Test af Whistler jakke og Ecco vinterstøvler fra Sport247.dk – Testfamilien
Test af Remingtons nye keratin serie

Test af Whistler jakke og Ecco vinterstøvler fra Sport247.dk

Vores testere Louise og Christine har sammen med deres døtre testet henholdvis en Whistler jakke og vinterstøvler fra Ecco.

Christine fortæller:
“Josephine på 4 år, har været så heldig at modtage et par Ecco Ukiuk vinterstøvler fra Sport247.”

Vi har modtaget støvlerne i str. 27 som Josephine normalt bruger. Ecco Ukiuk er en flot vinterstøvle til piger. Støvlen er let at trække i og komfortabel med dens bøde og varme inderfor. Den har det super gode vandafvisende GORE-TEX®-lag, så du kan have støvlen på i alt slags vejr. Mellem og ydersål giver en god fleksibilitet og langvarig komfort gennem dagen.
img_5929
Den fine støvle er i det fineste “glimmer” sorte stof, så ikke nok med den er virkelig praktisk er den også virkelig elegant på den fine måde. Josephine tog dem i hvert fald i brug med det samme. Hun elsker glimmer, så det var klart et plus i hendes bog, nu de ikke var lyserøde 🙂
Sport247 har et stort udvalg af både tøj, sko, sportstøj og meget mere til rigtig gode priser. De fleste ting kan du spare fra 10 procent og op efter, i forhold til den egentlige udsalgspris.

Josephine er 4 år og en pige som klarer (næsten) alt når det gælder påklædning, tage overtøj og sko på. Disse støvler er super nemme for hende at tage på, hun stikker bare foden ned og vupti så sidder de perfekt. Ingen velcro, snørebånd eller andet der driller eller tager tid.
img_5997
Josephine har primært brugt støvlerne her hjemme og i weekenden, da jeg generelt kun giver hende termostøvler på i dette vejr i børnehaven. Støvlerne har været udsat for vandpytter, legeplads med en masse sand, strand og ture i skoven.
img_5999 img_5996 img_6001
Vi kendte godt til mærket Ecco, som vi brugte meget til vores søn da han var lille. Han havde både vinterstøvler og alm. snøresko. Jeg husker vi var rigtig glade for dem. Josephine har aldrig haft et par Ecco støvler eller sko, fordi jeg ikke syntes deres design har været helt på bølgelængde med, hvad jeg syntes var pænt. Det vil jeg sige de KLART er kommet efter. Disse støvler er både pæne og virkelig funktionelle og så er jeg overrasket over hvor lette de er, de vejer ingenting.
Vi havde faktisk tidligere, inden vi fik disse støvler kigget på Ecco Urban Snowboarder også fra Sport247. Dem er jeg også ret vilde med. De ser holdbare ud og virkelig lækre. Jeg er i hvert fald imponeret over Eccos design denne sæson.

Josephine har nu testet støvlerne over en kortere periode og vi er fuldt ud tilfredse. Støvlerne er stadig meget pæne trods de har været udsat for lidt af hvert. Hun har faktisk haft dem på hver dag den sidste mdr. En klud ville nok gøre underværker 🙂
img_0185

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdig: MEGET GOD. TEX vinterstøvler er must til den kolde vinter i DK.

Holdbarhed: MEGET GOD. Jeg er imponeret over, hvor pæne støvlerne stadig er. Ingen synlig slid, huller eller andet.
Pris: GOD. Ecco støvlerne koster 749,- men er i øjeblikket sat ned til 675,-
Kvalitet: MEGET GOD. Jeg har intet at klage over. Virkelig gode og holdbare materialer og samtidig en nem og let støvle.
_________________________________________________________________________________________
Louise fortæller:
“En kold formiddag i efterårsferien, var jeg en smut på posthuset sammen med min datter Thit på 6,5 år.” Der lå nemlig en helt speciel pakke og ventede på Thit – en ny (lækker, skulle den vise sig at være) efterårs/vinterjakke fra Sport 247 – modellen hedder Whistler Pedra jr. Pro lite jacket. Var noget spændt på, om den ville blive et hit hos hende. Thit er meget piget og elsker pastelfarver, lyserød og lilla.
Denne jakke er mørkegrå, så var ret spændt. Men modtagelsen var over al forventning. Hun tog jakken på med det samme og har brugt den nærmest hver dag siden. Jakken er en str.8 år, men passer hende perfekt, så vurderer at den en lille smule lille i størrelsen, da hun i sin anden jakke samt termotøj bruger str.116/122.
1 2Pedra jakken er med polyester padding, hvilket gør, at jakken fylder meget lidt og derfor er helt perfekt til leg og bevægelse . Ydermere er det rigtig rart, at den sidder tæt ind mod kroppen og ikke har meget fylde, når man skal ud og køre bil – her tænker jeg på både sikkerhed og varme. Grundet at jakken ikke er polstret med det tykkeste fyld, er det heller ikke den varmeste jakke, hvis vi skulle ramme de helt kolde frostgrader. Indtil videre har den dog holdt Thit både varm og tør – den er
ikke 100% vandtæt, men den er vind og vandafvisende.
Den er blevet gennemtestet i både kulde, vind og regnvejr og har indtil videre bestået alle tests. Hun bruger den dagligt i skolen, hvor der ikke bruges tid og energi på, at gøre sig de store overvejelser omkring hvad den kan holde til – og lige præcis sådan skal det være med en jakke til en aktiv skolepige på 6 år.
3 4 5Farven er helt perfekt i forhold til smuds og skidt. Thits termotøj er fx lyst og vaskes ugentligt. Denne jakke er endnu ikke blevet vasket, da skidt og snavs ganske enkelt ikke ses. Absolut ikke sidste gang vi køber overtøj indenfor den farveskala. Jeg vurderer, at jakken sagtens vil kunne bruges af en dreng, så en form for unisex model vil man næsten kunne kalde den. En smagssag selvfølgelig:)Desværre var der en fejl i jakken, hvilket betød, at der gik en syning indeni i jakken. Jeg kontaktede Sport247, som reagerede lyn hurtigt med en fantastisk kundeservice. Jeg fik tilsendt et returlabel så jeg kunne sende jakken retur. Få dage efter modtog Thit en ny jakke, som selvfølgelig straks blev taget i brug. Så kun roser herfra til Sport247s kundeservice. Det er et kæmpe plus i min bog, når kundeservicen er i top og man kan handle på nettet velvidende, at eventuelle reklamationer ikke er et problem og ej heller besværlige at få styr på.
6 7Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af Whistler Pedra jr. Pro lit jacket bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. En virkelig lækker jakke som er af god kvalitet. Den opfylder alle krav til en efterårs/vinterjakke som skal kunne bestå den danske vinter.

Holdbarhed: GOD. Den har bestået ”leg på legeplads – testen”. Selvom jakken gik i stykker i en syning –
Sport247 har ikke oplevet dette ved andre af disse jakker, derfor det vurderes det at være en fejl i syningen – så trækker det absolut ikke vores begejstring for jakken ned. Tænker at denne jakke bliver gemt til lillesøster, så hun også kan få mange gode timer i den om nogle år.

Kvalitet: MEGET GOD. Super god kvalitet – blød, lækker, god pasform, varm og åndbar.

Pris: GOD. Prisen kan nok for nogle være i den lidt dyre ende af skalaen for en efterår/vinterjakke – den koster 899kr. Men ved, at den lige har været på tilbud, så mon ikke man kan være heldig en anden god gang. Hold derfor godt øje med Sport247. Jeg vurderer at den er prisen værd, da man får en super lækker jakke, som lever op til alle de krav jeg og min datter har til den perfekte vinterjakke.

1 kommentar

  • Eva

    Herhjemme har vi gode erfaringer med ecco støvler – både til store og små. Mange af eccos børnestøvler går helt op til str 40 og det er en stor fordel, så selvom min datter nu bruger str 39 kan hun stadig få lækre børnesko/støvler, som både passer bedre og er smartere end voksenmodellerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Remingtons nye keratin serie