Test af sengetøj samt håndklæder fra Småfolk – Testfamilien
Anmeldelse af LIVINK plakater og string lights

Test af sengetøj samt håndklæder fra Småfolk

Vores testere Linda og Camilla, har sammen med deres børn testet sengetøj i voksen størrelse og håndklæder fra Småfolk.
billide-1

Linda fortæller:
Småfolk er lavet i mange forskellige designs så der er noget for enhver smag og både til små og store børn.

Deres produkter er lavet i den bedste kvalitet og 85% af kollektionen og næsten 100% af baby kollektionen er økotex certificeret.

Småfolk er unikt og der er både de meget glade farve og de lidt mere dæmpede farver.

Småfolks kollektioner er lavet så de passer sammen fra kollektion til kollektion.

Jeg elsker gaver og feks. kommer deres håndklæder med det fineste lille søde bånd omkring så man føler man åbner en “gave”.
billede-2Håndklæderne er i str. 70×140 cm og 100×150 cm. Det store håndklæde passer perfekt til mig og det lidt mindre håndklæde passer perfekt til Magne.

Jeg frygter altid nye håndklæder for syntes tit de mangler sugeevne når de er helt nye men her blev jeg virkelig overrasket for efter én vask og første gang vi tog håndklæderne i brug tørrede de kroppen lige så fint. Jeg var dybt imponeret for selv nogen af de dyre kendte mærker kan ikke dette så et kæmpe plus at Småfolk’s håndklæder kan dette.

Jeg er vild med designet, grå stilede håndklæder som får et lille pift grundet den diskrete kant med mini æbler.
billede-3Sengetøjet kommer i en mega sød lille pose som man kan bruge til lige det man vil. Det kan være lidt legetøj hvis man skal ud og kører eller som Magne hans godnat bamse.
billede-4Sengetøjet har overrasket mig.
Magne bruger hans dyne dagen lang. Om natten sover han med den og om dagen er den altid lige ved hans side, om han leger på hans værelse, om vi er på tur, om han sidder i sofaen eller hygger i tipi’en så er dynen altid ved hans side.

Jeg har af samme grund måtte vaske sengetøjet ret mange gange og alligevel har det beholdt sin blødhed og farve er stadig rigtig fint hvilke for mig er et kæmpe plus.

Det bliver lukket med små trykknapper i bunden som jeg igen er fan af da det er hurtigt og nemt at lukke så dynen ikke ryger ud af sengetøjet.
billede-5Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Kan bruges til både børn og voksne.

Holdbarhed – MEGET GOD: Holdbarheden må siges at være helt i top. Jeg har vasket både håndklæder og sengetøj rigtig mange gange og begge ting ser stadig rigtig fine ud i farven.

Pris – MEGET GOD: Prisen ligger på 199kr/249kr for håndklæderne og 479kr for sengetøjet hvilket jeg syntes er en fair pris.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er helt i top. Håndklæderne er stadig bløde og deres sugeevne har fra første gang været helt i top. Sengetøjet er også stadig blødt efter mange vaske så der er ingen tvivl om at det er kvalitet.

Camilla fortsætter:

Vi har tidligere haft sengesæt til ungerne herhjemme, men det er efterhånden et par år siden, så jeg var spændt på det få det i fingrene igen.
Første håndsindtrykket var rigtig godt – sengesættet leverer i en lille stofpose med hank, som ikke alene er super præsentabel men også rigtig praktisk som et ekstra net til turen, gymnastiktøj eller biblioteksbøgerne.
Simone var mindst lige så begejstret som moren da hun fik pakket sengesættet ud, printet er simpelthen så fint og enkelt. Men alligevel fyldt med flotte deltaljer og vi brugte faktisk lidt ekstra tid på at se efter dyrene og få en lille snak om dem.

smaafolk_1

smaafolk_2
Mens Simone har testet det, er det blevet hendes absolutte ynglings sæt – det er dejligt blødt at ligge i og så er mønstret og farverne lige i hendes ånd. Så hun er vældig tilfreds.

Det samme er moren, vi har i testperioden vasket det lidt oftere end normalt, for at teste holdbarheden og sengesættet holder indtil videre fin farve og pasform.
Så alt i alt er vi alle sammen meget tilfredse med sengesættet – både store og små!
smaafolk_3
smaafolk_4
smaafolk_5
Alle vores test og anmeldelser på tesfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Det er et sengesæt som overholder det praktiske i forhold til at have noget behageligt at sove i og samtidig vækker det fantasien med sit fine design.

Holdbarhed: MEGET GOD – Som nævnt har sengesættet holdt fin farve samt pasform efter flere vaske.

Pris: MEGET GOD – Et voksensengesæt koster kr. 479,- hvilket jeg synes er en fin pris i denne størrelse.
Kvalitet: MEGET GOD – Sengesættet er lavet i 100% bomuld og er virkelig lækker.

23 kommentarer

 • Michelle

  Super dejligt håndklæde til baby, der holder sig pænt og blødt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Vi har både håndklæder og sengetøj fra småfolk og det er fantastisk! Det er så fint og holder så godt, på trods af mange vaske – kan det slet ikke ses på farven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har brugt Småfolks håndklæder i flere år til mine drenge og de er så fine. De holder både farve og facon vask efter vask og er bløde og lækre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har både håndklæder & sengetøj fra Småfolk. Både til den største på næsten 5 og den mindste på 7mdr.

  Vi har altid været glade for det og kvaliteten er virkelig god.. Farverne falmer slet ikke, selvom de er blevet vasket VIRKELIG VIRKELIG MEGET. Vi har fx. et badehåndklæde som er 4 ør gammelt og stadig er ligeså fin i farverne som da vi købte det (det bliver vasket flere gange om mdr.)

  Så jeg er helt enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nystrup

  Vi har både håndklæder og sengetøj fra småfolk. Med små børn og en masse gylp, bliver sengetøjet vasket rigtig mange gange. Og må indrømme at de mørkefarver falmer med tiden.
  De kommer hurtigt til at se forvasket ud, desværre.
  Håndklæderne bliver brugt til de små herhjemme , og de fungerer godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chili

  Skøn test – Elsker Småfolk!
  Vi har dog lidt forskellige oplevelser af håndklæderne – vi har haft det sort babyhåndklæde, som hurtige falmede i farven og selvom vi har brugt neutral skyllemiddel, virker det også ret stift ift. vores andre håndlæder, desværre. Senere har vi købt de lækre store badehåndklæder (i grøn) og de er stadig flotte grønne og dejlig bløde <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det kunne da være det var det som man skulle ud og investerer i 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Vi har er håndklæde og et sengesæt fra Småfolk. Det har lidt tid på bagen, men den fremstår stadig nyt og ser ikke forvasket ud. Håndklædet er stadig dejlig blødt og vamset. Sengetøjet har været udsat for lidt af hvert og vasket mange gange og tørretumblet og hængt i solen, og alligevel ser det stadig flot ud i farven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-kristina Hansen

  Vi har sengetøj fra Småfolk herhjemme. Vi elsker det. Farverne holder også efter msnge vask. Det er blød men holder stadig formen. Rimelig priser den gode ift. kvalitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vi har småfolk håndklædet og er super tilfreds med det. Det er slidstærkt og som Rikke skriver forbliver det blødt og lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har også håndklæderne fra Småfolk til Nohr, og vi er også så glade for dem! De forbliver bløde vask efter vask, og så er de bare så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg ved ikke, om sengetøjet er ændret siden 2014? Min søn har et sæt Juniorsengetøj i mørkeblå, synes bestemt ikke det er blødt sengetøj, men derimod ret stift. Til gengæld holder det farven utroligt flot, på trods af, at det nu er 3 år gammelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vi absolut elsker småfolk sengetøj hos os! Jeg er vild med det, fordi det er blødt og lækkert og helt uden dum kemi! Som der ellers ofte er i sengetøj, for at gøre det ekstra blødt. Min datter elsker de flotte farver. Vi har valgt nogle af dem med lidt knald på, da min datter elsker de klare farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga

  Sengetøj fra småfolk er total lækker og holder farve og facon utrolig godt..
  Til gengæld synes jeg håndklæder kan være lidt små i det, ifht øvrige mærker på markedet, men holder farven godt, selvom det vasket ved over 60 grader.. elsker deres design

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser lækkert ud. Sengetøjet har et 70’er look, der bare er piftet op. Det et så fint, med masser af detaljer. Jeg forestiller mig, at der ikke bare kan kigges på motiverne, men også udspille sig en masse historier ud fra motiverne. Genialt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Frederiksen

  Jeg er vild med småfolk og har både håndklæder og sengetøj 😉 jeg synes faktisk bare at det bliver bedre og bedre med årene -ihvertfald sengetøjet! det er lige før, at jeg hapser mine børns dyner, kvaliteten er bare god og designet lækkert, dog synes jeg at prisen er lidt til den dyre side, så jeg har altid købt det når det har været på tilbud 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vi er også virkelig glade for deres sengetøj, det holder super godt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har sengetøjet med æbler i baby str! Det er SÅ lækkert ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Vi har også altid været tilfreds med både håndklæder og sengetøj. Super lækker kvalitet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vi har både sengetøj og håndklæder fra småfolk- vi elsker det fine print og bløde kvalitet. Holdbarheden er god – det kan nemt gå i arv mellem søskende og så er prisen jo ikke slem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Jensen

  Herhjemme er vi helt vilde med sengetøj og håndklæderne fra SMÅFOLK 👌🏻 Super lækkert kvalitet og med flotte farver der holder igen og igen i vask 😊 vi er fan 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane østergaard

  Vi har prøvet håndklædet, dejlig kvalitet og rigtig god størrelse. Det er blevet vasket en del gange, men er stadig super fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie kristensen

  Her hjemme har vi både sengetøjet og håndklæder fra småfolk da jeg elsker småfolks design vores pige bruger også sin dyne meget selvom hun ikke sover så elsker hun at putte med den og derfor er den blevet vasket mange gange men jeg syntes farver og blødhed stadig Er rigtig fine og absolute ikke sidste gang vi køber det. Håndklædet har en rigtig god størrelse både til voksne og barn

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af LIVINK plakater og string lights