TEST af Ipad og MacBook covers fra Tabletcovers.dk – Testfamilien
Velkommen til vores 10 nye testfamilier i 2018

TEST af Ipad og MacBook covers fra Tabletcovers.dk

(indeholder reklame)

Vores testere Christine og Mie har testet henholdvis Ipad covers og MacBook covers fra den danske webshop TABLETCOVERS.DK

BONUS:

Frem til og med d. 9. januar 2018 får du 10 % på hele webshoppen, man skal blot indtaste følgende rabatkode under betalingsforløbet:

testfamilien2018

Christine fortæller;
Begge mine børn har hver en Ipad, som de fleste børn nok har, i vores tid. De er ikke altid lige gode til at behandle dem, med forsigtighed. Hidtil har vi haft helt almindelige covers på dem, både med beskyttelse for og bag.

Josephine har en “gammel” ipad 3 og Joshua en ipad mini. En lille bonusinfo her, er at du nemt kan finde info på hjemmesiden, hvordan du finder ud af, hvilken Ipad model man lige har, så man er sikker på, at man får bestilt det rigtige cover.
img_0306Begge børn fik lov, at vælge online på TABLETCOVERS.DK hvilket cover de ville have.

Joshua valgte et fra PEPKOO. Det koster 239,-

Den ydre del af coveret er lavet i hårdfør silikone og den indre del i stærk plastik, dette sikrer, at coveret er et af de mest hårdføre på markedet, så du kan praktisk talt kan tage din iPad Mini med dig overalt. Udover holdbarheden er coveret udstyret med en funktionel aftagelig 360 graders fod, der gør det nemt for dig når du skal se video, skrive eller læse. Oven i købet er coveret udstyret med en smart beskyttelsesfilm i plastik som er påsat forsiden – derved mindskes risikoen for at få skrammer eller ridser på din skærm. Desuden er alle indgange beskyttet mod sand/støv, hvilket f.eks. gør at du kan tage din iPad med på stranden. Som ekstra feature har det en sticker påsat bagsiden, så coveret kan klæbe fast på glatte overflader såsom en bilrude. Coveret kan desuden skilles helt ad i flere dele, såfremt det ønskes. Alt i alt et meget flot og stærkt cover.
img_0312 img_0315 img_0313

Josephine valgte et ARMOR DEFENDER. Det koster 239,-

Coveret er lavet i hårdfør silikone og plastik. Denne kombination sikrer, at coveret er et af de mest hårdføre på markedet, så du kan praktisk talt kan tage din iPad med dig overalt. Udover holdbarheden er coveret udstyret med en funktionel fod, der gør det nemt for dig når du skal se video, skrive eller læse. Alle indgange beskyttet mod sand / støv, hvilket eksempelvis gør at du kan tage din iPad med ud i naturen. Dette iPad Cover kan desuden skilles ad i flere dele, såfremt det ønskes. Alt i alt et meget funktionelt, flot og stærkt cover. Overfladen på coveret giver et behageligt og godt greb om din tablet. Der er på trods af at alle indgange og knapper er beskyttet med silikone, mulighed for at tilslutte både hovedtelefonstik og oplader, mens coveret er på.
img_0316 img_0317
Vi bestilte en aften og allerede natten efter, hang begge covers på døren, da vi stod op om morgenen. Det er virkelig god og hurtig service. Der er fri fragt ved køb for over 350 kr.
img_0340
Jeg er meget imponeret over kvaliteten på begge covers. De er forskellige men gode på hver deres måde. Silikonen gør, at begge børn rigtig fint kan holde fast på dem og de har et fast greb. Det er også dejligt med foden, så de kan stå på bordet hvis de f.eks. ser en film eller andet.

Lige mht. foden syntes jeg dog Joshuas er bedst. Foden virker mest stabil og den står i en rigtig god vinkel. Det kan selvfølgelig have noget at gøre med størrelsen, at hans Ipad ikke er så stor.

En fed detalje er også, at alle knapper er “pakket” ind i silikone, som også beskytter.
img_0007 img_0009Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg kunne aldrig drømme om, ikke at have cover på hverken min telefon, tablet eller andet. Især børnenes Ipad’s har ALTID haft covers på. I vores familie er det et MUST for beskyttelsen af Ipads.

Holdbarhed: MEGET GOD – Materialerne er gennemførte og robuste. Som også beskrevet i teksten.

Pris: GOD – De koster begge 239,- hvilket jeg syntes er en meget fair pris, for beskyttelse af en Ipad til flere tusind kroner.

Kvalitet: MEGET GOD – samlet set er jeg og børnene meget tilfredse. Kvalitetet er i top!

Mie fortsætter:

Jeg har testet to forskellige covers til min Macbook. Jeg valgte et i trælook (normalpris 379 kr. – netop nu nedsat til 299 kr.) og et i marmorlook.  (normalpris 249 kr. – netop nu nedsat til 199 kr.)

img-4617

Inde på hjemmesiden kan du vælge covers til følgende mærker:

Så der er noget for enhver smag.

Min helt klare favorit er HARD CASE “ITALIAN MARBLE” COVER HVID.

70668ed2-68fb-4a0e-8f4f-a1cd3d4d6924

Det er lavet i plastik og ligner marmor.

Casen klikkes på underdelen og overdelen af din MacBook. Der er fire “fødder” påsat underdelen af coveret så din MacBook Air 13.3″ ligger stabilt. Ydermere er der lavet ventilationsåbningninger i underdelen i form af riller, så varmen nemt kan slippe væk.

skaermbillede-2018-01-05-kl-16-49-33

Coveret er specialtilpasset din enhed således at indgangene er tilgængelige.

Det giver rigtig god beskyttelse af din computer – hvad enten det er ungerne der låner den – eller hvis du har den med på farten.

a57b3352-094a-4bff-8128-b43feb0eaf7d 1556f8e8-084a-46d1-a37d-c5b082e168ca

Det andet cover jeg har testet er: Woodcessories Ecoskin Cherry.

6e4af2fc-1367-41dd-b8c5-ebe19e75cdc7

Super flot Woodcessories Ægte Kirsebærtræ Skin til bagsiden af din MacBook Pro 13.3″ / Air 13.3″. Skins fra Woodcessories er enormt flotte og håndlavet i særdeles høj kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med detaljen.

Woodcessories er et tysk firma, som går 100 % ind for bæredygtighed og genbrug. Af den grund planter de et træ, for hver gang de modtager en ordre. Det vil sige, at du som køber, indirekte er med til at gøre kloden lidt grønnere.

Skins fra Woodcessories er 1mm tykke og placeres på bagsiden af din enhed og klistres fast ved hjælp af klæbende materiale. Følg vejledningen som er med som en del af indpakningen til dit produkt.

Dette produkt beskytter efter min vurdering ikke min Macbook – men gør den “bare” pænere at se på. Havde jeg ikke haft børn – kunne det sagtens tænkes, at det var denne model jeg havde valgt – men foretrækker helt klart den hårde beskyttelsescase i marmorlook frem for denne.

0c60fb71-2ed5-48ac-8e69-805670656ddd

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Især det hårde beskyttelsescover til min Macbook. Den gør at den ligger godt beskyttet i min taske, når jeg har den med på farten – og jeg tør med lidt mere ro i sjælen, låne den til mine unger.

Holdbarhed: GOD – Gode materialer. De to covers har efter min mening to forskellige formål.

Pris: GOD – Rimelig pris.

Kvalitet: GOD – Er især positivt overrasket over coverets i Marmorlook.

 

11 kommentarer

 • Dorte

  Rigtig fine covers – vi har et til vores ipad mini.
  Den lille fod der er bag på, kunne dog ikke holde til knægtens ivrige fingre og knækkede.
  Men coveret er rigtig fint og holder ipad forsvarligt sikret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Så er der bestilt nyt cover til min søns ipad. Vi glæder os til at modtage det, med ekspres post mandag morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Jørgensen

  Det med marmor kunne jeg helt sikkert se på min Macbook 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Marmor coveret er så smukt – og hvis det samtidig beskytter min MacBook er det total win win 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Juul Andersen

  De covers er da bare SÅ fine! Det var da værd at overveje at skifte de gamle herhjemme ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det lyder som sådan et cover vi leder efter til vores datter på 3 år, der ikke altid er lige sød ved sin iPad. Og hun har lige fået en ny i julegave. Den anden smadrede hun! :-/ men jeg kan ikke læse nogen steder om det er sådan et der beskytter ved tab? 🙂 er det testet nogen steder? For min datter er lige så kluntet som mig 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte kofoed

  Er totalt skudt i det wood skins 😍 det gør da bare den mac book så lækker at se på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh, lige sådan nogle covers vi har ledt efter – vores treårige datter har allerede kostet os to nye iPads 🙈

  Tak for god anmeldelse, som altid ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Kristensen

  VIRKELIG SMARTE 😍😍😍 og så er de også ret fede 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det er præcis sådan et cover vi må have til vores iPads. Vi har været uheldige med 2 stk hvor de covers der har været på, ikke har beskyttet godt nok :/
  Jeg er desuden helt vild med det marmor cover til Macbook

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane østergaard

  Fede anmeldelser og et fedt produkt. Min datter fylder år i marts og havde overvejet at købe den, nu er jeg helt sikker 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til vores 10 nye testfamilier i 2018