Test af Sanex Zero % serien – Testfamilien
Test af bObles transportserie

Test af Sanex Zero % serien

Vores tester Jannie har testet produkter fra Sanex zero% serien.
skaermbillede-2018-02-11-kl-11-52-14
Jannie fortæller:
“Jeg har glædet mig til at teste denne serie, da vi her i familien er rigtig glade for Sanex produkter. Min mand kan ikke tåle shampoo, cremer eller bodywash med for meget perfume, da han så kommer til at klø en masse.”
Vi modtog denne fine pakke bestående af:
sanex-billede-1
 • Zero% bodylotion- til senitiv hud 250 ml.
 • Zero % body & face creme – til sensitiv hud 250 ml.
 • Zero % håndcreme – til sensitiv hud 75 ml.
 • Zero % shampoo –  til normal hår 250 ml.
 • Zero % bodywash – til sensitiv hud 650 ml.
 • Zero % håndsæbe – til sensitiv hud 300 ml.
 • Zero % roll on – til sensitiv hud 50 ml.
Hele serien er fri for parabener, farvestoffer, parfume og den er mærket med astma-allergi Danmarks blå krans.
Vi tog produkterne i brug med det samme og vi er blevet rigtig glade for dem allesammen. Håndsæben fik med det samme en fast plads – den er rigtig behagelig at bruge for hele familien, så den vil helt klart blive købt igen.
sanex-billede-2
Vi har 2 skønne piger i familien på hhv. 3 og 13 år, som også kan bruge hele serien. Det gør det klart nemmere når der skal indkøbes, da jeg kan nøjes med denne serie og ikke flere forskellige.
Roll on og ansigtscremen er især den største af pigerne glad for. Cremen er rigtig nem at smøre ud og den fedter ikke, den efterlader huden dejlig blød. Roll on bruger hun til dagligt og er sluppet af med svedlugten som hun døjede lidt med.
Shampooen og body wash bruger vi allesammen og selvom der ingen parfume er i, føler man stadig at man kommer til at dufte dejlig ren efter badet og her er manden især rigtig glad, da han ikke kommer til at klø af denne serie – så helt klart en anbefaling herfra hvis man har tendens til det.
Jeg selv bruger mest håndcremen og bodylotion. Jeg arbejder i et køkken og døjer meget med tørre hænder her om vinteren pga. af meget arbejde med vand og jeg har prøvet rigtig mange forskellige håndcremer. Denne her er fantastisk – allerede på anden dagen oplevede jeg en klar forandring. Den fedter ikke hvilket er et stort plus for mig, da jeg ikke kan lide en fedtet håndcreme. Den tørrer hurtigt ind i huden og mine hænder er blevet rigtig dejlig bløde, så den har jeg med mig på arbejde hver dag.
Bodylotion bruger jeg selv efter badet og jeg har brugt den til lillepigen efter hendes bade. Den er nem at bruge og efterlader huden dejlig blød.
sanex-billede-3
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgene kriterier: nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdig: MEGET GOD – det er helt klart en plejeserie som kan indføres i hverdagen og bruges af alle husstandens beboere uanset alder.
Holdbarhed: MEGET GOD – selv om vi er 4 personer i husstanden holder de forskellige bøtter længe – vi har nu brugt dem hver dag i ca. 14 dage og der er stadig noget i alle bøtterne endnu. Cremerne holder selvfølgelig lidt længere end shampoo og body wash da mængden man bruger er mindre.
Pris: MEGET GOD – priserne på disse produkter lægger hvor alle kan være med og man får meget for prisen, priserne lægger fra 19.95 kr. til 39.95 kr.
Kvalitet: MEGET GOD – vi har alle kunne mærke en forbedring forskellige steder ved at bruge disse produkter. Jeg selv især ved håndcremen. Alle produkterne er i en virkelig god kvalitet.

13 kommentarer

 • Jaquelynn

  Det eneste minus jeg uden særlig forstand på kemi er indholdet af SLS i Sanex bodywash går udfra det ligeledes er i deres shampo?det irriterer min hud,og hovedbund,og kunne godt se det udskiftet med noget andet,eller i det mindst milderen,som sodium coco sulfat det er mit største kritikpunkt ligenu,men stadig er der jo,oz meget hodt,at sige om disse hvor,der dog er blevet taget højde for en del skal udefter krops & ansigtscremen til kæresten snart <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har selv brugt zero% flere gange og er vild med serien. Den er perfekt til følsom hud og er en god all around serie til hele familien. Den har min anbefaling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor glæder jeg mig til at prøve disse produkter!
  Især håndcremen og bodylotion har jeg længe ledt efter nogle uden parfume i en god kvalitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Herhjemme har vi været rigtig glade for deres håndsæbe og bodywash. De varmeste anbefalinger herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Den på prøves… har selv en sart hud så skal også helst undgå parfume. Og har en datter på 9 år som har tildens til tør hud især her om vinteren.
  GLÆDER MIG TIL PRØVE DEN… dejligt med noget Inspo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her hjemme har manden eksem – og yngstesønnen lider af tør hud (specielt her om vinteren). Vi bruger Sanex Zero% Bodywash i badet. Den er lækker at smøre på kroppen og man føler sig dejlig ren bagefter. Anbefaling her fra! 🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er også rigtig glade for flere af produkterne herhjemme 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Er det en ny og forbedret udgave af deres Zero serie? Jeg tænker på den kritik deres zero deo fik for et par år siden, hvor man fandt flere stoffer der er mistænkt for at være hormonforstyrrende.
  Hvis det er, så skal jeg da bestemt have skiftet over til Sanex igen. 🙂 Jeg, som så mange andre, vil jo gerne have et produkt der er så rent som mulig, og også virker efter hensigten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Vi er kæmpe fan af serien herhjemme. De er drøje i brug, til at betale og skønne for huden. En klar anbefaling herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina jensen

  Vi er kæmpe fan af Sanex Zero 👌🏻 Både voksne og børn. Når tilbudene byder sig køber vi altid stort ind af det. Vi døjer en del med tør hud og efter st have begynd med Sanex Zero mærke vi slet ikke til det i samme forstand. De bedste anbefalinger herfra 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Vi er store fans af Sanex (og neutral) herhjemme. Med to små unger og en mor med atipisk eksem vil jeg ikke udsætte os for mere parfume, parabener og andet skidt end højst nødvendigt. Vi er især glade for håndsæben herhjemme da der er mange håndvaske i løbet af en dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Sanex Zero er en fantastisk serie og de ligger i et pris niveau hvor alle kan være med, selv hvis man er på SU. Jeg har allergi overfor konserveringsmidler, så alle produkter uden parabener og parfume fortrækker jeg, så det er rart at der er flere produkter, at vælge imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Vi har længe været glade for Sanex gode produkter – specielt deres sæbe og rool on deo.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af bObles transportserie