Test af Tinti skattekiste fra andemors-verden.dk – Testfamilien
EVENT: CIFF KIDS JANUAR 2018

Test af Tinti skattekiste fra andemors-verden.dk

Flere af vores testere har sammen med deres børn testet en Tinti Skattekiste fra andemors-verden.dk

billede-1

Linda fortæller:

Jeg har sammen med min søn Magne testet Skattekiste med Tinti badesjov fra www.andemorsverden.dk vejl. udsalgspris: 299,95kr

Vi modtog skattekisten med Tinti badesjov fra www.andemorsverden.dk og da Magne åbner den er han ellevild og han syntes alle tingene ser mega spændende ud og han vil gerne i bad med det samme så han kunne afprøve nogle af tingene.

Farverne er specielt udviklet til børn og derfor skader de ikke børns følsomme hud.

De er produceret med farvestoffer fra fødevarer, de er uden tilsætningsstoffer og de er dermatologisk testet via anerkendte institutter.

billede-2

Skattekisten indeholder:

 • 1 Magisk blå bad: Badebombe/tryllekugle som farver vandet mens den opløses og indeni den gemmer der sig et lille skumdyr.
 • 1 Magisk klud: Når den lille pakke kommer under vand kan man folde den ud og så har man en dejlig blød klud.
 • 1 Blå malesæbe: Bruges til at male kroppen osv. mens barnet bader.
 • 5 Badevandsfarver: Små tabletter i farverne rød, gul, grøn og blå som farver badevandet når de opløses.
 • 2 Knitrende bad: Små krystaller der knitre i vandet.
 • 2 Badekonfetti: Små farverige figurer.
 • 1 Badeperler fra Sydhavet: Badeperlerne er ureabaserede og gør vandet orange.
 • 1 Rødt knitrebad: Krystallerne farver vandet mens de siger knitrende lyde i vandet.
 • 1 Tinti minisvamp
 • 1 Lille skib

billede-3billede-4 billede-5

Magne har autisme samt er ekstremt sensitiv og derfor kan alt nyt godt være “farligt” i hans øjne men da han elsker vand og at bade håbede jeg på denne skattekiste kunne rykke lidt ved hans grænser i forhold til nye ting.

Den er et kæmpe hit.

Han er 5 år gammel. Hans fantasi og kreativitet bliver virkelig sat i gang hver eneste gang han skal i vandet og samtidig udfordre og stimulere det hans sanser.

Han var noget skeptisk første gang han skulle i vandet men da han fandt ud af farverne kun farver vandet og ikke hans hud eller legetøj så hoppede han i vandet og havde en fest.

Der står som advarsel at produkterne ikke bør komme i kontakt med tekstiler, Magne har haft badetøj på flere gange hvor han har brugt farverne i vandet og hans badetøj har ikke taget skade.

Magne elsker LEGO og derfor har det også vært med fast når han skulle bade og det har heller ikke taget skade/farve.

Der går næsten ikke en dag uden at Magne spørger om han må komme i badevand = farve i vandet.

Badevandsfarverne er et kæmpe hit herhjemme og hver eneste gang er lige spændende og sjov.

billede-6 billede-7 billede-8

Det der har hittet mest herhjemme er klart badevandsfarverne, tabletterne, samt tryllekuglen og jeg skal så meget have bestilt nogle flere for at se den glæde hos Magne og hans kreativitet samt det at hans sanser bliver udfordret maks gør at det her bestemt er noget vi fast kommer til at have i huset og jeg kan kun anbefale det til andre.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Genialt til at “lokke” børn i bad. Nok ikke direkte nødvendigt men hvis man har et barn med mega vandskræk eller som generelt bare ikke gider i bad er dette en mega fin ide til at løse problemet.

Holdbarhed – MEGET GOD: Selve holdbarheden er som med alt andet shampoo og derfor får den meget god, men herhjemme er ratingen dårlig for de bliver brugt alt for hurtigt da Magne vil i badevand hele tiden 🙂

Pris – MEGET GOD: Jeg syntes prisen på 299,95kr er fair forhold til alle de ting skattekisten indeholder, der er til mange timers badesjov.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er super fin, alle tingene gør det de skal og selvom Magne har brugt kluden en del gange nu er den stadig dejlig blød.


Camilla fortæller:

Efter en lang dag i børnehave og med en træt, sulten og beskidt dreng, der hellere vil sidde og koble fra med IPad eller kigge i en bog, kan det kræve en smule overtalelse, at få Luca til at komme i bad. Han er blevet bedre, bevares og når han først sidder i sit lille blå badekar med sit legetøj, er han ikke til at hive op igen. Måske farver og lyde fra Tintis store skattekiste, kan gøre det endnu nemmere at få ham i bad – det skal i hvert fald testes.

Når man åbner skattekisten, vidner de stærke farver og den smilende blæksprutte på pakkerne, at indholdet er møntet til børn. Skattekisten indeholder 16 produkter, bl.a. farver, knitrende lyde, maling til kroppen, skumfigur og et mini-håndklæde. Det lille røde skib som også medfølger, er det første der fanger Luca’s opmærksomhed og med det i hånden er han klar til at komme i bad.
billede-1-3
Efter at have læst produktbeskrivelserne, studser jeg over, at det ikke må indtages, for Luca har det med at putte hovedet under vand når han bader og kan sagtens finde på, at skyde vand ind i munden med sin vandpistol. Derudover er produkterne godt nok dermatologisk testet via anerkendte institutter, farvestofferne er fra fødevare, de er uden tilsætningsstoffer og tåles af de fleste hudtyper – men der er ingen svanemærke, astma-allergi mærke og de er heller ikke parfumefri. Og her rammer vi nok lidt mit ømme punkt, for jeg kan godt lide, at de produkter vi påfører vores kroppe, og specielt børnenes har de mærker og er parfumefri.
billede-2-2 billede-3-2
Når det så er sagt, så synes Luca at det er sjovt at vandet skifter farve og vi måtte skifte vandet en gang undervejs, for at prøve flere farver. Svampe-overraskelsen der kom frem i vandet sammen med farven, blev også modtaget positivt. Konfettien var lidt underlig, efter Luca’s ordvalg og de knitrende lyde fik en leg i gang med det lille skib, der sejlede på et farligt brusende hav. Vores københavner toilet giver ikke rigtig mulighed for den helt store fotosession, men jeg håber man alligevel kan få et indtryk af det orange brussende vand, som også har duft af fersken og passionsfrugt og indeholder en ekstrakt af økologisk morgenfrue og naturlige e-vitamin.
billede-4-2
Produkterne fra Tintis store skattekiste, var helt sikkert spændende i et barnesind. Skibet og skumfigurerne var nok det der fik mest opmærksomhed.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MIDDEL – Tintis store skattekiste giver helt sikkert anledning til leg, men jeg synes ikke
den giver noget en god gang skum ikke ville kunne give.

Holdbarhed: GOD – Produkterne har en holdbarhed på 6 mdr. efter åbning og der er derfor mulighed for
mange bad med massere af leg.

Pris: MIDDEL – Tintis skattekiste koster 299,95 og hvis ens barn er helt vild med produkterne, får man
mange forskellige ting for det beløb og der er til mange mange timers bad. Hvis man synes skum er lige så
sjovt, så kan man få meget sæbe for 299,95 kr.. Det skal dog siges, at man får 16 produkter i skattekisten og
på den måde kan man finde ud af hvad ens barn synes er bedst og sjovest – og så købe det enkelte produkt
separat til billigere penge.

Kvalitet: MINDRE GOD – Når man åbner pakkerne, dufter indholdet meget parfumeret og kosmetisk, faktisk
næsten kemisk og det bryder jeg mig ikke om mine børn bader i.


Katrine har også sammen med datteren Vega testet bademagien:

I kan læse om hele hendes oplevelse på hendes egen blog www.fysmor.dk, hvor der er også er små videoklip. 

Katrine fortæller: “Jeg sagde “ja tak” til testen og fik kort efter en skattekisten ind ad døren… Vega var allerede fan, da hun åbnede papkassen ind til skattekisten ! Den var da også virkelig fin…og indeholdt ALT hvad ens badehjerte kan begære – eller komme til at begære, hvis man ikke på forhånd vidste at disse ting fandtes !

skaermbillede-2018-01-23-kl-14-13-11

Vi åbnede pakken en fredag aften, og lørdag morgen kl 07.00 var Vega i bad FØRSTE gang !! Og det er altså magi ! Bademagi ! Hun havde nærmest glædet sig hele natten, og hendes første ord lørdag morgen var vitterligt “Mor, kan jeg godt komme i bad nu og prøver det farvede sæbe ??” Jeg prøvede at lokke med morgenmad og ipad (!!) først (jeg var træt), men NOPE, damen ville i bad !

Selvfølgelig var det den lilla badebombe, der blev valgt først…Vega er meget prinsesse lyserød, lilla og rød agtig i hendes farvevalg…meeeen “badefarven” var nu også så sjov – selvom den var blå – at den selvfølgelig også skulle prøves. I princippet ville hun have alle farverne ned i det lille Ikea-badekar med det sammen, men jeg fik overbevist hende om at tage en ad gangen for at nyde dem mest muligt. Det var også okay…så længe jeg bare lovede, at næste gang skulle være i morgen tidlig…eller senere på dagen 🙂”


Rikke, som har testet sammen med sønnen Malthe på 4 år afslutter:
“Vi har testet den fine Tinti skattekiste fra Andemorsverden, der indeholder en masse ting som kan hjælpe med til at gøre badet lidt sjover for børn.
Da vi modtog pakken fra Andemorsverden og Malthe så den indeholdte en skattekiste, var han helt solgt. Han ville i bad med det samme og prøve det HELE!”img_2698
img_2699
Skattekisten indeholdte virkelig meget forskelligt, og der er til mange og forskellige bade. Noget af det Malthe er mest begejstret for er de spå farve ”pastiller” som kan få vandet til at skifte farve til blå, grøn, rød eller gul. De er ret kraftige, så selv om man fylder en del vand i badekaret er farven stadig meget synlig.
Først var jeg lidt betænkelig ved om det ville smitte af på badekaret, men det er super nemt at vaske af igen.
img_2525
img_2163

Han synes også den lille båd og den fine vaskeklud er et hit. Begge dele har han fast med i bad nu, også de dage hvor vi ikke farver vandet eller putter sæbe-krymmel i.

img_2296
img_2165
img_2446
Der er også forskellige badesalte med i skattekisten. Bla. noget der kan knitre. Det har vi holdt lidt igen med da Malthe godt kan få rigtigt tør hud af badesalt, men vi har fundet ud af at lidt badeolie i vandet kal løse den udfordring 🙂
En anden lille sjov ting i skattekisten er tuberne med forskellige farver man kan ”male” sig med på huden. Det er også et ret stort hit herhjemme.
img_2157
Vi har til et godt stykke tid i denne skattekiste, men når den er tom, bestiller vi helt sikkert en ny.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en super kasse med rigtig meget forskelligt, så gør badet lidt sjovere.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne kan holde sig længe, så det er også en kasse man kan ligge væk i en periode og tage frem igen på en senere tidspunkt.

Pris: MEGET GOD – Skattekisten koster 299,95, og jeg synes man får meget forskelligt for pengene. Forelsker ungerne sig i en enkelt ting fra skattekisten, og gerne vil blive ved med at have den, men kun den, er der også mulighed for at købe de enkelte ting for sig selv.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er rigtig fin.


 

13 kommentarer

 • Helle

  Ser sjovt ud, det tror jeg godt mine vandhunde skal have lov at prøve 💧🚿

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ser sjovt ud, det tror jeg godt mine vandhunde skal have lov at prøve 💧🚿

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Gud, det er det min datter har fået i gave. Har ikke afprøvet det endnu, kunne ærligt ikke lige gennemskue hvordan det fungerede. Men så snart vi får vores ting igen efter vandskade skal den da klart afprøves. Ser SÅ sjovt ud👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Mine drenge elsker dem – vi bruge det hver gang de skal i bad. De spørger efter det hver gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mine børn elsker badefarverne fra Tinti! Hvis de fik lov, ville de bruge det hver gang de er i bad! Det får de dog ikke lov til, for jeg må indrømme at det give noget ekstra rengøring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Vi kender godt Tinti herhjemme 😊
  Silas synes det er lidt mærkeligt men sjovt at bade i farvet vand. Dog der det meget drabeligt ud når vandet er rødt 😂
  Som en service meddelelse vil jeg lige nævne at det er meget billigere i Tyskland, hvis man nu bor tæt på grænsen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rasmussen

  Herhjemme er det også det bedste lokkemiddel 😉 Vi købte en kuffert for godt og vel et år siden, men der var ikke helt det samme i. Men det var spændende for ungerne at kigge i skattekisten og udvælge badet 😉 Dog skabte det også konflikter om hvem det nu var til at vælge 😉 Vi har stort badekar, så for at farve vandet, så man kunne se det ordentligt, måtte der 2 breve til. Men de andre ting i kisten, kunne man skilt “nøjes” med én 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Tinti produkterne er bare geniale – selv større børn synes de er sjove.

  Vi har brugt diverse Tinti produkter alt fra badefarve/badesæbe til at male krop og lave håndaftryk på vægge.
  Til farvede badebomber til at farve bade vandet i forskellige farver samt konfetti m.m.

  Jeg har også givet det som gave til børnefamilier med børn fra 2-ca 9 og det har været et hit og flere spurgte bagefter om hvor Jeg havde købt det 😊 kan klart anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nørgaard Andersen

  Badefarven er genial 👏🏻👏🏻👏🏻 Tristan på 5 år elsker det. Også det der knitre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane østergaard

  Jeg er fuldstændig vild med tinti, slt hvad vi har prøvet ved Sally på 22 mrd har været en succes. Ikke slt hun forstår, men hun griner når vandet lige pludselig får en ny farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Min søn har prøvet den blå farve og han synes det var fantastisk og mega sjovt at bade i blå vand. Vi skal helt klart købe sådan en kuffert. Han gider ikke ret tit i bad (men når han først er i er han ikke til at få op igen) så måske lidt sjov og ballade kan lokke lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Lykke Christensen

  Jeg har ikke haft selve skattekisten men vi har haft farverne flere gange – og hver gang har det været et hit. Det giver bare ekstra til legen og fantasien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Gud hvor ser det sjovt ud. Jeg får næsten lyst til selv at prøve det i badet. Jeg bliver simpelthen nødt til at få købt sådan en kuffert til mine små sønner, for de vil da være ellevilde over at bade i farvet vand 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT: CIFF KIDS JANUAR 2018