Test af diamantsliber fra Remington (Reveal Dimond Microdermabrasion) – Testfamilien
Test af City Mini GT klapvogn fra BabyJogger

Test af diamantsliber fra Remington (Reveal Dimond Microdermabrasion)

4 af vores testere, har testet en diamantsliber fra Remington.

Rikke starter:

Jeg har fået lov til at teste Remington Reveal Diamond Microdermabrasion som er en hudsliber der fjerner det yderste lag af døde hudceller med diamantpartikelspidser, suger det op med vakuum og stimulerer blodgennemstrømning.

20180225_114904

Da jeg først pakkede Reveal hudsliberen ud syntes jeg ærligt talt lidt det lignede en dildo! Men jeg blev faktisk ret imponeret over den, da det er et yderst professionelt apparat og i rigtig fin kvalitet. Designet gør at den ligger godt i hånden uanset hvilken vinkel man lige skal anvende den i, og så følger der en opbevaringspose med, som gør det let at pakke den væk eller med i tasken.

20180225_105602

Første gang man prøver Reveal hudsliberen skal man lige ha’ styr på teknikken, jeg bøvlede lidt i starten men fandt så ud af det – og så kørte det. Der er 3 forskellige diamantslibere til, normal, sensitiv og precision. På den måde kommer man ind i krogene ved næsen og man beskytter huden på sensitive områder. Der er 4 suge niveauer så man selv kan regulere hvor meget og hvor lidt vakuum den giver, det synes jeg er rigtig smart da alle har forskellig hud og sensitivitet, så den kan bruges effektivt af alle.

Jeg kan godt lide at bruge den netop fordi den har vakuum, til forskel fra andre behandlinger hvor de døde hudceller mm stadig “ligger på huden”, blir det hele altså suget op og efterlader ens hud ren og mega blød.

Der medfølger ekstra filter og den er nem at rengøre, hvilket er et stort plus for mig at man ikke skal skille den ad i atomer for at få den rengjort.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde blev vurderingen:

Nytteværdi: GOD – den må bruges max 2 gange i ugen og har fin effekt.

Holdbarhed: MEGET GOD – det er en fin maskine som jeg er sikker på at jeg vil have længe. Oplader følger med.

Pris: GOD – den er ikke helt billig (1.499 kr.) men til gengæld får man valuta for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – rigtig fin kvalitet og flot/effektivt design.


Mie fortsætter:

Jeg har testet en diamantsliber fra Remington til hjemmebrug i den sidste måneds tid. Først var jeg faktisk lidt nervøs for at bruge den. For kunne jeg nu finde ud af det? og hvad hvis jeg gjorde det helt forkert? men jeg blev hurtigt klogere.

img-0401

Der følger tre forskellige slibehoveder med – så man kan vælge efter hudtype og hvor i ansigtet man sliber. Jeg har faktisk bare brugt den til normal hud i hele ansigtet uden problemer.

img-7656

img-0412

Derudover følger der et lille praktisk etui med – så du nemt kan have den med på farten. Det er vigtigt, at du bruger den på et afrenset ansigt og så sliber du ellers bare ganske forsigtigt henover huden – det gør på ingen måde ondt. Din hud får en helt ny glød og føles frisk og ren. Det yderste lag af døde hudceller er nu væk og nye hudceller klar til at blive dannet.

img-7659

I dette tilfælde blev vurderingen:

Nytteværdi: GOD – det er ikke en nødvendighed – men når man først har prøvet den – så er den ikke til at undvære.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Det virker til at være et apparat i en rigtig god kvalitet og er sikker på, at den kan holde i rigtig mange år.

Pris: GOD – Diamantsliberen koster 1.499 kr. Det er mange penge – men set i forhold til, hvad det koster at få en ansigtsbehandling, så er de hurtigt tjent ind igen.


Pia fortæller:

Da jeg ikke har gjort mig særlig meget i ansigtsbehandlinger, var dette en helt ny verden for mig og derfor glædede jeg mig virkelig meget til at teste Remington diamantsliber.

Efter 2 graviditeter havde jeg fået en del tør hud i ansigtet, samt lidt bumser i panden og på hagen, så var spændt på at afprøve sliberen og se resultaterne.

Da jeg modtog sliberen var jeg meget spændt. Jeg opdagede med det samme, at maskinen var ledningsfri, hvilket er et kæmpe plus for mig. Jeg satte maskinen til opladning med det samme, lige som de anbefaler at gøre.
Dagen efter udførte jeg min første behandling og jeg var allerede solgt.
billede-1

Remingtons mikrodiamantsliber fungerer ved at gnide spidsen mod huden, hvor du sliber det gamle, yderste hudlag væk på en skånsom måde som renser og løfter døde hudceller væk. Behandlingen bringer den underliggende, nye hud frem, som ser både friskere og yngre ud.

Den øger blodcirkulationen og medvirker til, at ophobede affaldsstoffer frigives.
Den fjerner døde hudceller, og trækker partiklerne ind i apparatet ved hjælp af vakuum. De døde hudceller samles i et udskiftbart filter som sidder inde i maskinen og som er let at udskifte. Når man skifter filter, vil man se mængden af døde hudceller, som tidligere har været på huden.
Der medfølger 100 stk. nye filtre, og man skifter filteret efter hver behandling. Der følger 3 udskiftelige slibehoveder med maskinen. Maskinen har 4 hastighedstrin som sikrer, at maskinen passer til alle hudtyper.
billede-2-3 billede-3-2

Sliberen var meget nem og gå til og på ingen måde svær at sætte sig ind i hvordan den fungerede. Jeg synes behandlingen er let at udføre og kræver ikke den store viden inden opstart. Efter første behandling, var min hud blevet mærkbart glattere og dejlig blød.

Diamantsliberen er specielt udviklet til at rense huden i dybden derhjemme, hvilket man må sige den gør. Jeg synes selv min hud er blevet pænere og meget mere glat, selvom jeg kun har afprøvet sliberen 3 gange i testperioden på de 3 uger. Jeg har valgt kun at behandle mit ansigt og hals én gang om ugen, da det er rigeligt for min hud. Behandlingen er hurtig at udføre og på ingen måde krævende. Jeg har brugt 5 min pr. behandling og er meget glad for resultatet efter så kort tid.

Jeg prøvede mig forsigtigt frem da jeg prøvede sliberen første gang. Jeg startede med at have den på laveste niveau og senere hen skurede jeg op for styrken under behandlingen.
Jeg har brugt mikrodiamantsliberen om aftenen, da jeg blev lidt rød i huden efter behandlingen, men dette var væk næste dag.
billede-4-2

I brugsvejledningen er der afbilledet en tegning af, hvilken retning man skal føre sliberen på huden i ansigtet og halsen. Denne tegning brugte jeg de første 2 gange, og den 3 gang kunne jeg huske bevægelserne uden ad og det faldt meget naturligt hvordan man skal kører sliberen på huden.

Jeg kan kun anbefale at anskaffe sig en Remingtons mikrodiamantsliber.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Virkelig undervækker hvad denne maskine kan gøre ved ens hud, og så på så kort tid. Min hud er ikke længere lige så tør og mine bumser er forsvundet.

Holdbarhed – MEGET GOD: Jeg har testet sliberen i 3 uger, og den ser fortsat helt ny ud. Jeg har opbevaret sliberen i den medfølgende pose, så den ikke ligger og får ridser.

Pris – GOD: Jeg syntes prisen på 1499 kr er til den dyre ende, men i forhold til hvad det koster at få den slags behandlinger udført af en professionel, er dette en MEGET GOD pris.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er i top, designet er lækkert og man er ikk i tvivl om at det er god kvalitet. Sliberen er nem at håndtere og holdbart batteri.


Tessa afslutter:

Har den sidste halvanden måned testet en diamantsliber fra Remington. Vidste ikke hvad jeg kunne forvente, da jeg aldrig har prøvet en diamantsliber før. Derudover er min hud meget sart, så var meget spændt på om den overhovedet kunne klare det.

pastedimage-4

Mikrodermabrasion fra Remington er en mekanisk peeling, som fjerner det yderste lag af døde hudceller, hvor den anvendes. Et vakuumsugesystem i maskinen løfter den døde hud væk og stimulerer blodcirkulationen og dannelsen af nye glattere hudceller. Den skulle være god til alle former for urenheder/ujævnheder.

For at gøre behandlingen så grundig som mulig, hører der 3 forskellige spidser med til sliberen. En normal spids som egner sig bedst til pande og kinder. En blid spids til mere sarte områder og til sidst den præcise spids som egner sig til folder ved næse og hage. Jeg har primært anvendt den blide spids, da min hud som sagt er meget sart. Derudover kan sliberne indstilles til 4 forskellige niveauer af sugestyrke, afhængig af hvor der skal slibes, hudens sarthed og tilvænning. Jeg bruger primært niveau 1 og 2, som er de svageste, da min hud ellers bliver lidt rød og irriteret.

pastedimage-5

Jeg er vild med at der er så mange muligheder, så lige meget hvilken hudtype man har, så kan alle være med. Jeg var som sagt nervøs for at min hud ikke ville kunne holde til det, men det kan den. Jeg bliver lidt rød lige bagefter, men det er væk i løbet af max 10 minutter – og ikke rød på den usunde og skadende måde, men på den friske og behagelige måde.

Remington anbefaler at man afprøver sliberen på armen først for at se hvordan ens hud reagerer, hvilket jeg også vil anbefale. På den måde kan man også lige vænne sig til vakuumet og finde de passende indstillinger.

Inden hver behandling skal slibehovedet tages af og filterpuden skal skiftes. Der følger 100 nye filterpuder med når man køber diamantsliberen, hvilket burde være nok til mere end 1 års behandlinger. Filterpuden fanger alle de døde hudceller og snavs efter en behandling og skal derfor skiftes hver gang. Jeg skifter altid lige efter behandlingen og sætter en ny filterpude i, så den er klar til næste brug. Derudover følger der en lille børste med, som kan anvendes til at børste de sidste døde hudceller væk, så sliberen holdes helt ren.

pastedimage-6

Filterpude med døde hudceller efter endt behandling.

Ny filterpude er sat i og maskinen er klar til ny behandling.

Ny filterpude er sat i og maskinen er klar til ny behandling.

Remington anbefaler at diamantsliberne anvendes 1-2 gange om uge, afhængig af hudens sarthed. Det er vigtigt at huden får tid til at komme sig mellem behandlingerne. Jeg bruger ikke min mere end max 1 gang om ugen, hvilket fungerer rigtig godt for mig.

Der følger en rigtig grundig brugsvejledning med, som guider en godt igennem rette brug af sliberen. Tak for det Remington.

Jeg er i hvert fald blevet positiv overrasket over diamantsliberen. Den er slet ikke så hård ved min hud som jeg havde frygtet. Derimod kan jeg se synlige resultater lige efter brug. Renere, mere jævn og glattere hud. Den har mere glød og ser sundere ud. Mine porer er blevet reduceret betydeligt, hvilket jeg håbede at få ud af behandlingen.

Derudover er jeg vild med den fordi at den er nem at bruge og en behandling tager max 5 minutter, hvilket passer en tvillingemor godt. Hvis noget bliver for omfattende og tager for lang tid, så ryger det hurtigt i vasken igen for mig. Den er trådløs og der medfølger oplader. Har kun ladet min op en enkelt gang og den holder stadig strøm.


 

1 kommentar

  • Chili

    For søren altså! Jeg bliver snart en fattig kvinde, med alt det jeg ønsker mig, når jeg har læst alle de her test 🙂 Tror faktisk at den her diamandslibende specielformede lækkerhed ER en nødvendighed <3:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af City Mini GT klapvogn fra BabyJogger