TEST af voksensengetøj fra Petit by V – Testfamilien
TEST af Quooker

TEST af voksensengetøj fra Petit by V

Mie har sammen med familien testet voksensengetøj fra Petit by V.

67bcf6bd-f1e0-4821-87b0-bae64cf0a6cb

Petit by V laver sengetøj i 100% økologisk bomuld. Det findes både i baby, junior og voksen størrelse og designet er inspireret af den nordiske stil.

Designet er enkelt med et smukt gråt svale print og findes i 3 neutrale farver: råhvid, grå og lyserødt. Vi har alle tre farver hjemme hos os. Magnus har det grå, Anna det lyserøde og mor og far har hvert et sæt af det råhvide. Vi låner lidt på kryds og tværs – og det er stort set altid på dynerne, når det altså ikke lige er til vask. Det er dejlig blødt og virkelig en god kvalitet. Det er vasket en hel del gange efterhånden og det ser stadig ud som nyt. Dynen er ensfarvet på “bagsiden” og lukkes med knapper.

509d14c4-bb7a-4284-8089-fa371b140373 9b890ea0-5597-407a-88e2-1fd6ec390fa3
Alle produkterne har Petit by V er GOTS certificeret, så man har en garanti på, at det økologiske sengesæt er produceret på en miljømæssigt ansvarlig måde.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritiker:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD. Lækkert sengetøj er en nødvendighed i et land som Danmark.

Holdbarhed: MEGET GOD. Sengetøjet holder dynen på plads med de indvendige knapper. De går ikke op ved brug og dynen bliver i betrækket.

Pris: GOD. Sengetøjet i voksen koster 575 kr. Prisen er god – og i den billige ende for kvalitetssengetøj. Det er økologisk og en super god kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD. Sengetøjet ligner sig selv, selv efter flere vaske og det er stadig blødt som smør.


 

2 kommentarer

  • Trine Teglskov

    Det er den lækreste kvalitet. Smørblødt og så behøver man ikke at stryge det. Vi har gylpebørn, så der blivervasket ofte, men det holder i vask og krøller ikke. Iøvrigt så er printene så fine og nordiske 👌🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva P

    Vi har haft et voksen sengesæt i lidt over 1 år og Jeg vil kalde det verdens bedste sæt – da det bare er så super blødt, ligner sig selv vask eller vask og er nemt at vaske selv vanskelige pletter af. Datteren elsker sit Petit By v Sengesæt i Hvidt med fugle på. Det er hendes ynglingssæt selvom hun også har nogen andre dyrere sæt – Men Petit By V sættet slår dem alle og Jeg giver hende ret. Det er bare så lækkert

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Quooker