Test af bObles Barsels Break – Testfamilien
Nina har testet Stokke® Trailz™ med terrænhjul

Test af bObles Barsels Break

To af vores testfamilier har været en tur i Biografen i samarbejde med bObles. 

billede3

Barsels Break er et samarbejde mellem bObles, Vores børn, Nordisk film og LEGO DUBLO og er et event som afholdes rundt om i landets biografer henover efteråret. Arrangementet styres af en bObles medarbejder som fører en igennem nogle fine videooplæg, hvor man får oplæg af en hjerneforsker, en fysioterapeut og en ernæringsspecialist. Arrangementet er spækket med viden om barnets motoriske udvikling, inspiration til aktiv og inspirerende leg (både med og uden bObles-figurer) og gode råd og idéer til kost og madvaner hos babyer.

#barselsbreak i Esbjerg

Louise fortæller:

Som relativ barslende nybagt mor til Uma på 6 måneder, er det fantastisk, når der findes arrangementer som man kan deltage i med en baby. Barselslivet kan til tider godt blive lidt småkedeligt, så når chancen for at komme lidt ud melder sig, er jeg ikke længe om at takke ja. Så da jeg blev spurgt om jeg ville deltage i Brasels Break i biografen i Esbjerg, blev det et ja tak herfra. Jeg var så heldig at få lov til, at invitere min barndomsveninde, Tanja med. Hun er på barsel med lille My på 8 måneder, så arrangementet var også et tiltrængt break for hende.

Arrangementet varer i en times tid koster 225 kroner. Ud over en portion spændende viden omkring babyer og børns motoriske udvikling og babyleg, får man også en super lækker goodiebag med hjem. Goodiebagen består af en stor rummelig mulepose, Vores børn magasin, bObles blad, LEGO DUBLO blad, LEGO DUBLO tog og en bObles mus. Den fine lille bObles mus er lavet helt unikt til eventet. Musen er genial og kan bl.a. bruges til nakke og mavetræning. Min datter er begejstret for den og det samme er jeg.

Et super fint event som berør emner der giver mening for mødre (og fædre) på barsel. Arrangementet var lidt kort, og kunne efter min mening godt have varet en halv times tid mere – det var så spændende, så hungrede egentlig efter meget givtig viden. Men igen,  jeg har også en nem lille pige som ikke brokkede sig undervejs, og jeg var derfor ikke presset af en utilfreds baby.

Der er stadig billetter at købe til Barsels Break forskellige steder i landet (tjek bobles.dk/barsels-break/) Er man ikke heldig at få en billet, så fortvivl ikke. Bobles kører et koncept der hedder ”Tumletid”, hvor bObles kører rundt i Danmark og holder arrangementer hvor man kan komme og lege med sine børn og få en bedre forståelse af, hvordan man kan stimulere børns motorik med bObles. Så selvom det er et andet arrangement, så har man mulighed for at få en masse god viden om netop motorik, sanser og leg. På bObles.dk/tumletid, kan du se hvornår bObles rammer en by nær dig.

De bedste anbefalinger herfra. Man føler sig velkommen og der er plads til barnevogne, autostole, amning, babygråd, babygrin, og at man går rundt med sit barn – kort sagt, der er plads til at man deltager med baby som kan kræve både det ene og det andet. Et rummeligt og hyggeligt event som er perfekt til en tur med sin mødregruppe, med en barslende veninde, sin mand eller bare en tur for sig selv og sin baby. En lille pause med sin baby som navnet antyder – Absolut et break, der er værd at deltage i.

#barselsbreak i København

Vores tester Nina har sammen med sin mand og datter, Mollie på 5 måneder, har også testet bObles arrangementet: Barsels Break.


Nina fortæller:

Vi havde fornøjelsen af at være til bObles fine barsels break arrangement i Field’s, i deres biograf. Der var en varm velkomst og der var mange barslende mødre (og 4 fædre, rekord sagde de!). Nordisk Films biografs medarbejdere var søde og holdt hjertens gerne øje med sovende babyer i de mange, mange vogne. Man satte sit række og sæde nummer på sin barnevogn og så blev man hentet, når der var liv i vognen. Udover det, var der nem adgang til både pusleplads og mikroovn – dét er altså god stil!

billede1

Det benyttede vi os dog ikke af, da Mollie var MEGA klar! 

Da vi kom ind i biografen, stod den lækreste goodiebag klar på alle sæder og vi kunne sætte os til rette, inden elefantføreren Malou gik igang. 

billede2

Showet er en kombination af elefantførerens oplæg, i sammenspil med videoer af en hjerneforsker, børnefysioterapuet og stifteren af babybite.dk, samt nogle bevægelsesøvelser. Hele arrangementet var opbygget omkring børns udvikling og bevægelse – og selvom vi er 2. gangs forældre, lærte vi en hel del! Lego Duplo var også en del af samarbejdet, så læren om motorik spredte sig vidt, fra grov- til fin motorik. 

billede3

Da salen jo var fyldt med små babyer, var der naturligvis en masse støj/summen – mødre der ammede, gik og rokkede trætte babyer i armene og børn der græd. Men det gjorde ingenting. Vi fik det hele med og der var en skøn, afslappet stemning! Showet varede en god times tid, hvilket jeg synes er en udmærket længde i forhold til de små. Mollie endte dog med at falde i søvn, så hun gik glip af sidste flyvetur. 

billede4

Arrangementet henvender sig nok mest til mødre, idet det nærmest var én stor mødregruppe. Min mand synes dog, at det var dejligt at få noget inspiration til hvad man rent faktisk kan bruge bObles til – især når der nu fulgte en lækker bObles mus med i vores goodiebag. 

Mollie nød også showet – hun kiggede spændt med på skærmen, nød de små bevægelseslege og hun sov DEJLIGT bagefter. 

Alt i alt synes vi, at det var en dejlig oplevelse og en god, lærrig aktivitet for barslende mødre!

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – god aktivitet, man lærer noget nyt og det var hyggeligt.

Pris: GOD – det koster kr. 225,00 pr. voksen og så får man 2 sæder – en til dig og en til alt dit habengut og baby. For nogen lyder det måske af meget, men i forhold til hvad man får i goodiebaggen OG foredraget, synes jeg prisen er ganske rimelig!

Kvalitet: GOD – dejlig arrangement, som var godt tilrettelagt og spændende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nina har testet Stokke® Trailz™ med terrænhjul