TEST af voksensengetøj fra Manostiles – Testfamilien
Velkommen til.....

TEST af voksensengetøj fra Manostiles

Vores testere Christine, Rikke og Trine har testet voksensengetøj fra Manostiles.

1

Christine fortæller:
Jeg har modtaget 2 sæt voksen sengetøj i farven nude samt 2 viskestykker fra Manostiles.

Farven på sengetøjet er jeg ret vild med! Det er den fineste rolige nude farve. Jeg syntes ikke om, at have for mange pang farver i soveværelset, hvor man skal have ro og slappe af.

Sengetøjet er pakket hver for sig i små fine net, som sagtens kan bruges til småting. Eks. en lille pose til de vigtigste ting til børnene, når man skal ud af huset.

Sengetøjet er lavet af 100 procent økologisk bomuld og det er blødt som smør! Det koster 550 kr. pr sæt men er lige nu på tilbud til 274,50 kr. pr. sæt.
img_0891
Sengetøjet blev lige vasket og så kom det ellers på dynerne med det samme. Josephine på 4 år, var lidt misundelig, da hun ELSKER farven og så syntes hun, ligesom jeg, at den var dejlig blødt! Mønsteret er en super fin gennemgående detalje, igen efter min smag, et roligt mønster som skaber ro.
img_1124På vaskevejledningen står der 40 grader, men jeg vasker altid sengetøj ved 60 grader, så jeg er sikker på alle bakterier er væk. Sengetøjet er stadig super blødt, flot i farven og fint efter vask.
img_0952 img_0953
Viskestykkerne var jeg noget spændt på! Jeg har nemlig kun gamle viskestykker, fra jeg flyttede hjemmefra for snart 11 år siden. De er hullede men tørrer rigtig godt! Jeg hader normalt både nye håndklæder og viskestykker, da de slet ikke kan tørre.
img_1296
Men jeg skal love for, at jeg er blevet positivt overrasket. Disse viskestykker kan nemlig TØRRE! Disse blev også vasket ved 60 grader og har tabt lidt af dem sorte farve, men ikke noget af betydning – til gengæld har de en fantastisk sugeevne!

Viskestykkerne er også lavet af 100 procent økologisk bomuld. De findes i en 2-pak til 119,-
7583930880_img_1153
img_1297Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For mig er det vigtigt at føle sig godt tilpas i sit sengetøj og få en god nattesøvn.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at det er virkelig lækre kvalitetsprodukter. Standarden er høj og produkterne lyser af lækker kvalitet.

Pris: GOD – Et sæt sengetøj koster som tidligere nævnt 550,- (-50 procent nu) Det kan være mange penge for mange, hvis man sammenligner med billigt sengetøj i f.eks. Jysk eller IKEA – men her får man værdi for pengene.
Viskestykkerne koster 119,- for 2 stk. Dette syntes jeg er en meget fair pris, for noget der holder længe!


Rikke fortsætter:

Vi har testet et lækkert, smørblødt sæt sengetøj fra Manostiles. Det kan godt være, at jeg var glad for min seng og min dyne inden denne test, men kærligheden er bestemt ikke blevet mindre, efter jeg har sovet med dette sengetøj.
testbillede1

Den grafiske designlinje tager udgangspunkt i jordens sand, havets strømme og himlens farver og sengetøjet er lavet i 100% økologisk bomuld. Det fås i flere forskellige størrelser og farver og lukkes med en fin diskret lynlås i bunden.

Sengetøjet er bestilt fra hjemmesiden www.manostiles.dk – siden er overskuelig og nem at bestille fra.

Sættet kom i to tilhørende stofposer, et rigtig godt førstehåndsindtryk.
testbillede2Jeg vil helt sikkert anbefale både hjemmesiden og bestemt også sengetøjet – det er af rigtig god kvalitet. Alle i husstanden har været begejstrede for sengetøjet både store som små, med 2 ben eller 4 🙂
testbillede3testbillede4

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. Lækkert sengetøj er jo nærmest en menneskerettighed 🙂 🙂

Holdbarhed: MEGET GOD. Nu er det kun testet over 3 uger og vasket ca 4 gange. Men indtil nu, er det slet ikke at se, at det både er vasket og tørretumblet. Stadig lækker i kvaliteten.

Pris: MEGET GOD. Sengetøjet er på tilbud lige nu til 274,5 kr pr del, som efter min mening er meget billigt for økologisk sengetøj.

Kvalitet: MEGET GOD. Sengetøjet holder farve og formen efter vask og tørring.


Trine afslutter:
Vi modtog for ca 3 ugers tid siden, vores nyeste test for testfamilien. Denne gang var det mig og min mand der skulle teste, vi skulle nemlig teste sengetøj fra Manostiles. Personligt kendte jeg ikke noget til Manostiles og deres produkter! Jeg havde set/læst om dem på Instagram og facebook, men det var også det. Manostiles forhandler en masse lækre ting til stuen, køkken, soveværelset, badeværelset og børn. Deres webshop er klart et besøg værd! Er selv gået hen og blevet ret vild med farverne og designet/print på deres produkter og så er printet og designet lavet med inspiration fra naturen. Dejlig enkelt og kan passe ind i alle hjem!
1 2

Første hånds indtrykket var rigtig fint, farven var lige som forventet! Det blev pakket ud og puttet i vaskemaskinen med det samme. Sengetøjet virkede lækkert inden det blev vasket, men var det bestemt også efter vask! Sengetøjet er af 100% økologisk bomuld og vaskes på 40 grader. Vi har vasket det 3 gange i løbet af test perioden, en gang om ugen. Indtil videre er der intet at se på det, det har ikke mistet farve eller ændret sig i kvaliteten!
3-1

Når det kommer til sengetøj her hjemme, så er det ikke lige der hvor det bliver lagt flest penge må jeg sige. Mads og jeg har i mange mange år brugt det samme sengetøj. Vi har haft ca 2-3 sæt og det var nogle vi købte da vi flyttede i lejlighed sammen for snart 10 år siden. Så de trængte virkelig også til at blive skiftet ud! Og de sæt vi havde var ikke lavet af noget bestemt materiale eller havde kostet det vilde. Det var det billigste fra fx jysk.

Nu har vi testet og sovet med sengetøjet fra Manostiles i  3-4 uger og må sige at jeg er vild med det. Det er ret så lækkert og er af en dejlig kvalitet. Kan sagtens mærke forskel fra vores gamle sengetøj og så til dette. Det giver mig den der hotel følelse (for mig er det en god ting 😉 ). Næste gang jeg skal have nyt senge tøj, skal jeg bestemt ikke bare ha det billige fra jysk. Det kan godt betale sig at ofre lidt flere penge på sengetøj en anden gang.
4
Sengetøjet har også en kølende effekt som giver en bedre søvn. Det er bomulden, behandlingen og den vævning de vælger som er med til at give den kølende effekt og den dejlig bløde kvalitet. Alt i alt sidder jeg med en rigtig tilfreds følelse af denne test og kan virkelig godt anbefale sengetøjet fra Manostiles. Ville ønske jeg have kendt mere til det da mine drenge var små, da de også sælger de fineste produkter til børn!
5 6-2

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi. MEGET GOD. Sengetøj kan jo ikke undværes, er en fast del af hverdagen og bliver brugt hver dag!

Holdbarhed/kvalitet. MEGET GOD. Vi har vasket det 3 gange og der er intet slidt eller farve tab at se.

Pris: MEGET GOD. Prisen ligger på 549 og synes faktisk prisen er helt fair.


 

9 kommentarer

 • Sasja

  Hvor ser det lækkert ud,
  Jeg tror vist vores gamle kedelige ikea sengetøj trænger til en ny lækker udskiftning 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Øv, at det ikke findes med ekstra længde. Jeg er ellers på udkig efter økologisk sengetøj i god kvalitet og til en god pris, hvilket det her lyder til at leve op til. Jeg må håbe, de tilføjer det til sortimentet i fremtiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chili

  Får simpelthen helt lyst til at brænde alt mit sengetøj og hoppe ind på manostiles med det samme – og får da også gevaldig lyst til at bruge dagen på en makeover af at se på superskønne Trine – hun er simpelthen så smuk ! 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chili

  Får simpelthen helt lyst til at brænde alt mit sengetøj og hoppe ind på manostiles med det samme – og får da også gevaldig lyst til at bruge dagen på en man sover af at se på superskønne Trine – hun er simpelthen så smuk ! 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Vi fik det i både baby og junior udgaven til dåben for 1,5 år siden og det er kun blevet mere og mere lækkert og blødt – vil helt klart anbefale det til andre….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Vi har en del produkter fra manostyles og De er alle lækre. Håndklæder og viskestykker bliver hurtigt tørre igen og suger godt. Deres stofnet er gode til at have med i byen. Jeg gav et net til min tante og onkel og de bruger det til sutsko mm når de skal ud. Sengetøjet lyder lækkert så det må på ønskesedlen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Grundsøe

  Det ser lækkert ud. Gid man kunne få det i 220×220

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina

  Vi Købte for nyligt dette sengetøj til vores søn i junior udgave, og det er så lækkert og blødt 👏. Kan helt sikkert anbefales til børn også.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til.....