Amalie har testet den klassiske Tripp Trapp højstol for pixizoo.dk – Testfamilien
Test af MotorikMagi fra bObles og Vores Børn

Amalie har testet den klassiske Tripp Trapp højstol for pixizoo.dk

Amalie har sammen med datteren Josephine testet den helt klassiske Tripp Trapp højstol fra Stokke i samarbejde med webshoppen pixizoo.dk

Stolen fås i mange flotte farver og koster 1.499-1.799 kr. 

image2

Stolen er bygget i solidt bøgetræ med op til 7 års reklamationsret på. Den kan justeres i både højden og dybden, som gør at du kan bruge stolen i hele dit barns opvækst.

Amalie fortæller:

Vi har været så heldige at skulle teste den skønne Tripp Trapp højstol fra Stokke, som kan købes hos www.pixizoo.dk. Josephine er nu så stor, at hun ikke behøver at bruge bøjle mere – men det er super praktisk, med en stol, som kan indstilles præcis til størrelsen på barnet, så hun nemt kan sidde med ved bordet.

img-9898

Josephine elsker at sidde på sin egen høje stol og spise sin mad eller snack. Samtidigt er jeg ret stor fan af, at den passer så godt ind i mit hjem. Jeg er ikke så vild med de nymoderne alternativer der er kommet på markedet – med denne stol ved man præcis hvad man får.

image1

Stolen er i øvrigt super nem at samle og den står virkelig stabilt. Det er en stol, som vi er rigtig glade for og kan bruge i mange år ud i fremtiden. Den får de varmeste anbefalinger med herfra.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er super praktisk, at barnet kan sidde med ved bordet i en praktisk højde. Denne stol vokser med barnet og den er ganske enkelt genial.

Holdbarhed: MEGET GOD – det er en stol du kan bruge fra barnet er 0 år til det bliver teenager. Så den har en meget lang holdbarhed.

Pris: GOD – Når man tænker på, hvor længe man kan bruge stolen og at den kan gå i arv til flere børn, så er der absolut en god investering.

Kvalitet: MEGET GOD – det er ingen tvivl om, at der er brugt de bedste materialer til denne stol.

25 kommentarer

 • Eva

  Super stol…vi har tre af dem 🙂 jeg vil bare tilføje at newborn indsats er guld værd hvis man har en baby, så kan den sidde ved bordet med resten af familien. Måske ikke så kritisk hvis man kun har et barn, men helt fantastisk når man har 3, så alle kan sidde sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monic

  Det er en lækker klassisk stol i mange farver. Jeg har altid været vild med tanken om at sæde og fodstøtte kan flyttes, så den kan vokse med barnet. Min søsters børn brugte den også længe og nu har min store dreng den også. Jeg har endda siddet på den med fødderne på jorden og den knirkede ikke eller noget på trods af, at jeg næsten vejer 100 kg.! Så stærk er den også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  Min søn på 3 og tvillingepiger på 2 år har allehver deres tripp trapp stol. Det er en fantastisk stol. God stabil, børnene kan sidde fra start med babyindsats, derefter med bøjle og yderligere bare alm “almindelig” stol. Den kan justeres, så den tilpasses den enkelte barn. Mine børn kravler selv op og ned af stolen. Og efter 3 og 2 år er stolene stadig rigtig fine. Og vigtigt detalje – den er dejlig nem at rengøre! 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda w pedersen

  Da jeg blev gravid vidste jeg med det samme at vi skulle have triptrap, jeg er vild med designet. Nu hvor mi datter er knap 2 år er jeg bestemt ikke blevet skuffet, vi bruger den hver dag og kunne ikke undvære den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda w pedersen

  Da jeg blev gravid vidste jeg med det samme at vi skulle have triptrap, er helt vild med designet. Min datter er nu knap to år og jeg er ikke blevet skuffet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Elsker vores triptrap til begge børn. Er imponeret over vores tumling på 2,5 aldrig har formået at vælte den. Der er en grund til triptrap stolen er en klassiker, den holder. Og deres baby indsats er et must til de helt små..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Vi elsker vores to TripTrap stole og deres udstyr. De stor godt stabile når børnene kravler op og ned af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chili

  Vi er helt sikkert også fan af Trip Trap stolen her hjemme 😍❤ De er bare super kvalitet og selv med nogle år på bagen, holder de deres lækre look ! … bare man var en trip trap stol😜😂👆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her hjemme har vi to Tripp Trapp stole – og én i sommerhuset. Vi er yderst tilfreds med dem. Deres design og robusthed. Desuden kan der tilkøbes forskellige dele, så den kan bruges fra barnet er spæd. Det er fantastisk! Jeg har hørt, at andre synes, at den godt kan være tung i forhold til andre af de nyere højstole… Her hjemme synes vi ikke, at vægten er et problem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Super smart stol, min datter har desværre ikke denne højstol, men hendes mormor og morfar har – det betyder at det er min gamle😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina

  Vi har godt nok Nomi stolen der hjemme, men vi havde kraftig overvejet om vi skulle have trip trap stolen da vi stod og skulle købe en. Vi køber nok trip trap stolen til næste barn for den er bare lækker 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Vi har tre trip trap stole her hjemme. Og er meget glad for dem Det er også rart der er kommet en del tilbehør til dem bl.a. skråstol. Den var vi glad for da tvillingerne var små så de kunne være med til bords da vi andre spiste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Vi er virkelig glade for vores, som er fra min mands barndom (altså 33 år gammel). Vi skal dog have købt en ny, da vi gerne vil have bord monteret, og det passer desværre ikke på vores stol. Vi skal dog stadig have en Stokke, da den er så tidløs. Og en ekstra bonus er, at den er god til tykke lår – vi har oplevet i andre højstole, at vores søn på snart 1 år ikke kan være der, men det er intet problem i denne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Man kan roligt sige at TrippTrapp stolen holder i årtier. Min datter bruger min barndoms TrippTrapp stol oppe hos hendes mormor og den er som ny endnu. Herhjemme har vi dog anskaffet os en nomi pga at dens design passer bedre ind i vores hjem. Kan kun anbefale TrippTrapp stolen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg selv sad på en triptrapstol til jeg var 19 år og nu hvor jeg selv har fået et barn, skal hun selvfølgelig side i selv samme stol, nå hun bliver stor nok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vi har også stokke tripp trapp stolen her hjemme. Mindste fik den i barnedåb. Det er som sådan en super fin stol og perfekt at den følger ens alder. Vi blev dog utrykke da vi flere gange oplevde at stolle trippede bagover, hvis han f.eks skubbede af med benene på bordet. Men ellers en tidsløs dejlig stol

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Herhjemme har vi også denne stol til begge vores børn og det holder bare! Varme anbefalinger herfra 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Denne stol er fantastisk. Jeg har selv haft den som lille, det har mine brødre også og nu har mine børn den også. Det er den mest holdbare stol jeg kender som selv os voksne bruger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er selv super glade for vores trip trap stole herhjemme! Både til den 3-årige og til den lille på 6 måneder. Elsker robustheden og deres tidsløse design 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie kristensen

  Vi har også denne stol og er rigtig glade for den især fordi Isabella selv kan kravle op nu hvor hun er blevet ældre da hun var baby have baby indsatsen til den et køb vi var rigtig glade for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rasmussen

  Vi er også stor fans herhjemme 😀 Alle 3 børn på 5mdr, 4år og 6år har en. De er stilrene uden at være for fancy. Jeg sætter mig ofte på.en af deres stole, selv om der er andre fri. De er bare behagelige og man sidder mere ret på dem. Vi har babyindsats på den ene. Nemt at man bare kan smide det i opvaskeren. Og vi havde newborn indsatsen Tidligere, som var genial når man har 2 andre børn, som man gerne vil spise sammen med. Kun plusser herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Vi har den også. Den er og bliver en klassiker 😊 Det eneste minus jeg har til den er at den er lidt tung og uhandy at flytte med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  Vi elsker trip trap stolen her hjemme.. den er et must have i enhver børnefamilie 🙏🙏
  Virkelig let at holde ren, og skønt de selv kravler selv op og ned af den (når de når den alder) så man ikke skal løfte unødvendigt 😁🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Trip Trap stolen er genial. Jeg kan huske jeg selv brugt stolen da jeg var barn og selv da jeg “måske” var vokset fra stolen, kunne jeg stadig bruge den, da den kunne justeres efter ens højde. Tror sågar jeg har brugt den som kontorstol og stolen lever stadig den dag i dag. Så denne stol er genial og kan holde i rigtig rigtig mange år, helt sikkert en stol jeg bruge når jeg får børn, og måske jeg endda kan bruge den jeg selv havde som barn😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Vi har også været rigtig glade for vores Trip Trap klassisk – datteren brugte den i starten med bøjle og senere uden – så smart at den kan justeres lige så den passer til barnet. Vi brugte den ca. Fra 0- 12 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af MotorikMagi fra bObles og Vores Børn