Test af We Might be Tiny Snackbokse og kopper fra Andemorsverden.dk – Testfamilien
Test af Chleopatra Olier

Test af We Might be Tiny Snackbokse og kopper fra Andemorsverden.dk

Vores testere Christine, Linda og Trine har sammen med deres børn, hver især testet snackboks og matchende kopper i mærket “We Might Be Tiny” fra andemors-verden.dk

Christine fotræller:
“Jeg har fået lov, sammen med mine to børn, at teste de fine snackbokse og kopper fra We Might Be Tiny. Børnene fik selv lov at vælge hvilken farve og model de ønskede og de valgte selvfølgelig hver især deres ynglingsfarver.

Josephine på 4 år valgte en snackboks i rosa, model kanin samt en matchende kop. Joshua på 7 år valgt en snackboks i mintgrøn, model kanin samt en matchende kop.
img_0118
img_0120Snackboksene og kopperne kommer i en meget flot, stilren emballage. Produkterne er super lækre at røre ved, de er lavet af silikone og fri for BPA og ftalater. Et stort plus, når de skal bruges til opbevaring af vores børns mad og drikke.

Snackboksen består af en lille “madkasse” med låg. Låget kan fungere som en tallerken og det lukker tæt til, når det er sat på selve boksen med en rem udenom. Boksen tåler både opvaskemaskine og microovn.*

Der kan købes dækkeservietter som matcher både kop og snackboks, vi modtog nogle små mini-dækkeservietter i pakken.

Både Joshua og Josephine har hver dag et eftermiddagsmåltid med i henholdsvis SFO og børnehave. Vi har brugt snackboksene til deres eftermiddagsmåltid da de kan indeholde lidt frugt, brød eller andet. De er nemme for dem at åbne og lukke igen og de fylder ikke så meget i tasken.
img_0560 img_0557
Kopperne er nemme for børnene at holde på og vi har ikke oplevet noget “spildt mælk” siden de begyndt at bruge disse kopper både til måltiderne morgen og aften.
Vi er alle tre vilde med designet. Jeg er især vild med at de er nemme at vaske op eller at smide i opvaskemaskinen. De holder sig pæne i farven og vi kan intet slid eller andre brugstegn se på dem. Det er virkelig lavet af et gennemført materialet og designet er lige så gennemført.
img_0559 img_0558 img_0119
Vi er ovenud imponeret af både kopperne og snackboksene og vil klart anbefale dem til andre.

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: – MEGET GOD:  Begge mine børn har hver evig eneste dag madpakker og eftermiddagsmad med, så for os er det en nødvendighed med nogle gode “madkasser/snackbokse”.

Holdbarhed – MEGET GOD: Som tidligere nævn, er der INGEN brugstegn eller slid at se på nogen af tingene.

Pris – GOD: Snackboksen koster 199,95 DKK og koppen 69,95 DKK, det er muligvis meget for en snackboks/kop, men når man har set og mærket kvaliteten og set hvor holdbare de er, så er prisen helt fair.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er i TOP! Virkelig lækker, blød og fedt design!
_________________________________________________________________________________________

Linda fortæller:
“Jeg har sammen med min Magne testet snackboks/tallerken model kanin vejl. udsalgspris 199,95kr samt matchende kop vejl. udsalgspris 69,95kr fra andemors-verden.dk af mærket We Might Be Tiny.”

Det er virkelig svært at beskrive lækkerheden ved snackboksen og koppen. Ikke fordi jeg ikke har nogen ord for snackboksen og koppen men ganske enkelt fordi det er umuligt at beskrive hvor lækker en kvalitet det er lavet i.

Det føles helt silkeblødt og er virkelig mega lækkert at holde på/rører ved.
billede-1-1 billede-2-1We Might Be Tiny er designet at et australsk designfirma og de er på meget kort tid blevet verdenskendte for deres lidt anderledes design. Man kan købe dækkeservietter, snackbokse og kopper som findes i tre forskelllige former:
Bjørn, kanin samt kat og findes i 6 forskellige lækre farver.

Alle delene er lavet i silikone, de er fri for BPA & ftalater og tåler derfor høj varme og lav kulde og det hele kan tåle opvaskemaskine og microbølgeovn.
billede-3-1Koppen er genial fordi den er nem at holde på og det at den er lavet af silikone gør at den ikke glider ud af hånden og er yderst behagelig at holde på, også når man er voksen.
Snackboksen er faktisk en lille madkasse med låg. Låget kan nemt bruges som tallerken og faktisk har vi brugt både låg og underdel som tallerken/skål.

Magne er 5 år gammel og han er fuldstændig vild med sættet.

Han har autisme samt er ekstremt sansesart og er udfordret i forhold til mad men det her skønne sæt hjælper på at gøre spisningen mere interessant fremfor at bruge en helt almindelig tallerken.

Vi har brugt snackboksen til nærmest alle måltider og jeg skal så meget ha’ anskaffet mig nogle flere for lige nu skal jeg nå at vaske sættet op inden næste gang Magne beder om mad for maden SKAL være i kaninskålen, siger han.

Snackboksen er også nem at have med på tur og det smarte “bånd” gør at den ikke kan åbnes uden det er taget af og så lukker top og bund sammen så snackboksen holder helt tæt.

Vi havde en pastaret med på tur en dag og jeg havde faktisk puttet snakboksen i en pose fordi jeg frygtede der ville ryge noget væske ud men ikke en dråbe røg ud.
billede-4-1 billede-5-1 billede-6Både Magne og jeg er virkelig fan af det her top lækre sæt. Der er tænkt på design og kvalitet og begge dele er helt i top hvis i spørger mig og det at de er formet som dyr gør det bare endnu mere sjovt og spændende for ens børn at spise og drikke.

Jeg kan virkelig kun anbefale folk at købe både snackboks og kop.
billede-7 billede-8I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD:  Det er måske en luksus eller en ekstra gode men omvendt skal børnene jo have en tallerken samt en kop når de skal spise og drikke. Og kan man som mig godt lide lækkert design samt tallerkner og kopper der ikke kun er pæne at se på men også er uroligt lækre i kvaliteten så er det her sæt virkelig et godt bud.

Holdbarhed – MEGET GOD: Jeg kan på ingen måde se nogen former for slid på nogen af delene og de er virkelig blevet brugt mega meget herhjemme så holdbarheden er virkelig god.

Pris – MEGET GOD: Jeg syntes prisen er yderst fair sammenlignet med tallerkner og kopper i andre mærker. Lige først tænkte jeg prisen på snackboksen på de 199,95kr var en lille smule i overkanten men når jeg så tænker over at det faktisk både er en tallerken, skål og boks i én så syntes jeg prisen er helt ok. Og koppen koster 69.95kr som i den grad er en helt fair pris.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er så ubeskrivelig lækker. Funktion, design og kvalitet scorer top karakter hos mig.
_________________________________________________________________________________________
Trine fortsætter:
“Vores seneste test er gået til vores drenge (og lidt til mor ;).. Vi har har nemlig testet 2 “madkasser” også kaldt snackbokse, 2 kopper og små dækkeservietter.”

Produkterne er testet for Andemors verden. Andemors verden er distributør med massere af lækre produkter til børn. Nøje udvalgte produkter til vores guldklumper!
Kopperne og snackboksene er lavet i silikone, som gør at de føles helt bløde at røre ved. De er super praktiske at have med hjem til venner/familie, hvis ens børn fx skal have noget andet at spise end det der lige bliver serveret. De kan nemlig bare puttets i mikroovnen. Rengøring er heller ikke et problem, man kan bare smide det hele i opvaskemaskinen når man er færdig med at bruge det!Snackboksene er lavet som kanin, kat og bjørn.
1-1 2
Boksene og kopperne er stort set blevet brugt hver dag her hjemme, lige siden vi modtog det. Tallerken delen er blevet brugt til alle de midre måltider, ikke så meget til aftensmad da de bliver lige lidt for små til det. Vi har en skuffe hvor alle drengenes kopper og tallerkner bliver opbevaret, lige i deres højde. Oliver dækker nemlig selv bord (for det meste) til ham selv og Oskar, dejlig hjælp for mor her:) Næsten alle gange hvor han har dækket bord, er boksene blevet valgt. Selv hans kære spiderman tallerken og kop er blevet valgt fra. Oskar har fået den mint grønne kat boks og Oliver har givet sig selv den lysegrå kanin. Det er helt klart fordi den har øre, som gør det lidt sjovere at spise. Så skal der ligge frugt og andet mad i ørene, det bliver lige pænt fordelt. (Eller kørt i garagen, som Oliver har sagt).
I kan se billede fra jul, da vi fik æbleskiver:)
3-1 4-1
Vi har også haft dem med på tur flere gange. Vi havde dem fx med da vi var en tur i Aalborg Zoo for at finde julemanden og se på dyr, med drengenes mormor og moster.
Er vild med at de kan deles i 2. Man har boks og tallerken i et! Plus at tallerken delen har en kant på, så der er styr på maden! Snackboksene holder også fint tæt, det er ihvertfald blevet afprøvet et par gang på vores ture, efter at have ligget en hel dag i tasken og glider heller ikke fra hinanden. Også selvom der ikke er rem på boksen!
Personligt elsker jeg designet på produkerne,så sødt, dejlig enkelt og så fine farver – passer så godt til en farve forskrækket mor som mig 😉
Man kan dog få i en del forskellige farver : lyslilla, gul, rosa, mint, petrol og lysegrå.
De larmer heller ikke hvis/når de lige ryger en tur på gulvet, pga af at de er lavet af den bløde silikone!
5-1 6-2
I dette tilfælde bliver ratingen:Nytteværdi: MEGET GOD, fordi at man bruger kopper, tallerkner, madkasser osv hele tiden som børnefamilie og gerne flere gange om dagen.Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD, der er ikke en eneste skramme at se på produkterne, efter massere af brug her i test perioden!

Pris: GOD, en kop koster 70kr og en snackboks koster 200 kr. Nogle vil måske synes det er lidt dyrt, men efter at have haft produkterne i hånden/ afprøvet dem, synes jeg bestemt de er prisen værd. Kunne sagtens finde på at købe ekstra kopper fx, så der er til når vi får gæster:)
_________________________________________________________________________________________

1 kommentar

  • Lea

    De er virkelig fine 🙂 og vigtigt at de er fri for farlig kemi – de må på ønskelisten

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Chleopatra Olier