Test af LEGO DUPLO – Familietivoli – Testfamilien
Test af LEGO FRIENDS - Skisportsstedets skilift

Test af LEGO DUPLO – Familietivoli

Flere af vores testfamilier har testet julens favoritter fra LEGO.

Pia fortæller:

Ellienora på 1 år og jeg har testet LEGO duplo familietivoli, vejl. pris 399 kr. 

Ellienora har leget med Duplo i efterhånden nogle måneder, så jeg var ret sikker på at denne familietivoli pakke ville blive et hit hos hende – og det gjorde den.

Allerede da vi modtog kassen var hun helt opslugt af farverne på kassen og sad og pegede ned på duplo figurerne og hestene og sagde “ Det, det, det ”.

billede-1

Aldersgruppen for denne Duplo pakke hedder 2-5 år, og eftersom Ellienora kun er 1 år vidste jeg selvfølgelig godt at Ellienora ikke ville være i stand til at bygge karrusellen selv, men nok snarere pille klodserne fra hinanden end at samle dem. Men dette er der også noget leg og udvikling i, så vi glædede os til at komme i gang med legen.

Ellienora fandt stor glæde i kassens samlevejledning og kiggede løs i bladet og pludrede løs mens hun så og pegede på billederne.

skaermbillede-2017-11-13-kl-19-15-08

Imens samlede jeg karrusellen, som var meget nem at samle. Ellienora var helt opslugt af de heste som fulgte med sættet, mens jeg samlede tivoliet og karrusellen sad vi og snakkede om dyr og dyrelyde. Storebror Liam på 6 år synes det var virkelig sjovt at sidde og sige alle de lyde og få lilleøster til at grine. Ellienora har endnu ikke noget sprog, men har pludret løs mens hun har taget fat i de forskellige dele.

Vi har testet dette Duplo sæt i 4 uger, og Ellienora er begyndt at kunne sætte klodserne sammen istedet for kun at pille dem fra hinanden. Hun går selv hen og begynder at lege med klodserne og kommer hen til os forældre når hun vil have sammensat nogle klodser. Hun prøver selv at samle nogle klodser, hvilket også lykkes hende ret godt. Jeg er stor fan af klodserne er med til at udvikle hendes finmotorik og hun bliver udfordret i de forskellige figurer og farver som Duplo kassen indeholder.

skaermbillede-2017-11-13-kl-19-15-15 skaermbillede-2017-11-13-kl-19-15-25

Det har været sjovt at anmelde dette LEGO duplo sæt, og se hende udvikle sig i legen. Fra kun at kunne nedbryde karrusellen til at kunne lade den stå i kortere perioder og se hende dreje karrusellen rundt og nyde legen. Sættet indholder små blomster, disse kom Ellienora i munden og prøvede at bide i dem, men efter kort tid og flere gange Nej fra forældrenes side, forstod hun at dette ikke skulle ind i munden. Størrelserne på de andre ting i pakken, gjorde at hun ikke fandt det interessant at komme i munden, hvilket er et kæmpe plus fra forældernes side.

Personligt er jeg ret vild med at sættet indeholder et duplo kamera, da dette er noget Ellienora virkelig kan forholde sig til, da hun har en mor som tager mange billeder af hende.

Vi sætter ord på alt som sættet indeholder, lige fra figurerne til dyr og blomsterne til farverne.

billede-5-kopi billede-6-kopiskaermbillede-2017-11-13-kl-19-15-34

Sættet er let at samle og indeholder leg til mange timer. Storebror Liam og Ellienora har brugt virkelig mange timer på at lege med dette Duplo sæt. Sættet kræver vil Ellienora kunne bruge de næste mange år, da klodserne kan sammensættes på mange forskellige måder.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD,

GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Klodserne har været i brug hver dag siden modtagelsen med stor fornøjelse. Fantastisk at se hvordan klodserne er med til at udvikle børnenes finmotorik.

Holdbarhed: MEGET GOD. Ellienroa har kastet med klodserne og savlet dem til, og de er stadig lige så flotte som da vi modtog dem.

Pris: MEGET GOD. Sættet indeholder mange dele og giver leg til de næste mange år. Ellienroa har allerede haft stor glæde af pakkens indhold og klodserne er legetøj som kan holde i virkelig mange år og som mange kan have glæde af, derfor er det en meget god pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Meget god kvalitet og holdbart legetøj som ikke bliver slidt eller grimt med tiden.

2 kommentarer

  • Janni

    Lego Duplo er bare legetøj man aldrig går fejl af til de små unger. Vi har selv en masse, og også dette tivoli, som både mor og søn synes er hyggeligt at lege med. Og når han vokser fra det, og forhåbentlig kaster som kærlighed på almindelig Lego, så kan lillesøster arve alt hans Duplo 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

    LEGO dupLO er bare så godt legetøj og kun bruges længe – da min datter var lille havde hun også diverse duplo legosæt. Her brugte hun nogen af delene helt op til ca 7 års alderen – da dukkerne fx kunne få legoblomster og duploklodserne faktisk kan bygges sammen med små legoklodser og man derved kan bygge sjove modeller

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af LEGO FRIENDS - Skisportsstedets skilift