TEST af babyprodukter fra Manostiles – Testfamilien
Anmeldelse af Escape Room (by Midgaard Event) København Ø

TEST af babyprodukter fra Manostiles

Vores testere Meral og Sophie har testet forskellige babyprodukter fra Manostiles.

3-manostiles

Meral, som har testet en sengerand, sengetøj og et tæppe fortæller:

“Da jeg modtog produkterne, var mit førstehånds indtryk, at produkterne var ret så lækre. 3 uger efter tænker jeg stadig det samme. Egentligt ønskede jeg at teste produkterne i pastelfarver som mint eller grå, men da farverne, som jeg ønskede, var udsolgt, blev jeg spurgt, om jeg ikke kunne tænke mig at teste Perfect Black serien. Selvom den sorte farve ikke umiddelbart var min favorit, så ville jeg da meget gerne teste serien alligevel. Det skal siges, at jeg meget hurtigt vænnede mig til farverne og nu er ret glad for de lækre produkter.
1-manostilesEn fin lille detalje er, at sengetøjet kom i en stofpose i samme design som resten af serien. Det er jo de små detaljer, der gør forskellen 😉 Man kan evt. bruge posen til at komme tæppet i, når man skal på besøg hos andre m.m. Så har baby sit tæppe at ligge på.
2-manostiles 3-manostilesDa jeg mærkede på sengetøjet, virkede det dejligt blødt. Jeg nænnede ikke at vaske det, men skyndte mig dog alligevel at få det gjort, så Ayaz kunne få lov til at sove med det.
4-manostilesTæppet har en perfekt størrelse (100 x 100 cm), og det er ikke alt for tyndt, som vattæpper ofte er.
5-manostilesJeg havde en anden sengerand, som jeg var godt træt af i den korte tid, som vi brugte den. Den var noget tyndere, og på trods af at den var bundet fast til sengen, så formåede Ayaz altså at skubbe den rundt med sine ben.

Det kan han ikke med sengeranden fra Manostiles. Den bliver simpelthen, hvor den er, hvilket jeg er meget glad for.
6-manostilesI dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Sengetøj har alle brug for og det samme med en sengerand (hvis man altså har en lille), så den lille ikke slår sig, eller får hovedet i klemme mellem tremmerne.

Holdbarhed – MEGET GOD: Produkterne er i en god kvalitet, så mon ikke de holder længe og ikke bliver slidt for hurtigt.

Pris – MIDDEL: Ikke dyrt, ikke billigt. Som det generelt koster. Priser fra 349-599 kr. 

Kvalitet – MEGET GOD: Rigtig god kvalitet og lækkert stof.


Sophie har sammen med sin yngste søn Gustav på 5 mdr, testet den lækre sengerand samt matchende sengetøj fra Manostiles. 

image7

Sophie fortæller:

“Vi har haft fornøjelsen af at teste de to lækre ting fra Manostiles. Det er første gang vi prøver noget fra dette mærke og må indrømme det ikke er sidste gang !! TOP lækker kvalitet, lavet i Økologisk bomuld. Det passer perfekt ind i det moderne hjem, den nordiske stil, det er minimalistisk med grå toner. Man har mulighed for at indrette hele børneværelset i samme mønster hvis man ønsker det.

image6

Designet og kvaliteten er super lækkert, som før nævnt lækre materiale økologisk bomuld, og en tyk stabil rand som sidder flot i tremmesengen. I første omgang da jeg modtog randen og ville sætte den i, tænkte jeg at den fik jeg aldrig til at sidde pænt. Man skal dog lige give den lidt tid, forme den, jeg satte den i spænd imellem tremmerne og vupti pludseligt havde den helt rette facon og står perfekt i Gustavs seng nu !

Da vi skulle starte ud med testen var Gustav kommet i sin store tremmeseng, han lå dog uden sengerand og var begyndt at blive en smule urolig og svær at putte, han lå jo stadig stille og der var ingen risiko for at han røg ud i tremmerne, men det var som at vende en hånd at få sengerenden i ! han fandt straks meget mere tryghed og kunne meget nemmere falde i søvn ! det er små ting der skal til. Og denne gang havde vi altså ikke fået indkøbt sengerand til en start men jeg må indrømme jeg vil råde alle til at huske at få den i fra start, man vil jo gerne give sit guld al den tryghed de behøver.

Sengetøjet er allerede vasket et hav af gange, og er hverken blevet afbleget, fnulleret eller stift så kvaliteten er der intet at sætte en finger på.

image3

Jeg valgte at modtage det hele i deres dejlige varme grå farve, der er meget unisex og nemt kan bruges til begge køn.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det opfylder de krav man nu har når man anskaffe sådanne produkter

Holdbarhed: MEGET GOD – rigtigt lækker kvalitet.

Pris: GOD – Prisen er 599,- for sengerand samt 349,- for sengetøj – hvilket jeg finder særdeles fair taget kvaliteten i betragtning.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er lækker og slidstærk.

5 kommentarer

 • Maria galtheen

  Gud hvor ser det lækkert ud det gad jeg godt have mellem hænderne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Vi har det både i baby og junior og har haft det i knap to. Vi elsker det – den store på tre bliver simpelthen så sur når jeg tager det af og vasker det hvis det ikke er klar om aften til at komme på igen… Vi håber os det kommer til dobbelt dyne for så skal mor og far bestemt os sove med det smørbløde som kun bliver endnu lækre efter mange vask ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vi har et junior sæt, som vi er super glade for, der er ikke noget at sætte på kvaliteten og så er det jo altså bare så lækkert smørblødt 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rasmussen

  Vi har juniorsengetøjet fra samme mærke. Det er virkelig lækkert. Må indrømme at jeg inden bare tænkte at sengetøj, jo er sengetøj, så gik ikke synderligt op i det. Men efter jeg fik det i hånden, har jeg været lidt mere kræsen 😉 Det koster selvfølgelig mere end de billige modeller man kan få, men jeg synes personligt at det er det værd, når man pakker junior eller baby i dynen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 1000 1000 Tak for ros og søde ord. Jeg sidder og får klump i halsen og bliver helt rørt, det varmer mere end i aner af hjertet 1000 tak🙏🏻❤️
   God dag☀️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Escape Room (by Midgaard Event) København Ø