Test af Kevin Murphy Perfect Hair produkter fra HAIR247.DK – Testfamilien
Test af byhappyme - sutter med navn, suttesnore og suttebokse mv.

Test af Kevin Murphy Perfect Hair produkter fra HAIR247.DK

Vores tester Mie har testet hårprodukter fra webshoppen HAIR247.dk af mærket Kevin Murphy.  HAIR247.dk forhandler næsten 70 forskellige brands inden for hårprodukter, så der er altså noget for enhver smag.

img-7647

Testen har omhandlet:

Repair.Me Wash 250ml (vejl. 228 kr.)

img-7654
Repair.Me Rinse 250ml (vejl. 228 kr.)

img-7653

Shimmer Shine 100 ml (vejl. 208 kr.)

img-7655

Jeg valgte netop Repair Me produkterne, da de skulle have en styrkende, genopbyggende og reparerende effekt.

Shampooen hjælper med at genopbygge hårets overflade og tilfører en masse styrkende og fugtgivende næringsstoffer.

Balsamen indeholder Shea Butter og udtræk af Aloe Vera – den beskytter håret og samtidigt indeholder den også Silkeaminosyrer og Acai ekstrakter, der har genopbyggende egenskaber.

Shimmer Shine giver håret glans og indeholder bl.a. australske frugtekstrakter, der gør håret modstandsdygtigt overfor vejret samt A, C, og E vitaminer, der plejer og nærer håret.

Nu har vi testet produkterne i lidt over en måned. Jeg elsker fornemmelsen af, at have brugt “frisør”-produkter i mit hår og synes bestemt også at jeg kan mærke en forskel. Jeg har desværre nok en tendens til at vaske håret lidt for tit – tænker, at det må være rigeligt, at vaske håret to gange om ugen. Men efter en måned, hvor både mor og datter har brugt produkterne flittigt, så er der ved at være udsolgt af de to flasker.

img-8072 img-8398

Shimmer Shine har vi dog stadig en del tilbage af. Vil faktisk skyde på, at den kan holde 3-6 måneder – selvom du bruger den hver dag. Den giver en super fin finish på frisuren og så dufter alle produkterne i øvrigt fantastisk.

img-1315 img-9010

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. For os er det en nødvendighed at kunne vaske og pleje vores hår. Derfor er shampoo og balsam et must i vores hverdag.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Der er ingen tvivl om, at det er virkelig lækre kvalitetsprodukter. Faktisk er de meget drøje i brug, så det er altså bare om, at dosere den rette mængde og ikke tage for meget.

Pris: GOD. Der er tale om produkter i den lidt dyrere ende. Men det der er så smart på HAIR247.dk s hjemmeside er, at man opnår mængderabat jo flere produkter man køber – og så skal det også nævnes, at man altså får den kvalitet man betaler for.

Lige nu kan du bl.a. få denne pakke til kun 358 kr. – her får du altså virkelig meget for pengene.

skaermbillede-2018-02-27-kl-08-15-30

Denne sampak indeholder:

Repair.Me Wash 250ml
Repair.Me Rinse 250ml
Leave-in Repair 100ml

Alle produkter er uden parabener.

1 kommentar

  • Chili

    Synes virkelig man kan se en forskel – om det er olien eller sparen på hårvask 😉 ved jeg ikke😍 Men det er da i hvert fald værd at prøve ☝️❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af byhappyme - sutter med navn, suttesnore og suttebokse mv.