Test af nøglehus fra Woodsup.dk – Testfamilien
Test af træbogstaver fra Woodsup

Test af nøglehus fra Woodsup.dk

Vores testere Mia og Karina har testet et nøglehus fra Woodsup.dk

Mia fortæller “Vi har testet dette søde nøglehus fra Woodsup i samarbejde med Testfamilien.
Da vi åbnede pakken var huset fint pakket ind i grønt papir og der var lidt te og guldkarameller med. Så hyggeligt!
fullsizerender-jpg-2fullsizerender-jpg-1Mit førstehånds indtryk var rigtig godt, da det er flot lavet med små detaljer på menneskerne i huset. Derudover er det et pænt stykke træ uden knaster, der er blevet brugt og så passer det ind i alle hjem.

Der fulgte både en skrue med, men også dobbeltklæbende tape, hvis man nu ikke ønsker at bore hul i væggen.
Det mest fantastiske ved huset er, at man kan få det lavet så det passer præcis til ens egen familie, om man har 5 børn, 2 biler eller mangler et sted at hænge postkassenøglen.

Andre steder havde vi aldrig fundet et nøglehus som passer til vores familie, da vi er to kvinder, så hvor skønt er det ikke lige at det kunne laves!
En anden sød ting ved huset er, at når en fra familien forlader hjemmet, mangler en af de små figurer, og når personen er hjemme igen er huset igen komplet.

Som nøglering er figurerne også søde og ikke for store, når man enten skal rende med dem i lommerne eller have dem hængende, når man kører bil.
fullsizerender-jpg-3 fullsizerender-jpgAlle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Efter vi har fået nøglehuset er mine nøgler aldrig væk, når jeg skal bruge dem. De hænger i stedet fint på sin plads.

Holdbarhed: MEGET GOD – Hvis man passer på det og ikke flår nøglerne ud af huset, er jeg sikker på det kunne holde meget længe! Det eneste jeg lige kunne komme i tanke om, der skulle kunne få en til at købe et nyt hus, skulle da lige være en familieforøgelse 😉

Kvalitet: MEGET GOD – Huset er lavet af et tykt lag træ, som ikke bare lige knækker og de små mennesker som hænger i nøglerne, har jeg nu i 3 uger har haft med mig på farten og de har overhovedet ikke taget skade.

Pris: GOD – Jo større familien er, altså jo flere figurer der skal være i huset, desto dyrere bliver huset selvfølgelig også. Men jeg havde faktisk troet det var dyrere end det egentlig er. Syntes prisen er helt fair til det stykke arbejde der er blevet lagt i huset.

Nøglehuset fra Woodsup kan klart anbefales herfra!
_________________________________________________________________________________________
Karina fortsætter:

Jeg har testet det fineste nøglehus fra Woods Up. Egentligt stod det allerede på ønskelisten, så da jeg fik muligheden for at testet det, blev jeg rigtig glad. Nøglehuset koster fra 249 kr. og opefter. Man kan selv være med til at designe det, for hvis man har specielle ønske til sammensætningen af familien, biler osv. så kan man bare sende dem en mail.
woods1Jeg er vild med at det er unikt og så personligt, det skaber nemlig lidt opmærksomhed til vores ellers kedelige entre. Næsten alle gæster vi har haft besøg af, har givet det en positiv kommentar med på vejen.

Jeg modtog nøglehuset flot pakket ind og straks skulle det op og hænge. Det kan hænge med blot en enkelt skrue og ellers følger der også dobbeltklæbende tape med til .Dog har vi haft lidt problemer med at få vores til at hænge ordentligt, tapen kunne vi desværre ikke bruge, da vi har en rug væg. Nøglehuset har lidt svært ved at hænge lige, hvis man tager en enkelt nøgle, jeg tror det skyldes at vi har så mange nøgler i hver nøglering, så det skal vi nok finde en løsning på.
woods2 woods3 woods4Det fungerer rigtig fint med at hænge hvert menneske på plads, når man kommer hjem og nu kan vi altid finde vores nøgler. Efter vi har fået en separat nøgle til postkassen, betyder det også at posten bliver tømt noget oftere og ikke kun når jeg husker det.
Efter noget tid kan man dog godt se at selve brikkerne bliver en smule mørkere end selve huset, da man har dem i nøglebundtet og derfor ofte er i kontakt med dem. Men det giver faktisk en super fed effekt.
woods6 woods5Jeg syntes det er den perfekte gaveide og kunne godt selv finde på at give den til et par stykker i julegave. Jeg ville i hvert fald selv elske at få sådan en personlig gave.

Alle vores tests påtestfmilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris
og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – ideen med et nøglehus er super fedt, for så burde man altid kunne finde sine nøgler.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Det er tydeligt at se at der er brugt kvalitetstræ.
Pris – GOD – nøglehusene koster fra 249 kr. og opefter, hvilket er en super fin pris for et flot håndværk.

6 kommentarer

 • Siff Norman Jensen

  De laver simpelthen bare de fineste ting, og så har de bare den bedste service. Skal helt sikkert bestille der fra igen. Glæder mig så meget til at få adventskalenderen der fra op og hænge lige om lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hvor er det bare smart, samtidig sjov så kan det være man husker at hænge nøglerne på plads 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hvor er de bare fine! Sådan en bliver vi simpelthen nødt til at have her hjemme – så kan det være min kæreste kan finde sine nøgler når han skal bruge dem 😄🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  De er simpelthen så fine de huse. Kan være det skal være en julegave til kæresten. Han kan aldrig huske hvor han ligger sine nøgler. Er sikker på at han vil ha stor gavn af det fine hus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Den er så fin og så god en gave idé. Den kommer ihvertfald på min ønske seddel ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane østergaard

  Jeg har længe fulgt med hos woodsup og tænkt at det her er sådan en fed ide. Skønt at læse nogle positive tests, jeg skal helt sikker have fat i sådan et her snart😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af træbogstaver fra Woodsup