Test af høretelefoner fra mobilcovers.dk – Testfamilien
INSTAKAGEN - av min mave (: mums og opskrift

Test af høretelefoner fra mobilcovers.dk

Vores tester Annamaria og hendes datter Sigyn Anemone på 5 år har testet høretelefoner fra MOBILCOVERS.DK

Annamaria fortæller:
MOBILCOVERS.DK er et stor site på nettet, hvor der er alt fra mobiltelefoner til ”omformer”stik, covers og høretelefoner mv.

Det var et rent slaraffenland at måtte vælge mellem så mange lækre produkter. For Sigyn på 5 år var der ingen tvivl. MY LITTLE PONY høretelefoner med hesteører på toppen. Jeg må sige, at jeg havde svært ved at beslutte mig til hvad jeg skulle vælge, der var reeet mange lækre produkter. Men det blev til de hvide JBL, som også har mikrofon til når man skal tage mobiltelefonen.

billede1

Det er altid mega spændende at få pakker og især denne gang. Sigyn Anemone glædede sig til at åbne sine høretelefoner og få dem på, og ikke mindst mor og far glædede sig til at få ro fra ”My little pony” og ”Powerpuff pigerne ” og hvad Sigyn ellers falder over derinde på Netflix og Viaplay.

Fra vi bestilte til  vi fik dem, gik det rigtig hurtigt, hvad der føltes som et split sekund. Det var hurtig levering!!

Dog ville det have føltes lidt sikrere hvis ikke de var leveret i en tynd boble konvolut. Trods de ligger i en hermetisk forseglet indpakning, så er stød og kast en daglig dag af postbuddenes eller leverings folkenes hverdag, og tror ikke en tynd boble kuvert kan tåle ret mange stød og kast.

billede4

Sigyn Pakkede sine høretelefoner ud og der skulle mærkes og kæles med det bløde stof der er sat på for at beskytte hovedet og hørebøfferne er lavet af noget der føles som blødt læder. Super lækker kvalitet. Og de sidder som de skal, på hovedet. Og eftersom vi har haft prøvet andre, der var alt for store over hovedet, så er Sigyn så glad for disse hovedtelefoner, så de bliver flittigt brugt.
Jeg er også ret vild med mine hvide JBL-høretelefoner, virkelig lækker kvalitet, og de kan bruges til at tale i. God lyd og lækre bløde hørebøffer.

billede-5

BESTILLING
Jeg er ikke den skarpeste kniv i skuffen og syntes altså ikke at det var super let at finde rundt derinde.
Men da jeg så knækkede nøden, ja så gik det efter bogen med bestillingen.

Det eneste MEN, jeg lige har er at jeg klikkede mig ind via Iphone 7+, og fandt produkterne derigennem, der ville det have været mega fantastisk hvis siden havde kunnet læse fra hvilken menu jeg kom fra, det ved jeg at nogle hjemmesider kan. Det ville have været super service hvis der lige var poppet en menu op da jeg bestilte mine hovedetelefoner, hvorpå der stod, ”du har en Iphone 7+, HUSK et omformer stik, så du kan bruge dine nye hovedetelefoner”- eller lign.

Det ville have været en super kundeservice, så jeg ikke skulle åbne pakken og først der skulle derind IGEN og bestille et stik der ville kunne sættes i både Hovedetelefonernes ledning og videre ind i mobilen. Det ville være en enorm tidsbesparende faktor og kunderne ville være super glade for der er en der lige hjælper med at tænke sig om, PLUS det ville give et mer salg.

Men ellers var det super hurtig levering og masser af lækre produkter.
billede-4

billede-4-1

Alle vores test og anmeldelser på bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering er:
Nytteværdi: MEGET GOD webside, med mange lækre og super fede produkter.

Holdbarhed: MEGET GOD, lækker kvalitet – Hurtig levering, men jeg kunne godt tænke mig at produktet var bedre pakket ind, når man ved hvordan pakker kan blive behandlet.

Kvalitet: MEGET GOD, der er som sagt en masse lækre produkter i alle prisklasser. Men jeg ville som sagt gerne have haft en ”happy reminder” om at stikkene ikke rigtig matchede, mere fordi man glemmer sådan noget når man sidder med en helt ny mobil.

Pris: GOD, den svarer til kvaliteten, og det er nok ikke sidste gang vi handler der. Nu ved jeg lidt hvordan jeg skal finde rundt derinde.

3 kommentarer

 • Sasja

  Jeg står netop og skal til at kigge efter nye da mine gamle er slidt op🙈 jeg vil da helt sikkert lige kigge forbi siden og tjekke dem her ud😁😁✌️ Det er så fedt at læse andres anmeldelser af et produkt inden man selv køber 😁😁🙏 tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rasmussen

  Jeg har ikke bestilt høretelefoner, men har bestilt et cover til min ny Samsung. Morgenen efter bestillingen hang den på min hoveddør – Se det er hurtig levering! Jeg synes hjemmesiden er fin overskuelig. Men er også temmelig vant til internetshopping 😉 Coveret var også en smule billigere end en konkurrent, så jeg vender klart tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Mobilcovers.dk kan kun få de bedste anbefalinger fra mig. De yder simpelthen den bedste service, og jeg vil klart handle der igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAKAGEN - av min mave (: mums og opskrift