Anmeldelse af Cloud Celebration – print selv invitationer – Testfamilien
Test af diamantsliber fra Remington (Reveal Dimond Microdermabrasion)

Anmeldelse af Cloud Celebration – print selv invitationer

Fire af vores testere har testet konceptet; print selv invitationer hos Cloud Celebration. 

3-2

Mie fortæller:

Jeg var i gang med at arrangere barnedåb og derfor var det perfekt, at vi fik muligheden til for at teste Cloud Celebrations invitationer.

Konceptet er Print selv invitationer, så man vælger et design, som de taster alle dine oplysninger ind i,
hvorefter man modtager en pdf fil, som man kan printe eller bestille print af hos en grafiker o.l. Det er muligt at lave en masse tilvalg til invitationen, som f.eks. fotostribe, ønskeseddel, bordkort og mulighed for at ændre designet.
1-1Jeg valgte at få ændret farverne på en af deres invitationer, så den blev lavet om til grå og hvid. De ændrede det til en grå tone, som passer til de billeder jeg har taget til fotostrimlen og det færdige resultat er blevet super godt. Derudover har jeg tilvalgt en ønskeliste.
2-1 3-2
Jeg synes det var nemt at lave invitationerne på shoppen, hvor man udfylder alle informationerne og uploader billederne til fotostriben. Det eneste, der tager noget tid er at lave en ønskeseddel. Her er det lidt ærgerligt, at man ikke kan kopiere tekst over i feltet, men at man skal skrive det hele.

Nu jeg havde ændret designet fik jeg også et udkast, hvor jeg skulle godkende farven inden det blev lavet færdigt. Der var god kommunikation med pigerne fra Cloud Celebration og en rigtig hurtig respons tid.
Derudover fik jeg også invitationerne hurtigere end de 72 timer, som de ellers reklamerer med.
4-1
5-1Jeg valgte at få invitationerne printet hos vistaprint og bestilte fotostriberne som et A4 foto, som jeg selv kunne skære ud. De er blevet så flotte og vi er yderst tilfredse med kvaliteten af de filer vi har fået.

Personligt synes jeg det er et rigtig godt koncept, fordi man har muligheden for at lave nogle personlige invitationer og give gæsterne et lille minde i form af fotostriben. Jeg kunne sagtens finde på at bestille derfra en anden gang.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi,
holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Cloud celebration er:

Nytteværdi: GOD – Hvis man skal bruge invitationer er det et godt alternativ og helt klart mere personlige end at købe nogle færdiglavede.

Holdbarhed: MEGET GOD – Filerne har man jo for altid. Man kan godt nok ikke bruge invitationerne til noget andet igen, men fotostriben er meget sjov at have og kan genbruges. Jeg overvejer at bruge den til noget af pynten til selve barnedåben.

Kvalitet: MEGET GOD –  Filerne er i en meget høj opløsning og print resultatet er blevet super godt.

Pris:  GOD – Fra 150 kr. til 500 kr. med diverse tilvalg. Jeg lavede en del tilvalg og endte på 350 kr. om man synes prisen er god afhænger selvfølgelig også af, hvor mange invitationer man skal bruge. Nu skal vi holde en stor barnedåb og jeg skal bruge en del invitationer, så derfor har det ikke været dyrere for mig at lave disse end at gå ud og købe nogle færdiglavede.


Jannie fortsætter:
“Jeg skal holde konfirmation for min ældste datter her til april så derfor tilmeldte jeg mig til denne test jeg syntes at det lød som et rigtig smart og nemt koncept så jeg var meget spændt på at komme i gang med at bestille mine invitationer”
cloud-1Hjemmesiden er rigtig nem at finde rundt i og de forskellige designs er rigtig fine. Jeg valgte et af deres færdige designs, men hvis man har mod på det, kan man også selv være med til at designe sin indbydelse eller hvad man nu skal have lavet.

Når designet er valgt kommer man ind på en side hvor man kan se et eksempel på hvordan det kan se ud. Hvis det falder i ens smag, skal man bare udfylde kolonnerne ude i højre side med alle de vigtige informationer – og så fortsætte til bestilling.

Man kan desuden tilvælge ekstra sider hvis man f.eks., vil sende en ønskeseddel med eller en seddel med praktiske oplysninger. Du kan også tilvælge en fotostrimmel hvor der er plads til 4 billeder dette gjorde vi ikke, da jeg ikke syntes det passede sammen med det design som jeg havde valgt. Derimod valgte vi at lave en ønskeseddel og sende med og vi valgte at bestille bordkort i samme design som indbydelserne.

Efter der var bestilt gik der ca. 2 dage så modtog vi filen til print og så var det ellers bare at gå i gang. Vi valgte at printe selv. Vi købte en pakke 120 g papir i creme farve og det gik bare perfekt med at få dem printet.
cloud-2Vi har også allerede besluttet herhjemme at vores takkekort fra konfirmationen selvfølgelig skal bestilles samme sted da de også kan fås i dette design, så det hele har en rød tråd.

I denne test bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Super nem hjemmeside at navigere rundt på og jeg syntes at udvalget af designs er superfint.

Holdbarhed: MEGET GOD. Hvis man printer på tykt nok papir får du en indbydelse i en rigtig fin kvalitet.

Pris: GOD: hvis man vælger at printe selv syntes jeg prisen er i et ok prisleje, men hvis man vælger en online løsning kan det måske godt gå hen og blive en smule dyrt alt efter hvad man vælger.

Kvalitet: MEGET GOD: jeg syntes at vores print selv indbydelser er superfine i kvaliteten.


Tine fortæller:
Vi har en kæmpe familie og en stor venneflok og bliver 86 mennesker til barnedåb i juni hvis alle kan.

Det er et luksusproblem og en sand gave at have så mange dejlige mennesker omkring sig, men det kan også gå hen og blive en dyr affære i både tid og kroner når der skal laves invitationer.

Ved Olivers barnedåb sad jeg flittigt og klippe-klistrede samtlige invitationer i hånden – nu er jeg mor til 2 (2! Det er dobbelt så mange) og tiden føles ikke eksisterende. Derfor tiltalte det mig meget med printselv-konceptet og jeg var især spændt på at se resultatet.
billede1Første step er at vælge det look/design du ønsker. Det kan være svært at vælge mellem de mange fine skabeloner og jeg endte selvfølgelig også med at forelske mig i to forskellige.

Hjemmesiden er så inspirerende, at jeg faktisk valgte helt at ændre udtryk og tema for hele barnedåben. På hjemmesiden faldt jeg nemlig for den fineste butterfly – desværre sad den på en anden invitation end den jeg ønskede.. et problem? NIX! Den fiksede pigerne hos CloudCelebration og selvom jeg var mega upræcis og ubeslutsom og måske slet ikke helt selv vidste præcis hvad jeg ønskede, så lyttede de og ramte plet ved den endelige invitation. Det føltes trygt og meget professionelt, at der sad et menneske i den anden ende, som udformede mit ønske og idé og ikke bare en computer med faste løsninger. Dét er det bedste ved print-selv løsningen! At jeg ikke behøves at nøjes med en skabelon, jeg kan ændre og udforme min helt egen.
billede2-1Konceptet er delt op således at man kan få det som man vil have det. Mod gebyrer kan man ændre udtryk, men også tilføje ekstra sider. Vi valgte en side med ønsker, men man kunne også vælge en med menu, pratiske informationer eller andet afhængigt af arrangement og behov.

Dokumenterne sendes på mail inden for 72 timer (24 timer mod et ekstra gebyr). De kommer sammen med en lille guide, så det er praktisk talt tæt på umuligt at få printet forkert.
Vi valgte at printe på karton da vi gik efter et rustikt look – resultatet blev så fedt! Billederne er skarpe og det samme er teksten trods vores lidt aparte papirvalg.
Og så var det ellers bare at klippe ud og sætte sammen. Nemt. Og pænt! Og professionelt.
billede3
På hjemmesiden findes både en blog med inspiration, men også en hjælpsom “tips & tricks”. Vi valgte selv at printe, men det er også muligt at sende filerne til en onlineløsning eller grafiker, hvilket kan være en fordel hvis man har en ældre printer eller ønsker et specielt look, alt dette bliver du nemt klog på ved at læse med på hjemmesiden.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD. Invitationer på papir er bare meget finere end facebookbegivenheder.
Holdbarhed: MEGET GOD. Filerne modtages elektronisk og derfor holder de jo evigt. Det er i øvrigt smart at man nemt kan printe ekstra hvis man f.eks. skriver forkert ved navn eller lign.
Pris: GOD. Selve invitationen koster 150,- fotostriben 50,- og vores ændring i design ligeledes 50,-. 300,- for uendelige antal invitationer er bestemt en god pris. Vi har sendt 38 invitationer det er knap 8,- pr invitation.
Kvalitet: MEGET GOD. Print-selv konceptet holder. Det er nemt, det laves som du vil have det og resultatet er rigtig pænt.

Nina afslutter:
“Vi skal holde stor 2×30 års fødselsdag her i foråret, og vi havde egentlig bare inviteret folk via Facebook. Kedeligt og upersonligt.Vi fik muligheden for at teste dette online koncept, hvor man designer invitationer og får tilsendt dem til print, efter eget valg.
image1-5

Der var MANGE muligheder, temaer og kombinationer. Den vi faldt mest for, var dog til bryllup – pokkers! Men det viste sig, at det absolut ikke var et problem. Cloud Celebration tog designet og tilrettede, så det passede til vores fest – og resultatet var SÅ fint. Jeg er især vild med frimærket, som er vores bryllupsbillede!

image2-5

Jeg havde undervejs glemt nogle detaljer, som man normalvis skriver på invitationer, og også her var de skarpe. Jeg fik en besked fra en af de søde piger, om det var med vilje at de deltaljer ikke fremgik. Det var det ikke og vi fik det hurtigt tilføjet. Virkelig god service.

Lynhurtigt lå filen i min mail, og jeg fandt et sted på nettet, som jeg kunne få dem printet fra. Nemt!

image3-7

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Invitationer er simpelthen så hyggelige og kan meget mere end online-invitationer.

Pris: Middel – Prisen er kr. 150,00 for et design. Så kommer print oveni og alt efter hvor man får printet, løber det hurtigt op. Vi gav omkring kr. 230,00 for at få vores trykt.

Kvalitet: MEGET GOD – Designet var så flot! Og det er slet ikke grumset eller pixeleret.

3 kommentarer

 • Maria

  Gud hvor smart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina A K

  Vi skal holde 1 års fødselsdag for min søn til sommer, og det her virker som et rigtig godt koncept ! elsker ideen med at man kan designe det helt unikt og derefter har mulighed for selv at printe invitationerne ud. Det er helt sikkert noget vi vil overveje at gøre brug af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva p

  Virker som et godt koncept -!ville dog selv være lidt skeptisk ved selv st skulle printe ud – da det både koster meget blæk og kvaliteten normalt ikke bliver så god som proffesionelt print.
  Men invitationerne ser fine ud og super ide med billedstrimlen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af diamantsliber fra Remington (Reveal Dimond Microdermabrasion)