Anmeldelse af Escape Room (by Midgaard Event) København Ø – Testfamilien
Test af webcamskjuler fra kamerasikkerhed.dk

Anmeldelse af Escape Room (by Midgaard Event) København Ø

En torsdag eftermiddag i København Ø, var Mie og hendes 5 kollegaer inviteret ind for at prøve kræfter med et Escape Room hos Midgaard Event.

Til jer der ikke ved, hvad et Escape Room er – så er det en form for underholdende gådeløsning, hvor døren bag dig lukkes og en mission går igang. Man har derefter et vist antal minutter til at løse spændende gåder – for til sidst (forhåbentlig) at komme ud af rummet igen.

Hos Escape Room by Midgaard Event er der enten deres gådefulde Da Vinci spillerum eller det som vi prøvede kræfter med Sherlock Holmes rummet.

Vi havde netop afholdt team-dag på jobbet – så dette var den perfekte afslutning på vores teambuilding. Men det kan også være en sjov ide til fx. en polterabend eller blot hygge med familie/venner.

Oplevelsen

Vi blev pænt budt velkommen af vores Spil-master Ian – som har arbejdet hos Midgaard Event i ca. et halvt år. Han var klædt pænt på til lejligheden, så man følte, at han ligesom var en del af gamet.

img-0230

Han forklarede os kort reglerne og lukkede os derefter inde i det første rum. Skal ikke afsløre for meget om selve mysteriet – men ved hjælp af små ledetråde og gåder, så blev vi ledt igennem det spændende mysterie. Og det skal lige siges at det altså IKKE var nemt. Det var faktisk ret udfordrende opgaver – og havde det ikke været for de små ledetråde på skærmen, så var vi vist ikke kommet særlig langt.

Vi glemte selvfølgelig alt om det vi lige havde snakket om til vores team-dag om at samarbejde og vi farede forvirret rundt 6 personer og ledte efter spor og snakkede i munden på hinanden.

Historien

“Året er 1902 og Edward VII, prinsen af Wales, skal krones til konge af England. Men et skjult netværk af republikanere, anført af Oberst Holtenberg, har i sinde at styrte de europæiske kongehuse, med det engelske monarki som det første. I kulissen står nye regenter klar, som har en stor-europæisk krig på dagsordenen. Obersten har anskaffet sig intime billeder af prinsen i selskab med den franske skuespillerinde Sarah Bernhardt, og giver prins Edward ikke afkald på tronen, vil billederne blive offentliggjort. Uanset udfaldet, er det britiske monarki og verdensfreden i fare.

I al hast er en gruppe af britiske agenter sendt til Oberst Holtenbergs palæ i Danmark og det er altså os. Vores mission er at infiltrere oberstens palæ og skaffe billederne.”

skaermbillede-2018-03-20-kl-08-15-26

Spillet

Der findes to versioner af Sherlock Holmes Escape Room. Vi prøvede VIP-versionen, som faktisk er Danmarks mest omfattende Escape Room oplevelse, hvor gruppen (på 3-6 personer) får 2 timer til at løse hele mysteriet i begge rum.

Der kan også spilles af 2 grupper (i alt 6-12 personer), der på tværs af rum skal arbejde sammen og i fællesskab afværge katastrofen – eller fejle grusomt. Her har man 75 minutter til at løse mysteriet og finde nogle hemmelige billeder af kronprins Edward VII af England og redde det engelske monarki.

img-0229

Kom vi ud?

Nej – det gjorde vi ikke. Vi var ca. 5% fra at have fuldfuldt opgaven, da tiden løb ud. Til vores trøst. har vi fået oplyst, at Sherlock Escape Room er et svært Escape Room. Foruden selve gådeløsningen, afspejler samarbejdet sig i høj grad i resultaterne og forløbet.

img-0241

Ca. 30% gennemfører det koorperative forløb, og ca. 45% i VIP-forløbet. Uanset gennemførsel, er spillet en fantastisk oplevelse med overraskelser undervejs.

Sherlock Escape Room er et unikt design af Escape Room by Midgaard Event, og er deres største projekt til dato. Det har taget mere end 2000 timer at udvikle, og er fyldt med nytænkende gåder, Sherlock Holmes referencer, flot scenografi og spændende effekter. Mange af effekterne er autentiske og mere end 100 år gamle, såsom låse, kunstgenstande, bøger m.v.

Sherlock er den oplagte teambuilding-oplevelse, hvis man vil prøve noget, man aldrig har set før, og hvor jeres samarbejdsevne vil blive sat på spil.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er en super god måde at hygge sig på, som en gruppe og det sætter også gang i de små grå hjerneceller.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Vores oplevelse varede 2 timer – men det er en oplevelse vi vil snakke om og se tilbage på længe. Kvaliteten er tip top – der er ikke overladt meget til tilfældighederne.

Pris: GOD – Prisen afhænger lidt af hvilken oplevelse man tager. Prisoversigten kan ses her. Omkring 350-400 kr. pr. deltager. Det lyder måske lidt pebret – men for to timers god underholdning, synes jeg faktisk at det er en rimelig pris

6 kommentarer

 • Chili

  Jeg var i Da Vinci rummet i februar – det er simpelthen så NERVEPIRRENDE og m e g a sjovt! Jeg skal derind igen. Måske jeg skal ind og prøve Sherlock næste gang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina A K

  Her i Odense har vi også Escape room. Min mand var til det da han startede på sit nye arbejde. Han sagde at det var
  mega sjovt og udfordrende, og er med til at styrke sammenholdetmed hans nye kollegaer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Lyder totalt fedt! Har før set billeder derfra, men nu ved jeg hvad det går ud på – skal helt klart prøves!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  Det er SÅ sjovt og underholdende.. tiden forsvinder alt for hurtigt når man er inde 😂 jeg har kun prøvet scherlok rummet, men vi har allerede aftalt at vi skal tilbage og prøve mere 🙈😂✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Vallentin Ryberg

  Ej det lyder rigtig sjovt, og lige noget for min arbejdsplads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Elsborg

  Her i Sønderborg hvor jeg bor har vi noget der hedder Escape House. Det er fuldstændig samme koncept, men koster kun 200 pr. person 😊
  Det er mega sjovt og udfordrende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af webcamskjuler fra kamerasikkerhed.dk