HURRA – Testfamilien fylder 3 år – Testfamilien
Test af sengetøj samt håndklæder fra Småfolk

HURRA – Testfamilien fylder 3 år

I snart 3 år har 30 testfamilier haft fornøjelsen af at afprøve og teste produkter og oplevelser, for at kunne dele disse oplevelser til glæde for jer – vores læsere.

Et par gange om året mødes alle testfamilierne til et festligt arrangement – ét med familier og ét, hvor det kun er testkvinderne. I anledningen af, at vi fylder tre år d. 15. oktober 2017 har vi fejret vores fødselsdag i Odense – med fantastisk hjælp fra dygtige folk fra Step.dk.

I sommers var alle testfamilierne inviteret i Knuthenborg Safaripark – det kan du læse om her.

Vi bliver dagligt spurgt om, hvordan man bliver testfamilie. Det kan du læse om her. Vi vælger mindst 10 nye testfamilier d. 1. januar 2018, så du kan stadig nå at melde dig på banen.

Vi vil selvfølgelig dele lidt af vores oplevelser fra dagen og takke vores samarbejdspartnere, for at ville have os på besøg. Vi havde alle en fantastisk dag.

367a484a-5186-4026-bf9b-30ecccc39a83

Tempur Brand Store i Odense

Vi startede vores dejlige hyggedag ud i Tempur Brand Store i Odense. Forretningen ligger i lækre, lyse lokaler på den fine gågade, og er enormt indbydende!

Vi blev budt velkommen af personalet, som havde sørget for dejlige bobler, frugt og gode chokolader – dét kombineret med at blive beordret i seng, var lige noget for sådan en flok mødre, som os!

billede-1

Da vi lige var “landet”, fortalte de to søde medarbejdere om Tempurs historie (som i øvrigt er vildt spændende og pudsig!), vision og generelt om nattesøvn og vigtigheden af lige netop dét. Vidste du, at Tempurs fabrik ligger på Fyn og leverer til det meste af verden? Eller at Tempurs skum stammer fra en NASA opskrift? Det er da vildt sejt!

Oplæggene blevet rundet af med en beskrivelse af deres 4 typer senge; Hybrid, Contour, Sensation og Cloud. 4 meget forskellige senge, til alle behov!

Vi fik alle testet sengene og fundet vores favorit – og mon ikke den er havnet på en del ønskelister nu?

billede-2

Efter en god omgang senge-test, gik konkurrencen igang! Tempur havde nemlig arrangeret den fedeste konkurrence, med en 1., 2. og 3. plads, og præmierne inkluderede alle Tempurs fantastiske hovedpuder! De heldige vindere valgte puder efter deres behov, og “taberne” trøstede sig med bobler og chokolade.

billede-3

Tempur Brand Store sørgede for en virkelig god start på dagen, med grin, hygge og viden! Vi var mange, som efterfølgende talte om at vi nok burde anskaffe os en bedre seng og hvor god en investering det er! Vi fik endda aflivet en masse myter, som f.eks. at man SKAL have en stenhård madras, hvis man har dårlig ryg! Det er så vigtigt at få ordentlig vejledning og rådgivning, når man skal købe ny seng – og dét er altså noget de kan hos Tempur! Klart et besøg værd!

Vi var glade og tilfredse, da vi tog afsked med Tempur og driblede videre mod næste stop! Nina @ninaclaires.

billede-4

Cafe Fleuri

I Nørregade nr. 28 i Odense finder du Cafe Fleuri.

billede-1

En lille unik perle som jeg uden tvivl vil anbefale at slå vejen forbi.

Cafe Fleuri er indbydende, spændene og helt igennem hyggelig. De har den smukkeste gårdhave, og selv i regnvejr har du lyst til at side svøbt i et tæppe og nyde din (øko)latte.
billede-3

billede-4

Udover at servere økologisk kaffe, te, varm chokolade og økologisk brunch, er Café Fleuri også en specialbutik med alverdens delikatesser og smukke planter, hvilket gør cafeen hyggeilg, hjemlig og indbydende. Et sted hvor du i den grad føler dig hjemme med det samme.

billede-5

Vi var 14 kvinder afsted som alle, i mere eller mindre grad har foto og instagram som hobby og Cafe Fleuri var i den grad værdig at fotodokumentere og vi brugte alle lang tid på at gå rundt i den hyggelige cafe og lade os inspirere.

billede-6

billed-7

billede-8

billede-9

Og smager maden så lige så godt som stedet er smukt?  JA! Ind kom en tallerken der var fyldt med lækre ting, og visuelt var jeg meget imponeret over at det var så fint anrettet, der lå tørrede spiselige blomster over alt og man spiser jo som bekendt også med øjnene. Og jeg må altså indrømme at jeg simpelthen ikke nåede igennem det hele før mætheden satte ind. Det var top lækkert og jeg ville ønske jeg havde haft plads til mere mad. Mmmums! Cebrina @everyday_mom

billede-10-1

Kranz & Ziegler og By Aagaard

Sidste stop til vores fødselsdagsevent var hos Kranz & Ziegler og By Aagaard.

billede-1 billede-2

Anette Pedersen fra Kranz & Ziegler og By Aagaard havde forberedt det fineste oplæg hvor hun fortalte en masse om smykkerne, deres modeller og så var vi så heldige at vi fik lov til at se lidt fra den nye kollektion og jeg tør godt at sige at I godt kan glæde jer.

Kranz & Ziegler laver blandt andet smykkeserien STORY.

Her kan man mikse og matche armebånd med eller uden charms, ure og halskæder og der er virkelig meget at vælge imellem.

De har også på forhånd samlet nogle “sæt” som de kalder “Ready To Go” så slipper man for selv at skulle designe hvis man føler mere for en færdig pakke.

billede-3

Kranz & Ziegler har også lavet en eksklusiv smykkeserie der hedder COUTURE.

Det er en super fin serie med flotte smykker der er “rene” i designet.

billede-4

Aagaard har deres smykkeserie CONNECTIONS som er en serie hvor låsen er tænkt som smykket og kan skiftes ud.

Hele smykkeserien er tidløs og virkelig gennemført.

Aagaard har også lavet en hel smykkeserie der hedder LOVE som indeholder forlovelsesringe og vielsesringe.

Der findes en masse i alle prisklasser som er designet på forhånd men man kan også vælge at designe sine egne ringe og man kan endda gøre det derhjemme via deres side: www.byaagaard.com/living2gether

billede-5

Lige om lidt lander det nye The Box Jewellery Magazine i manges postkasser så der kommer inspiration til julegave ønskerne.

Vi modtog alle en mega fin goodiebag som indeholdte det fineste armbånd med et vedhæng hvor vores forbogstav var indgraveret og udover dette modtog vi også et armbånd, en halskæde eller et par øreringe.

Alle smykkerne er så fine og vi var alle vildt glade for de meget flotte og personlige gaver.

billede-6 billede-7 billede-8

Efter oplægget fik vi lov til at se alle smykkerne fra Kranz & Ziegler og By Aagaard.

Vi gik rundt blandt smykkerne, vi måtte røre ved dem, prøve dem på, mikse og matche som vi ville, tage billeder og jeg tror vi alle gik derfra med en ret så stor ønskeliste for der var virkelig mange fine smykker.

Kranz & Ziegler/By Aagaard havde lavet en konkurrence til os, den der lavede det bedste billede vandt 1500kr til at shoppe smykker for og den heldige vinder blev Linda/@hverdagslivet_som_mor.

billede-9

Tusind tak til Kranz Ziegler og By Aagaard for en mega hyggelig og spændende aften og tusind tak for gaverne.

Australian Bodycare

I foråret testede flere testfamilier produkter fra Australien bodycare.
Louise @thitbandit fortæller om Australian Bodycare, hun var nemlig den heldige vinder af HELE serien i forbindelse med en skøn konkurrence, som blev afholdt på dagen: “Vores familie var desværre ikke en af dem der testede produkterne tidligere på året, så da jeg fandt ud af, at Australien bodycare ville komme og holde et oplæg til vores testfamilieevent, blev jeg ret så begejstret.”
“Jeg har hørt og læst en del om Australien bodycare gennem Testfamilien.dk og Instagram. Så havde en lille smule viden om produkterne inden oplægget. Oplægget var kort, præcist, fyldt med gode små anekdoter omkring historien bag Australien bodycare, og sidst men ikke mindst, var der en masse god viden om hele serien. Bl.a hvilke tanker der ligger bag produkterne, hvad de skal kunne løse af problemer og hvilke målgrupper de har for deres produkter.”
“Jeg var så heldig, at vinde en konkurrence efter oplægget, hvor præmien var hele deres serie af produkter. En overvældende og ret fantastisk præmie, som allerede er i brug af hele familien. Det fede ved Australien bodycare er nemlig, at det er produkter som kan anvendes af hele familien – der er alt lige fra bodyshampoo, deodorant, ansigtsprodukter til en stift der er kendt for, at kunne lægge en dæmper på selv de mest irriterende ansigtsbumser.”
fullsizerender-11
“Lækre – og ikke mindst, meget pæne produkter, som holder hvad de lover. Nemlig, at de er gode for huden, er gennemtestet, kan noget for alle typer og aldre i en familie og klæder ethvert badeværelse.”
“Tak til Australien bodycare for et spændende foredrag, en lækker goodiebag og ikke mindst for årets mest fantastisk præmie.”
fullsizerender-10
Der skal også lyde en stor tak til:
En lækker opskrifts og inspirationsbog og lækkert tilbehør til julens konfekt.
22281815_10156739755882571_1198136162648121995_n

Lovena Sensitive er en serie af skånsomme plejeprodukter til dig, der vil passe ekstra godt på følsom hud. Fra Intimsæbe, deo og lusekur – alle Lovena Sensitive-varianter  er astma-, allergi- og svanemærkede – og helt uden parfume.

22366287_10213838048603131_6273053365615599646_n
Babyengros / LSISMORE
En sød lille bamserangle til de små og en flot og personlig nøglering fra LSISMORE.
22365656_10155658263531698_6088534992840784859_n
22222053_10213838047683108_1530286612328798646_n
Beroliger og eliminerer rødme og brændende fornemmelse i epidemis. Regenererer huden og reducerer ruhed og skallende hudpartier. Genskaber hudens optimale fugtighedsniveau og forebygger for tidlig aldring. Beskytter også huden mod UVA og UVB med solfaktor 20. Uden parfume.
22375285_10155745046299512_627527597_o
Coolkidz (og Andemor)
En skøn bananshampoo fra Coolkidz og badefarve fra Tinti.
22365479_10213838050883188_7994133770917802559_n

En effektiv og naturlig fugtighedscreme til meget tør og atopisk hud, som dæmper kløe, irritation og reducerer tørhed takket være sin nærende og fugtgivende konsistens. Ny og endnu mere effektiv formulering. Kløedæmpende. Beroliger øjeblikkeligt og mindsker irritation forårsaget af tør hud.

22396629_10155745046169512_1346816857_o
Andemorsverden (og Lässig)
Et skønt shoppe-net og en flot termokande, som passer perfekt til pusletasken eller bare når du skal på tur.
22279443_10155656855351698_3124223544842304193_n
Tusind tak for I ville læse med – og tak fordi I har lyst til at følge med i vores univers.
Kæmpe knus fra Mie @mammarose
Stifter af @testfamilien.dk

6 kommentarer

 • Chili

  SÅDAN ! <3 Stort Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Stort tillykke. Hvor lyder det bare hyggeligt, og hvor ser det lækkert ud. Tak fordi vi må være en del af testpanelet. Vi håber en dag at blive medlem af testfamilien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi wayert

  Stort tillykke. Ser ud til i har haft en fantastisk dag 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Lykke Christensen

  Kæmpe stort tillykke 😍😍👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke med testfamiliens fødselsdag søde Mie! Så flot at du har bygget det op på tre år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane østergaard

  Super fed læsning, det lyder og ser ud som en vildt lækker dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af sengetøj samt håndklæder fra Småfolk