TEST AF LEGO JUNIORS, Smokeys værksted – Testfamilien
Testfamiliens julekalender 19. december

TEST AF LEGO JUNIORS, Smokeys værksted

Flere af vores testfamilier har testet julens favoritter fra LEGO

img_5157

Sophie fortæller:

Noor på 2 år har testet LEGO JUNIORS, Smokeys værksted model 10743.

LEGO for nybegyndere, Noor har leget med Lego Juniors i nogle måneder efterhånden, på trods af hans alder på kun 2 år og 4 mdr. Men Noor er så klar til juniors det var da også dette der fyldte godt op på hans ønskeseddel da han fyldte to i sommers. – han er sprunget nogle år for hurtigt frem i Lego verdenen, som mange nok oplever, dette er jo selvfølgelig ikke tilrådeligt da alders grænsen for lige dette sæt hedder 4-7 år da det indeholder en del små dele. Men i dette tilfælde passer det perfekt til barnet og udvikler hans finmotorik og fantasi på allerfineste vis. Han har selv været med til at bygge sættet, han kan selvfølgelig ikke selv sidde og følge vejledningen, men han er med til at finde klodserne og sætter dem hvor han nu kan. Han har været ekstremt opslugt af sættet og for hver eneste lille del der var klar er den straks blevet testet i leg, og bygget om et hav af gange, for det er jo det LEGO gør ved de fleste børn – det inspirerer, inspirerer fantasien til leg og læring, det fanger dem og udvikler deres kunnen til at se ting for sig og til at bygge egne ideer.

Juniors Lego er til dem der ikke er helt klar på alm. LEGO men også er blevet for stor til duplo, delene er lidt mere simple og lidt større uden at være for babyet et genialt påfund der gør det lidt nemmere at lade de små lege med almindeligt LEGO, da det ikke går helt så nemt i stykker. Vejledningen er også super simpel og nem for de helt små at finde ud af.

Hjemme hos os er vi store LEGO fans og vi elsker både at købe, bygge og lege med det – hele familien så denne test blev en stor familietest, som vi rigtigt hyggede os med.

img_5155

Sættet består af Værksted med rampe hvor man kan give lynet McQueen et eftersyn efter racerløb, eller en hård dags træning. Der medfølger de fineste små værktøjs dele i et værktøjs skab og lille kran samt gummidæk. Der medfølger 3 biler i sættet.

img_5156

Et super godt begynder sæt i denne serie.

Pris. 229,95,-

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD,

GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Klodserne har været i brug lige siden de blev modtaget.

Holdbarhed: MEGET GOD. de bliver udsat for lidt af hvert når det er i hånden af en 2 årig

Pris: MEGET GOD. sættets størrelse og pris hænger rigtigt godt sammen der er til ekstremt mange timers god leg.

Kvalitet: MEGET GOD – Meget god kvalitet, som er det gode ved Lego man ved det holder til utroligt meget !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Testfamiliens julekalender 19. december