Test af Zenz Pure Line serien – Testfamilien
Skiferie i Wagrain i Østrig med små børn

Test af Zenz Pure Line serien

En række af vores testere har testet hårserien fra Zenz Pure Line.

Produkterne de har testet er følgende:

Zenz nr.01 pure shampoo 785 ml Vejl. pris 419 kr.
Zenz nr.02 pure conditioner 785 ml Vejl. pris 449 kr.
Zenz nr.06 pure styling paste 150 ml Vejl. pris 190 kr.
Zenz nr.14 pure salt water spray 200 ml Vejl. pris 224 kr.
Zenz nr.97 pure oil treatment for hair and skin 100 ml. Vejl. pris 304 kr.

Rikke fortæller:
“Herhjemme har jeg selv, samt min mand og vores to børn været testere på den nye serie Pure Line fra Zenz. Serien som vi har fået lov til at teste, består af shampoo (som i øvrigt har vundet prisen som” bedste hudvenlige produkt for professionelle” ved AllergiAward i 2017) conditioner, styling paste pure, salt water spray samt oil treatment.
test1
Serien er svanemærket uden skadelige stoffer og kan derfor med fordel, anvendes af hele familien. Jeg er vild med, at vi kan nøjes med denne ene serie så hele brusekabinen ikke skal være fyldt op med shampoo mm, efter hvert vores individuelle behov.
test2
Nu har vi haft serien på prøve i 3 uger og jeg er ret begejstret. Både mig og min datter har langt, let kruset hår. Efter en vask med shampoo og conditioner, har vi begge brugt olien i håret og det har været en drøm at rede hår efterfølgende. De dage hvor der ikke har været tid til føntørring og en tur med glattejernet, har jeg forsøgt med salt water spray’en og det har været muligt, at forvandle håret fra let krus til lækkert krøl.

Styling pasten har min mand brugt i håret som en let voks, både i vådt og tørt hår. Den har klart været mest holdbar i tørt hår.
test3
Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg er ret tilfreds med produkterne. Og hvem kan lige undvære shampoo og balsam? 🙂

Holdbarhed: MEGET GOD. Produkterne er generelt meget drøje i brug.

Pris: MIDDEL.

Kvalitet: GOD. Man får virkelig en fornemmelse af plejet og lækkert hår efter anvendelsen af produkterne.


Jannie fortæller:  “Vi modtog denne flotte pakke med produkter fra Zenz Pure Line.”zenz-1

Alle produkterne er uden parfume eller æteriske olier og er derfor velegnet til hele familien. Produkterne er svane- og allergimærket og er desuden økologiske.
Jeg har sammen med min datter testet produkterne gennem en periode på 3 uger og må sige at vi er meget tilfredse. Det er nogle super lækre produkter og selve emballagen ser meget indbydende ud. Hårshampooen giver styrke og vitalitet til alle hårtyper, den er velegnet til sart og sensibel hår og hårbund. Både jeg og min datter har tyndt og sart hår, så derfor var jeg især spændt på hvordan mit hår ville reagere, da jeg normalt ikke kan bruge samme shampoo i længere tid af gangen uden det føltes tørt.
Det kommer det ikke til ved denne shampoo. Vi er begge to meget positive over den og vi har begge fået et lækkert blødt hår ved brug, hvor vi har suppleret med brug af conditioner et par gange om ugen.
Jeg bruger selv salt water sparyen hver morgen når jeg sætter hår. Det bliver super nemt at sætte og ved brug af styling paste får håret et virkelig lækkert hold som også holder dagen ud.
zenz-2
Min datter har brugt pure oil treatment for hair and skin der er lavet på økologisk koldpresset avokado og abrikoskerneolie på lidt forskellige måder hun har bla. masseret det ind i hovedbunden for at give pleje til hovedbund og hårrødder, hun har brugt det som makeup fjerner hvor det fungerer rigtig godt – det er meget nemt at fjerne især øjenmakeup.
zenz-3
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD. Der er et stort udvalg og alle produkterne kan bruges af hele familien.
Holdbarhed: MEGET GOD. Produkterne holder længe da man ikke skal bruge særlig meget af gangen.
Pris: MIDDEL. Priserne er lidt i den dyre ende.
Kvalitet: MEGET GOD. Her må man sige at pris og kvalitet hænger sammen produkterne er i en meget høj kvalitet.

Joan har sammen med manden Henrik og datteren Maria testet produkter og fortæller:
“Vi modtog 5 produkter fra serien Zenz Pure Line, nemlig nummer 01 Shampoo, 02 Conditioner, 06 Pasta til håret, 14 Saltvandsspray og 97 Olie til huden.
billede-1
Vi er en familie med sart hud og hovedbund, derfor er vi rigtig glade for at serien er økologisk, svane- og allergimærket. Især olien har vi været rigtig glade for, Maria og jeg har meget sart hud, og når der er koldt er vi begge plaget af eksem. Det har olien hurtigt fået til at forsvinde. Jeg har ligeledes brugt det på et operationsar, som er helet hurtigere end normalt. Så olien er kommet ind i vores hjem, for at blive.
billede-2
I testperioden, har der også været fastelavn, og derfor har pastaen været udfordret på kreativ håropsætning, og det har ikke været noget problem, med pastaen.
billede-3billede-4
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD. Produkterne kræser for ens hår.
Holdbarhed: GOD. Kan holde et år fra åbningsdatoen, og i løbet af den tid, er de brugt.
Kvalitet: MEGET GOD. Vi sætter stor pris på at serien er svane- og allergimærket.
Pris: GOD. Produkterne ligger i den dyre ende af skalaen, til gengæld er de drøje i brug.

Mette fortsætter:
Vi har været så heldige at få lov at teste 5 hårprodukter fra Zenz organic PURE Line serie. Serien består af 13 forskellige produkter og den kan bruges til hele familien. Serien er uden parfume og den er svane- og allergimærket.Vi har testet shampoo, balsam, oile til hår og hud, saltvands spray og styling paste.
billede
Produkterne var fint pakket ind da vi modtog dem og med i kassen var der en brochure hvor der meget brugervenligt er beskrevet hvad de forskellige produkter er velegnet til og hvordan de bedst bruges. Det var en stor hjælp, da jeg ikke lige var klar over hvad olien kunne anvendes til.
billede_1
Jeg er i testperioden blevet rigtig glad for saltvands sprayen og styling pasten. Saltvands sprayen sprayer jeg i håret inden jeg tørrer det – og så afslutter jeg med styling pasten bagefter. Det giver en god fylde og volume til mit ellers så glatte og flade hår. Og det holder hele dagen. Hvilket jeg ikke har oplevet på samme måde med andre produkter.
billede_2
Også Viktor på 11 år er blevet glad for at sætte hår med styling pasten. Den fedter ikke og gør ikke håret stift på samme måde, som andre produkter han har prøvet, og tiltrods for det så holder den til en tur under cykelhjelmen.
billede_3
Olien har jeg afprøvet i ansigtet, da jeg har tildens til at blive rigtig tør på næse, pande og kinder. Der har den hjulpet rigtig fint med at give mit ansigtet fugt, uden at fedte. Men den har dog ikke afhjulpet problemet.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD. Hvem har ikke brug for lækre hårprodukter. Og shampoo/conditioner skal man have.
Holdbarhed: MEGET GOD. I testperioden som strækker sig over 3 uger har jeg ikke oplevet at have brugt hverken helt, halvt eller kvart af indholdet i produkterne.
Pris: MIDDEL. Produkterne, synes jeg, er i den dyre ende. Men jeg kan godt lide at Zenz organic er uden kemi og parfume, samt at det er et dansk mærke. Det er værd at betale lidt ekstra for.
Kvalitet: MEGET GOD. Super lækre produkter som på ingen måde har skuffet. Virkelig kvalitets produkter.

Camilla beretter:
Vi er rigtig glade for, at hele familien, har fået lov til at teste hårprodukterne fra Zenz Pure Serien. Her i den kolde vintertid, er det skønt, at kunne forkæle krop og hår, med skånsomme og nærende produkter. PURE linjen fra Zenz er en professionel og bæredygtig serie, uden parfume, den er svane- og allergimærket og er derfor velegnet til alle, vokse som børn.Designet på flaskerne er enkelt, hvilket ikke kun ser lækkert ud, men det gør det også let at navigere rundt i, hvilke mærker og priser de forskellige produkter er stemplet med.
billede-1-1Flere af produkterne har mange anvendelsesmuligheder og vi har virkelig brugt dem alle sammen flittigt. Alle produkter er utrolig drøj og man skal ikke have meget ud i hånden, for at mærke effekten.Shampoo Pure og Conditioner Pure er skønne i badet og for håret – til hele familien. Jeg selv, vasker ikke hår mere end 2 gange om ugen og denne shampoo og balsam gør, at mit hår ikke kommer til at se fedtet eller tørt ud – heller ikke efter 3-4 dage.
billede-2-1billede-3-1
Styling Paste Pure, fik min kære mand lov til at teste. Den giver et godt hold og fungere nærmest som en creme man putter i, som slet ikke får håret til at se fedtet ud. Derudover er den utrolig nem at arbejde med i håret.Salt Water Spray Pure, er blevet brugt af stort set alle i familien. Den er fantastisk. Vi har brugt den i både vådt og tørt hår, den giver fylde alene og den gør det nemt at style sammen med andet. Luca’s morgenhår og hvirvler bliver klaret med et par spray og en kam, som en del af morgenrutinen nu.
billede-4-1billede-5billede-6
Vores hidtil største favorit og det produkt som vi har brugt til allermest er Oil Treatment Pure. Den er genial. Vi har brugt den til alt – til tørre hænder, tør vinterhud på ryg, arme og albuer, til Alvas i ny og næ røde numse, puttet et par dråber i børnenes karbad og smurt dem de mest udsatte stede, for vinterkulden bagefter – OG MED SUCCES ! Jeg kan ikke få mine arme ned, så begejstret er jeg for dette produkt. Olien er lavet på økologisk koldpresset avocado- og abrikoskerne- og mandelolie, som virker plejende og er rig på vitaminer og mineraler – jamen kan det blive bedre?

Her er der virkelig tale om nogle produkter, der lever op til høje krav og standarder, til hele familien.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. God hår- og hudpleje, som har fokus på nogle vigtige og gode værdier. Det er let at gøre til en del af hverdagen, let at påføre og hjælper hår og hud til børn og voksne, sommer som vinter.

Holdbarhed: MEGET GOD. Shampoo, Balsam, Styling Paste og Salt Water kan holde 12 mdr. efter åbning og Olien kan holde 6 mdr… Det er meget normalt og når hele familien bruger det flittigt, skal det nok få ben at gå på, inden holdbarheden udløber.

Pris: MEGET GOD. Prisniveauet på de ting vi har testet ligger mellem 190,00 – 449,00 kr. pr produkt og her skal det siges, at det dyreste, som er shampoo og balsam, også indeholder 785 ml.. Jeg synes prisen er helt fair, for det er virkelig lækkert det man betaler for. Ikke nok med det, skal det indregnes i prisen, at det kan bruges til hele familien.

Kvalitet: MEGET GOD. Jeg kan ikke få armene ned – mere er der vist ikke at sige til det.


Catja fortæller:
Herhjemme har vi testet de lækre produkter fra Zenz organic. Alle Zenz organic produkter er 100% naturlige produkter som er svanemærket og allergitestet. Produkterne er super lækre, og i serien findes produkter som passer til alle i familien. Man er derfor på den måde dækket helt ind, og kan få kvalitetsprodukter, men som er naturlige og økologiske. Jeg ville ønske jeg havde kendt til disse produkter, da jeg var gravid, da jeg under graviditeten begyndte at blive opmærksom på brugen af hår og hudprodukter, som var naturlige og uden parfume. Jeg er derfor kæmpe fan, at man kan få ALT til håret i samme mærke, og at det hele er 100% naturligt.
billede1

Shampoo og conditioneren er super god synes jeg, dog er jeg vant til en shampoo der skummer meget, og det gør den her ikke, så det skulle jeg lige vænne mig til. Ved ikke hvad det er med skum, men jeg har en underlig idé om at håret bliver mere rent hvis shampooen skummer 😉 Conditioneren er også rigtig god, og gør håret blødt og nemt at redde ud.

Jeg har meget glat og flat hår, og derfor synes jeg at især saltvandssprayen og styling pasten er god. Da jeg brugte styling paste første gang fik jeg puttet for meget i så der synes jeg håret blev lidt fedtet. 2. gang puttede jeg det kun i ved hårrødderne oppe ved hovedbunden, og der synes jeg det var nemmere at sætte og blev knap så fedtet,

Olien synes jeg er rigtig god til ansigtet, og bruger den dagligt. Den gør huden blød og smidig, og virker fugtgivende. Jeg synes igen mit hår blev lidt fedtet, da jeg prøvede den i håret, men i mit utrolig fine tynde hår kan man også se alt, og det er generelt meget sart.
billede_3billede2
Vurderingen af denne test bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg synes det er så godt at Zenz Organic har alle de produkter man har brug for til håret, og så der er til hele familien. At det så også er allergitestet og svanemærket er bare dobbelt op bonus.

Holdbarhed: MEGET GOD. Der er meget i hvert produkt, især shampoo og balsam holder længe da man kan få det i en stor beholder med pumpe.

Pris: GOD. Prisen synes jeg personligt er lige i den dyre ende, men tilgengæld holder de længe. Produkterne fåes alt i mellem 139 kr. – 449 kr.

Kvalitet: MEGET GOD. Super god, svanemærket, allergitestet, økologiske produkter.


Meral fortsætter:

“Jeg har i godt og vel et års tid ikke brugt nogen form for shampoo og kun vasket mit hår med vand.” Ja det kan man altså godt. Jeg ville gerne undgå sulfater, da det kan ødelægge hårsækkene og være skyld i hårtab. Jeg prøvede et par shampooer uden sulfat, men da jeg ikke var tilfreds, droppede jeg helt at bruge shampoo.
screenshot_20180224-202928Zenz Pure er allergivenlig, da det ikke indeholder nogen form for parfume. Ønsker man sine produkter med duft, kan man også godt få det.

Sulfater er sæbestoffer, der får din shampoo, sæbe osv. til at skumme. På trods af at der ikke er sulfater i Zenz’ shampoo, skummer den faktisk ret godt. Hvor har jeg altså savnet den skummende fornemmelse! Efter brug af shampooen (og balsamen for mit vedkommende) er det som om, både mit og Güvens hår er blevet blødere, men ellers er der ikke den helt store forskel endnu.

Güven er ret glad for styling pasten, og han var virkelig skuffet over, at det ikke var et helt års forbrug, vi havde fået. Styling pasten minder mere om en creme end en stiv voks. Personligt er jeg ikke selv fan af at bruge den, da den er klistret, som voks har det med at være. Det passer ikke til mit lange krøllede hår. Der foretrækker jeg helt sikkert olien, som definerer mine krøller og samtidig plejer mit hår.

Saltvandssprayen gjorde ikke noget specielt for mit hår.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD. Sundere end “almindelige” hårprodukter og miljøvenligt.

Holdbarhed – MEGET GOD. Produkterne har en holdbarhed på 12 mdr.

Pris – MIDDEL. En del dyrere end “almindelige” hårprodukter, men hellere betale flere penge for et godt produkt.

Kvalitet – GOD. Produkterne er lækre både indvendigt og udvendigt. Især shampooen og styling pasten kunne vi godt finde på at købe igen.


Karina fortæller:

Jeg har været så heldig at teste 5 forskellige hårprodukter fra mærket ZENZ.

Fra start af, havde jeg rigtig høje forventninger til produkterne, da jeg både har læst om dem og er blevet anbefalet dem af en jeg kender.

img_1324

Kendetegnede for Zenz er at man på næsten alle produkterne finder både svane- og allergimærket, som efterhånden er blevet en ret vigtig faktor for mig, når jeg både vælger hårprodukter, make up og ansigtspleje, for så indeholder produkterne nemlig ingen skadelige stoffer.

Jeg har derfor med god samvittighed kunne lade resten af familen afprøve produkterne også.

ZENZ NO. 01 og 02

Både shampoo og conditioner har vi fået lov til at teste i den store version, som indeholder 500 ml. Jeg er ret vild med at det er med pumpefunktionen, da det gør det super nemt og hurtigt at vaske håret. Shampooen skummer mildt og efterlader mit hår let og glansfuldt.

Både shampoo og conditioner indeholder økologisk koldpresset avocadoolie og aloe vera. Og jeg har virkelig kunne mærke en forskel efter jeg er begyndt at bruge disse lækre produkter.

Mit hår er blevet meget sundere og er blevet mere fyldigt, samt glattere.

ZENZ NO. 06

Styling paste 06, har jeg prøvet i mit eget hår, og jeg er faktisk ret vild med den. Den fungerer rigtig godt i mit hår, som har en smule fald, da den kan være med til at fremhæve mine krøller.

img_1698

Jeg har også prøvet den i min søns hår, med et rigtig flot resultat. Den er nem at arbejde med fremfor en hårvoks, som nemt at gøre håret fedtet. Den giver et rigtig fint hold i håret, som holder virkelig godt.

img_1696

ZENZ NO. 14

Jeg har været storforbruger af salt water spray før i tiden. Og jeg vil sige at denne her fra ZENZ, er en af de virkelig gode. Udover at give et lækkert Beach look, så går den også ind og plejer håret. Den kommer til at bo fast i min taske til sommer.

ZENZ NO. 97

En olie, som kan bruges til både håret og huden. Den indeholder koldpresset avocado- og abrikoskerneolie. Den er rig på vitaminer og mineraler og indeholder kun 100% naturlige ingredienser.

Jeg hår brugt olien dagligt, både til mine hårspidser, men også som øjen make up fjerner. Og det er den virkelig god til, jeg er blevet dybt afhængig af den, da den samtidig plejer min tynde hud omkring øjnene.

Jeg har alle produkterne stående fremme på mit badeværelse, da jeg nyder at kigge på dem hver dag. Emballagen er nemlig så fin og passer ind på ethvert badeværelse.

Udover hårprodukter laver ZENZ også make up og hudpleje.

Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Shampoo og conditioner er produkter man bruger flere gange om ugen, stort plus at man kan bruge dem til hele familen.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. De holder virkelig godt og er meget drøje i brug.

Pris: GOD. Produkterne koster fra 190 kr. Og op efter. En fin pris, da jeg føler man får meget for pengene.


Heidi fortæller:

Vi var så heldige at få lov til at teste disse lækre produkter fra Zenz organic.zenz-1-1Zenz Pure line serien består af 9 produkter. Vi har testet 5 af dem; shampoo no. 01, balsam no. 02, oil treatment pure no. 97, saltvands spray no. 14 samt styling paste no. 06.

Da vi modtog pakken, blev jeg positivt overrasket over udseendet. Enkelt, eksklusivt og nordisk i lyse farver, de er derfor flotte at have stående fremme også når de ikke skal bruges.

Derudover så produkterne ud til at være brugervenlige, blandt andet har de store shampoo- og balsamflasker pumpe låg.
zenz-2Produkterne er virkelig lækre i konsistensen, drøje i brug og et stort plus for mig er at alle produkter er sva ne- og allergimærket, økologiske og lavet på naturlige ingredienser. Jeg kan derfor med god samvittighed bruge produkterne både til mig selv, men også mine børn og give den bedst mulige pleje.
Efter at have fået en fast rutine med at bruge shampoo, balsam 2-3 gange om ugen og den lækre oil treatment hver dag, er mit hår blevet silkeblødt. Jeg er ellers svær at “overbevise” med produkter, især fordi at olier og balsam aldrig rigtig fungere i mit hår, det bliver fedtet og umuligt, hvilket ikke har været tilfældet med zenz pure produkterne.
zenz-5zenz4Min kæreste og min store søn har testet styling pasten. De er blevet rigtig glade for den, især min kæreste er vild med konsistensen der er ligesom en creme, den er nem at påføre og håret holder virkelig hele dagen.

Vurderingen bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. For mig er det meget nødvendigt med gode produkter der sunde for både krop og miljø og som samtidig giver en masse til mit hår og det har produkterne virkelig givet mig.

Holdbarhed: GOD. Produkterne er virkelig drøj i brug, de holder derfor længe.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er virkelig lækker, med en dejlig mild duft.

Pris: MIDDEL. Produkterne har en ganske fin pris i forhold til holdbarheden. Priserne ligger fra 190-420 kr. Det er selvfølgelig i den højere prisklasse, men du får meget for penge og kvalitet koster lidt mere.

Alt i alt kan jeg til hver en tid anbefale de lækre Zenz Pure line produkter.


Nadja fortæller:
“Vi har her i familien været meget begejstrede for produkterne fra Zenz Organics. Ikke kun fordi de er miljøvenlige, bæredygtige og fri for alskens skidt, men også fordi de er virkelig gode! Samtidig ser produkterne så lækre, simple og stilrene ud, at de er en fornøjelse at have til at stå fremme.

Om shampoo og conditioner (190,- og 210,- for 250 ml.): Her var jeg spændt på, om mit lange, kraftige og naturkrøllede hår kunne få den pleje, det er vant til. Jeg er meget positivt overrasket! Det er nemt at trykke ud, fordele i håret, få til at skumme og vaske ud igen. Mit hår holder sig rent i flere dage, som jeg er vant til med andre produkter, og jeg savner ikke, at det dufter af “noget”, for det dufter alligevel dejlig rent. De har fået en fast plads på badeværelseshylden!
28471314_10156466641723646_4854120460770423251_n-1Om olien: Oil treatment for hair and skin (304,-) er min favorit af alle produkterne! Man kan vitterligt bruge den til alt. Jeg bruger den både til de tørre vinterkinder, til at fjerne makeup med og til at tæmme lokkerne med efter glatning af håret. Man kan også sagtens bruge den til kroppen. Jeg synes det er virkelig genialt med ét produkt, man kan bruge til så mange ting. En rigtig multiolie!
28575878_10156466641843646_4920300770720748458_nOm saltvandssprayen: Salt Water Spray Pure Medium Hold (224,-) var jeg også spændt på at prøve. Jeg har i årevis tænkt på at prøve saltvandsspray, men har aldrig fået det gjort. Jeg har brugt den til at give mit eget hår det der lidt tilfældige, pjuskede look, hvis jeg ikke har fået det glattet efter hårvask, og jeg har brugt den til min mellemste søn Louie, som har krøllet hår, og derfor ikke kan bruge voks som sin storebror. Det synes han nogle gange er ret træls. Ikke at han behøver plejeprodukter, men han har fået et pift saltvandsspray indimellem, og det har set så fint ud i hans hår.
28379679_10156466641708646_1344095828327550698_nOm styling pasten: Pure styling paste (190,-) er til at sætte håret med, men det er ikke en voks, for det her har en helt anden konsistens. Arthur på 8 plejer at bruge voks til at sætte håret med, men har i testperioden brugt denne – og det bliver han ved med! Den er meget nemmere at arbejde med, fordi den ikke er stiv eller alt for fedtet. Den trykkes ud af tuben, hvilket er rart, så man kun har fingrene i det, man bruger, og alligevel har det en vildt god effekt, som holder hans hår, som han vil have det, hele dagen.
28783290_10156466641713646_2078416810699103826_n
Nytteværdi: MEGET GOD. Alle familier har brug for hårprodukter i større eller mindre grad, og produkter, man kan bruge med god samvittighed, er bare et endnu større plus for både store og små!
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Produkterne er drøje i brug og er produkter af en meget høj kvalitet.
Pris: MIDDEL. Det er ikke prisvenlige produkter, og alle vil ikke kunne være med her. Til forbrugeren, der har midlerne til produkter i denne prisklasse til hele familien, og som er bevidst om miljøet og skadelige stoffer, er de helt perfekte. I forhold til, hvad man får, vil jeg dog ikke mene, det er urimelige priser – kvalitet koster.

Rikke fortæller :
Det første indtryk jeg fik er at det var super lækkert og pænt emballage. Sådan noget man gerne vil have til at stå fremme.
Det næste der optog mig var at prue serien er allergimærket, uden syntetisk eller æterisk parfume, hvilket jeg er ret stor fan af da jeg så også kan bruge det til min søn på 4 år, der har lidt sart hud.
Jeg tog straks produkterne i brug og blev ret hurtig glad for shampooen og conditioner. De er som sagt meget pæne at have stående fremme, men de er virkelig også praktiske da begge dele kan fåes i stor med pumpefunktion, og er derved super nemme at få produktet ud af.
Efter badet stod den på oil treatment. Den kan bruges til både hud og hår. Personligt er mest til at bruge den på huden, men der er den virkelig også lækker!
Den trænger hurtigt ind, og efterlader huden super blød og dejlig. Den har ingen duft, så den ”forstyrrer” i en evt. parfume duft.  Jeg vil klart anbefale denne hvis man er til olie og ikke cream.
Saltvandssprayen er jeg desværre ikke lige så begejstret for som de andre ting. Jeg har meget fint hår, og skal have bare en smule hold i mit hår har jeg brug for noget kraftigt hold. Så denne med medium hold passer desværre ikke helt til mig.
Til gengæld er styling pasten virkelig god! Præcis som de lover giver den masser af volumen og struktur, og den gør det super nemt at arbejde med håret. Specielt hvis man skal lave opsætninger eller krøller. Den er meget drøj i brug, så det er ikke nødvendigt at bruge særlig meget af den.
Alt i alt er jeg virkelig begejstret for Pure serien. Og går man efter et hudvenligt og bæredygtigt produkt, er dette virkelig et godt valg!
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD.

Holdbarhed: MEGET GOD. Det er rart at man kan få shampoo og conditioner i store størrelser, så man slipper for at skulle købe hele tiden.

Pris: GOD. Jeg synes prisen er helt fair.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er rigtig fin.


Trine afslutter:

“Vi har haft fornøjelsen af at teste Zenz pureline hårdprodukter.”

Hårprodukter, som er 100% naturlige, svane- og allergimærket. Flere af produkterne har vundet priser og
jeg forstår godt hvorfor! Jeg tror det er noget af det bedste pleje til håret til jeg har prøvet.
shoot
Vi har fået lov til at teste Zenz shampoo og conditioner, som efter hver hårvask efterlader håret blødt, glansfuldt og velduftende.

Det har været en absolut fornøjelse at bruge. Tidligere har jeg ikke synes jeg kunne mærke stor forskel ved brug af forskellige plejeprodukter til håret, men det har jeg virkelig kunne med disse produkter. Det har været en virkelig god oplevelse af teste shampoo og conditioner og jeg kan sagtens se mig selv investere i produkterne på egen hånd når jeg har brugt dem op.

Jeg har også fået lov til at teste deres Oil Treatment, som er lavet på økologisk koldpresset avocado- og abrikoskerneolie. Det plejer og nærer både hud og hår. Jeg har både brugt olien i let fugtigt hår og prøvet at påføre den i tørt hår, bare en anelse primært i mine spidser. På begge måder fungerer den super super fint. Den fedter ikke, men giver en flot glans til håret.

Deres saltvandsspray er en af de bedste jeg har prøvet. Den giver virkelig meget struktur og volumen og jeg er helt vildt med det! Det er et af de eneste hårprodukter, som jeg har brugt igennem mange år og den her giver struktur og hold der varer ved igennem dagen.

Endelig har vi testet deres styling paste. Jeg har selv ret langt hår og bruger derfor som sådan ikke rigtig styling paste til mit hår. Men min mand har givet den et skud, til at sætte hans korte hår og der har den virket upåklageligt. Jeg personligt, synes det har været lækrere at køre fingrene igennem hans hår når han har brugt deres styling paste fremfor hans sædvanlige klistret voks.

Jeg kan godt se, når jeg går igennem mine erfaringer med serien her, at jeg næsten er lidt for positiv. Kan det virkelig være så godt som jeg synes. Men jeg må bare være helt ærlig og sige at jeg synes de her produkter er fantastiske. Det er produkter der er æstetisk smukke og som derfor kan have stående fremme. De er sågar lækre at holde i hånden. Det er ren kvalitet! Men vigtigst af alt leverer produktet det som det lover, samtidig med at det er miljøbevidst og kemifrit. Jeg synes det er en vinder! Jeg ved der er
flere produkter i serien, samt makeup. Jeg kunne sagtens have lyst til at prøve det af.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lækre pleje og renseprodukter til hår og hud.

Holdbarhed: GOD

Pris: GOD – Produkterne er lidt i den dyre ende, men jeg synes omvendt du får så meget godt for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – Økologisk, naturligt, svanemærket produkter der holder hvad de lover og føles
som et kvalitetsprodukt hele vejen igennem.

Tak fordi vi måtte prøve produkterne af. Vi har været MEGET begejstret!


 

2 kommentarer

  • Line vagner hjørringgaard

    Jeg har prøvet deres salt water spray, den er altså vildt go i tørt hår, jeg sprayer den i og krammer håret op – det gir et lækkert beach agtigt look

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise R

    Jeg har prøvet deres hårkur. Den skal sidde i håret i op til 30 minutter og man har det mest fantastiske hår bagefter. Den er virkelig lækkert og en klar farvorit herhjemme. Den kan også anbefales.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skiferie i Wagrain i Østrig med små børn