Amalie har testet KK 3 fold fra By KlipKlap i Velour – Testfamilien
Test af City tour LUX Klapvogn fra BabyJogger

Amalie har testet KK 3 fold fra By KlipKlap i Velour

De fleste kender til den lækre KK 3 fold madras fra By KlipKlap, som i en del år har eksisteret i slidstærkt møbelstof.

Den findes nu også i Velour, som den Amalie sammen med datteren har testet.
fullsizerender_2

Madrassen har super mange funktioner og kan bruges som sofa, tumelemadras, gæsteseng eller puf.

skaermbillede-2018-03-03-kl-19-53-52 skaermbillede-2018-03-03-kl-19-54-02

Amalie fortæller:
Jeg har sammen min datter Josephine været så heldig at teste KK 3 fold madras i Velour fra By KlipKlap.  Vi triller og tumler rundt på den dagen lang.
fullsizerender_7 fullsizerender_8
Josephine har fået sin egen lille sofa, hvor hun leger og hygger med sin dyne og kan se tv.
img-9900 img-9899
Jeg kan klart anbefale den til dem med barn eller flere børn. Man kan slå den ud, så det bliver en stor legeplads og den kan stå som en sofa. (dog kun op af en væg).
Josephine har sovet på den flere gange, det er så hyggeligt for mig, for så kan jeg sidde i sofaen imens hun ligger og sover lige ved siden af.
fullsizerender_5

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – så anvendeligt og meget mange funktioner til tummel og leg, til afslapning og hygge, til pynt og som en praktisk ekstra seng.

Holdbarhed: MEGET GOD – madrassen er robust og kan holde til at blive brugt. Vi har haft den til test i et par måneder, og den bliver brugt dagligt og tumlet på. Der er ingen tegn på slid.

Pris: GOD – madrassen koster 5.500 kr. og kan bl.a. købes i By KlipKlaps egen webshop. Både kvalitet og design lever op til, hvad man kan forvente af et møbel i den prisklasse. Det er mange penge, men et møbel, der kan bruges i mange, mange år og med lige så mange funktioner. Man får uden tvivl kvalitet for pengene samt lækre materialer og god holdbarhed.

Kvalitet: MEGET GOD – Madrassen er lavet i et stilrent design og fås i mange flotte farver. Kvaliteten af både skum og velour er absolut i topklasse. Det er koldskum, som også bruges i almindelige, dyre sofaer, der gør, at sofaen ikke falder sammen; heller ikke efter lang tids brug, og den er derfor ikke at sammenligne med øvrige foldemadrasser fra diverse supermarkeder.

Stoffet er lækkert og dejligt blødt, og der er flot finish over det hele, ligesom knapperne er med til at give den et eksklusivt look.

 

7 kommentarer

 • Malene Vallentin Ryberg

  Jeg kan desværre ikke prale af at vi har denne KK 3 fold, men min mor har købt den, til når børnebørnene kommer på besøg. De leger og tumler på den. Og så bruger de den når de skal sove. Jeg er lidt misundelig over den ikke står hos mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har og super glade for den. Den bliver brugt til hygge hvis der skal læses en bog og så er det sted man må tumle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chili

  Uh😍❤ Jeg er så forelsket i klipklaps lækre lækre designs 😍👏😍 Prisklassen er lige lidt i den høje ende for vores families vedkomne – men nøøøj hvor ville jeg ønske at penge ikke spillede en rolle – for jeg ville ha’ eget SÅ MEGET LÆKKERT ! Et rum af klipklapmøbler😍😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Har madras i en anden model samt børne stolen og begge dele er kæmpe hit her hjemme og bruges hver dag. Kunne godt tænke mig at vide hvordan velour modellen er med dyrehår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina

  Vi har en og er supe glade for den , vi bruger den til både leg og når vi skal hygge med en god bog den kan virkelig anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nørgaard

  Vi bruger den hverdag til al leg spil og hygge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Super lækker madras, vi har selv en herhjemme – dog ikke i velur, men det bliver brugt hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af City tour LUX Klapvogn fra BabyJogger