det genialt at barnet kommer højere op – det har vi efterspurgt meget – især i vores klapvogn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tina Lund har testet Stokke® Xplory® Athleisure