Test af MotorikMagi fra bObles og Vores Børn – Testfamilien
Amalie har testet KK 3 fold fra By KlipKlap i Velour

Test af MotorikMagi fra bObles og Vores Børn

Vores 3 testere Heidi, Mette og Nina deltog i tirsdags i et event for bObles og Vores Børn, som sammen har udviklet MotorikMagi.

image4-2

Nina fortæller:

Eventet foregik hos Egmont Publishing i København, hvor bObles og Vores Børn havde pyntet op til fest! Der var snacks til store og små, lækker juice fra Slowjuice, lækre goodiebags og god underholdning.

image1-2 image2-2

Der blev holdt foredrag af en børne-fysioterapeut, der blev vist hvordan MotorikMagi virker i praksis og der blev undervist, givet gode råd til leg i hverdagen. Alt dette foregik imens børnene havde rig mulighed for at lege og tumle! Rigtig dejligt arrangement – både for børn og voksne!

Heidi fortæller:

MotorikMagi giver inspiration og idéer til hvordan familier i hverdagen kan kombinere “pligter” og motorik til noget sjov.

Hvilke forældre kender ikke til skrig og skrål under tandbørstning, eller sure miner når børnene skal rydde op?

MotorikMagi gør blandt andet disse ting til en sjov og nyskabende oplevelse samtidig med, at børnene bliver styrket motorisk og sanseligt.

Produktet er formet til 3 aldersgrupper;

Baby 0-12 mdr.

Tumling 12 mdr-3 år

Barn 3-6 år.

Konceptet går ud på at man har en æske med inspirationskort, og hvis man vil kan man udvide med en terning.

Man trækker et kort med en given aktivitet som f.eks tandbørstning, vælger man at bruge terningen, trilles terningen der viser hvilken “opgave” der skal fuldføres og hvordan.

En opgave kunne f.eks være måden man kommer ud på badeværelset for at børste tænder og jeg kan med garanti love at det bringer smil og grin frem, for det er selvfølgelig også forældre der skal være med til opgaven.

En anden opgave kunne være måden barnet skal rydde op på. Barnet skal lave elefantsnabel med armene og rydde op med hånden der er snabel. Pludselig bliver oprydning sjovt og hvem kan mon nå at rydde flest ting op.

Prisen på MotorikMagi er;

299 kr for en terning

199 kr for inspirationskort. En æske indeholder 14-16 kort alt afhængigt af alderen.

Derudover kan man købe et ophæng med magneter. Det giver mulighed for at man sammen med sit barn kan hænge de gængse inspirationskort op i den rækkefølge en dag hos netop jeres familie forløber.

Mette fortæller:

Ungerne og jeg var så heldige at blive inviteret med til lanceringen af MotorikMagi som er et nyt koncept som bObles og Vores Børn lancerer i fællesskab.

Det handler om at få mere motorik og bevægelse ind i hverdagen. Med fokus på nærvær, nysgerrighed og sansestimulering.

Arrangementet var super hyggeligt. Vi blev mødt af balloner og et kæmpe område med bObles (næsten) så langt øjet rakte. Pixitrolden var der til at synge imellem indslagene. Børnene var i fokus og de voksne fik en fin præsentation af MotorikMagi.

image3-1

Vi havde en god eftermiddag og jeg glæder mig til at tage den nye terning og inspirationskort i brug til Vigga.

image5-1 image6

img-0074

5 kommentarer

 • Malene Vallentin Ryberg

  Min søn Johannes på 8 mdr. Fik fornøjelsen af at prøve den, da bobbles var forbi Lego World i vinterferien. Jeg syntes det er et fantastisk nyt produkt fra bobbles, og den er skrevet på ønskesedlen til hans 1 års fødselsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne (Hjort) er altid festlig at være sammen med😊😊 Elsker iøvrigt hendes smykkebutik. custom written essays

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg havde overvejet at ønske mig disse til min søns 1 års fødselsdag lige om lidt, men havde lidt svært ved på bobles’ hjemmeside at læse, hvordan de fungerer i praksis. Dette har bekræftet mig i, at de skal på ønskesedlen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en virkelig god ting til en trodsig 3-årig 🙈 At inkorporere leg og motorik i opgaver, perfekt! Vi elsker selv Bobles herhjemme og det bruges dagligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  Det lyder spændende.. det er helt sikkert noget jeg vil overveje til min tumling her hjemme 😁😁✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amalie har testet KK 3 fold fra By KlipKlap i Velour