Toblerone med navn fra gaveideer.dk – Testfamilien
TEST af Lego World i Bella Centret 15-18 februar 2018

Toblerone med navn fra gaveideer.dk

4 af vores testfamilier har fået lov at overraske deres familier med personlige Toblerone-chokolader med navn på fra Gaveideer.dk

billede-6

Nu har det jo netop været Valentins dag, men mors dag er også lige om hjørnet. En chokolade med navn, kunne være en ide. Men ellers har Gaveideer.dk samlet en masse gode ideer for dig lige HER.

Christine fortæller:

Vi har modtaget disse fantastiske Toblerone-chokolader med navn. Joshua elsker Toblerone, så de faldt i virkelig god jord herhjemme. Det seje ved dem, er at de bestilles med dit eget navn på. De er designet på den måde, at der udenpå den “rigtige” Toblerone, er et hylster, hvorpå der bliver trykt dit navn.
img_1022
Det er en virkelig sjov gaveide og meget personlig på den sjove måde. At der så indeni, er den lækreste chokolade er jo kun et plus. Den ideelle gaveidé til både mænd, kvinder og børn.
img_1105

 

Linda fortsætter:

Vi har været så mega heldige at få lov til at “teste” de totalt seje Toblerone-chokolader fra www.gaveideer.dk til 99kr stk. med vores egne navne på.

billede-1

Da vi modtog chokoladerne blev vi alle totalt ellevilde.

“Er det min”, “Århhh hvor sejt”, “Chokolade med mit eget navn på”, “Dét skal jeg vise til til mine venner”, var kun lidt af alle de ord der fløj ud af munden på børnene som var mega begejstret over at få en Toblerone med deres eget navn på.

billede-2

Hvis man som os elsker chokolade/Toblerone så bliver man virkelig blive glad for sådan en unik gave.

Vi blev i hvert fald både vildt glade og vildt begejstret over dem.

billede-3

Mange elsker at få chokolade men når ens eget navn så ovenikøbet står udenpå chokoladen så bliver det da ikke vildere og mere unikt.

Toblerone med eget navn på kan bruges til alle lejligheder så uanset om det er fødselsdage, jul eller f.eks en værtindegave så er den her gave mega sej og personlig.

Det smarte er at selvom man spiser alt chokoladen kan man sagtens gemme det stykke/cover hvor ens navn er skrevet på og så kan man købe en ny Toblerone chokolade og genbruge coveret.

Mega smart for så er det en gave man kan bruge igen og igen.

billede-4

billede-5

Ærligt så syntes jeg den her ide er genial.

Hvis man ikke aner hvad man skal give en person i gave eller hvis man gerne vil give noget lidt anderledes men personligt så er en Toblerone med navn på fra www.gaveideer.dk da helt oplagt.

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om hvad jeg skal give til dem som elsker chokolade og dem som har alt fremover.

billede-7

Nina og Mie har også modtaget personlige chokolader til deres familier medlemmer:

Nina fortæller: Vi har været så heldige, at modtage 4 store Toblerone fra gaveideer.dk. Ikke nogle almindelige slags, men nogle helt personlige udgaver – nemlig med hvert vores navn; Nicolai, Nina, August & Mollie.

image1-3
Det er den sejeste gave at komme med og jeg skal HELT klart huske det fremover! Det er en personlig og skæg værtindegave, ekstragave eller bare som en fin hilsen!
Emballagen er smart lavet, da selve Tobleronen er i én indpakning og “navne-hylsteret” udenom – så den kan sagtens genbruges.

image2-3

Toblerone smager jo, som Toblerone smager – helt fantastisk! Faktisk er det Nicolais yndlingschokolade, så han blev rimelig begejstret for at få sin helt egen (OG noget af ungernes, da de er for små til sådan en kæmpe chokolade… Ærgerligt 😉 )
Vi skal klart bruge disse Tobleroner til gaver fremover!

Mie afslutter:

Vi har også hygget os med de store lækre chokolader med navn. Alle synes, at de var SÅ seje – og hvem synes ikke, at det er skønt, at have sin HELT egen PERSONLIGE chokolade.

a3c5f945-79ec-46ce-aa8c-669c214e479b

Til de voksnes held, så er ungerne ikke så store Toblerone-spisere, så da de voksnes chokolader var spist, så delte Magnus gerne ud af sin chokolade.

db639862-e63c-46a7-972b-4f06cc5d71c3

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Måske ikke en direkte nødvendighed, men hvis man elsker ideen om personlige ting/gaver så er det virkelig en sjov og personlig gave.

Holdbarhed – MEGET GOD: Selve holdbarheden er som med andet chokolade men hvis man elsker chokolade, så er der ingen fare for, at det bliver for gammelt (:

Pris – MEGET GOD: Prisen på 99kr stk. er fair sammenlignet med andre produkter hvor man kan få navn på feks et krus eller lign. Man skal huske at selvom det er chokolade så kan coveret gemmes og bruges igen og igen.

Kvalitet – GOD: Kvaliteten er fin, man skal naturligvis passe på man ikke bukker og ikke river i selve coveret for det er lavet af pap så det kan godt gå i stykker.

3 kommentarer

 • Mai

  Synes helt ærligt det lugter af “vi skal finde på nyt for at sælge” og 100 kr for en toblerone med et hylster udenpå. Jeg lader jer andre være begejstrede og bruger mine penge andet sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personlig Toblerone med navn på er perfekt gave til chokoladeelskeren 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Sørensen

  Læst og super smart gaveide til børn

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego World i Bella Centret 15-18 februar 2018