Test af City Mini GT klapvogn fra BabyJogger – Testfamilien
TEST af køkkenprodukter fra Manostiles

Test af City Mini GT klapvogn fra BabyJogger

Vores tester Tine har sammen med sine sønner Oliver på 2 år og 8 måneder og Luca på 10 uger testet en City Mini GT klapvogn fra BabyJogger
Tine fortæller:
“Oliver sover ikke længere lur og da han kører på løbecykel til vuggestuen er det sparsomt hvor ofte han er i klapvogn.” Mens vi ventede lillebror var vi derfor meget i tvivl om hvorvidt vi skulle købe søskendevogn. Det er vi ikke længere.
billede1City Mini GT’eren bestod første test da det lykkedes mig at samle den fra æske til fuldt samlet på få minutter. Hjulene er lige til at klikke af og på og stellet har et easy-fold system som klapper vognen sammen med et enkelt hiv i en strop. Det dér med at kunne klappe en vogn sammen (og slå den ud igen) med et barn på armen bliver ikke mindre nødvendigt jo flere børn man har!Vognen klappes så fint sammen, at den glider lige ned i baggagerummet på vores lille bitte bybil og tages det ene hjul af, er der oven i købet også plads til den lift vi har købt til lillebror. Reelt set har City Mini GT’eren sparet os for at købe ny bil.Generelt har vognen vist sig at være genial til jer der bor i byen og jer der har brug for en kompakt, nem, lille vogn som ikke går på kompromis med køreegenskaber og siddekomfort!

Omend den smukke lysegrå farve er lækker, var jeg spændt på hvor beskidt den ville blive. Den er testet i 5 uger og har både været i skoven, ved stranden og i TIVOLI og skidt og møg tørres let af med en klud, stoffet føles robust og slidstærkt.
billede2
Vi har som skrevet købt barnevognslift til og det er utrolig nemt at skifte fra klapvogn til barnevogn og tilbage igen! Klapvognsdelen består primært af lærred og derfor fylder det ingenting at opbevare og det klikkes udelukkende på via knapper – så alle kan finde ud af det. Barnevognskassen kan ligeledes foldes sammen så den fylder mindst muligt. Vi har købt søskendebræt til Oliver og på den måde har vi nemt begge børn med, trods vognen er lille.
Vognen har 3 hjul hvilket gør den ideel til bykørsel, forreste hjul kan klikkes fast så det ikke drejer hvilket gør vognen mere stabil, vi har dog ikke på noget tidspunkt haft behovet.
Kalechen er tyk og lækker og indstilles super nemt mellem de tre indstillinger, sædet lægges nemt ned til fuld liggestilling. Jeg savner at fodstøtten kan hæves, en sådan kan dog tilkøbes, det vil jeg anbefale hvis vognen skal bruges til daglige middagslure.
billede3
City Mini GT er en LÆKKER vogn! Et minus for os er at klapvognsdelen ikke kan vendes så barnet har front mod forælderen. Jeg savner at kunne se og tale med Oliver når vi går tur. Det opvejes dog ved hvor nem vognen er at have med sig, hvor nem den foldes ud og sammen og uden problemer kan være i små biler. Den har også været handy i en bus hvor der allerede stod to andre vogne. Op med Oliver og KLIK så er vognen slået sammen og kan bæres med. Den vejer vitterligt ingenting. Vi er fan. Det er en fornøjelse at kunne få opfyldt to ellers svært uforenelige krav i én og samme vogn – nemlig lille/praktisk og god siddekomfort! At designet er smukt oven i købet er blot blærepoint.
billede4-1
Alle vores tests og anmeldelser på TestFamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD. En klapvogn er et must og City Mini GT’eren er en rigtig god én af slagsen.
Holdbarhed: MEGET GOD. Stærk og solid, gode punkterfrie hjul.
Pris: GOD. 4499,- Pris og kvalitet følges ad og pengene er godt givet ud!
Kvalitet: MEGET GOD. BabyJogger er indbegrebet af kvalitet og lever op til sit gode ry! Design og funktionalitet går op i en højere enhed.

4 kommentarer

 • Diana

  Hvad hedder den barnevogns lift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Vallentin Ryberg

  Vi har Babyjogger City Elite og her til sommer er det lillebrors tur til at bruge den. Vi havde store problemer med at finde en klapvogn til min store dreng, som han ville sidde i. Det blev til et par stykker før vi fandt City Elite og endelig havde vi en glad og tilfreds dreng. Jeg er stor fan af alle deres vogne, og de er helt klart pengene værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina

  Vi har en babjyjogger City elite her hjemme og er bare super glade for den ! Vi bor på 2. Sal i byen og det er derfor guld værd at vognen er så nem at have med sig og nem at folde ud. Den er endvidere virkelig god at køre med inde i byen. Vi købte liften med som tilbehør og bruger den stadig til vores dreng på snart 7 måneder. Planen er at klapvognen kommer i brug når vejret bliver bedre . Det synes jeg fungerer super godt for os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Czajkowski

  Herhjemme er vi os fan af Babyjogger – vi har City Tour udgaven og vi er kæmpe fan af at den kan tages med som håndbagage – det er skønt når man flyver med små børn at man kan køre dem helt ud til flyet og sp snart man er stået af igen kan man slå den ud med det samme og det kan gøres med en hånd – skide smart – kan helt sikkert anbefaledes til andre der skal ud at flyve med små børn

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af køkkenprodukter fra Manostiles