Cirkus Arena 2018 “Klovnen og Kronprinsen – Jagten på den tabte tåre” – Testfamilien
PAW PATROL - vinderen blev......

Cirkus Arena 2018 “Klovnen og Kronprinsen – Jagten på den tabte tåre”

Onsdag d. 28. marts 2018 havde Cirkus Arena landspremiere på dette års forestilling, som hedder “Klovnen og Kronprinsen – Jagten på den tabte tåre”.  Testfamilien var traditionen tro inviteret med på første række og det var en fantastisk oplevelse. Især Magnus på snart 6 år var meget opslugt af hele forestillingen. Dog kendte han ikke til hverken Clemens eller Patrick, som var årets værter – men til gengæld sad han næsten lige ved siden af Bubber og Motor Mille, som han tydeligt kunne huske fra sidste års forestilling.

Cirkus Arenas turneplan kan ses her og de spiller på Bellahøj frem til og med d. 15. april 2018.

img-1765

img-1669
Det er rapperen Clemens, som står bag fortællingen om en pauseklovn, der rejser ud i verden for at lære en ny kunstart, da ingen længere har brug for pauser i deres travle hverdag. Der er både musik og artisteri i forestillingen.
img-1640 img-1682
Cirkuskronprinsen er Patrick og han skal forsøge at finde den forsvundne pauseklovn, da en tåre fra ham kan redde Kronprinsens cirkus.
img-1739
Undervejs kommer vi igennem de forskellige cirkusnumre som rummer alt hvad et cirkus skal rumme. Balancekunstner, hunde, heste og elefanter, jonglør, trapezkunstner og selvfølgelig også en rigtig klovn.
img-1697 img-1663 img-1722   img-1762

Et musikalsk eventyr for hele familien med moralen: ’Må man rejse verden rundt for at finde sig selv’

Jeg spurgte efterfølgende ungerne hvilke numre de bedst kunne lide – og det var numrene med hunde, heste og elefanter.

img-1747

Hvis I vil vide mere om hvordan dyrene har det i cirkus Arena, så kan du læse om det her. Det er vigtigt for cirkus Arena, at deres dyr har det godt, så det er helt naturligt, at de altid kommer i første række.

Selv var jeg meget imponeret over jongløren og artistpigerne.

img-1727 img-1735

Det hele sluttede af med at cirkusdirektøren takkede for dagens forestilling og fortalte at cirkus i år fylder 250 år.

img-1768

Vi giver igen i år 5 stjerner til cirkus Arena. Kvaliteten på cirkusnumrene og de to værter gør at vi ikke kan komme uden om, at det var en forestilling i særklasse.

Eneste minus set fra børnenes side var, at de ikke kendte så meget til de to værter. Dog gik der ikke længe før de alligevel kunne synge med på Clemens sange.

Billetpriser er fra 170-360 kr. – der er pause imellem forestillingen som varer ca. 2,5 time inkl. pause.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAW PATROL - vinderen blev......