TEST af teatime højstolen fra Graco – Testfamilien
OREO Kage - opskrift

TEST af teatime højstolen fra Graco

Vores gæstetester Camilla har sammen med sønnen Sebastian på 6 måneder testet teatime højstolen fra Graco.
20180324_133531
Camilla fortæller:

Det kunne ikke passe bedre med testen, da vi lige er begyndt med fast føde til Sebastian. Stolen ankom i en lille pakke, og jeg fik lidt koldsved ved tanken om 10.000 små dele der skulle ende med at blive en stol, som vel at mærke skulle være sikker. Men da jeg åbnede pakken blev jeg mere rolig, og med brugsanvisningen i hånden, var stolen samlet og klar efter 10 min! Jeg var stolt og temmelig imponeret.

20180402_122756

Sebastian har nu spist alle sine måltider i den i 3-4 uger. Han sidder meget bedre i den, end han gjorde i sin gamle. Han er dog stadig lidt lille til den, men ikke noget der går ud over hans komfort, men han kan fx ikke nå fodstøtten endnu. Fodstøtten kan indstilles i 2 længder, så den kan bruges længe endnu. Og det samme med 5 punkt selen, den kan sættes op og justeres.

20180413_081833

Betrækket er med behagelig polstring og af vand og smudsafvissende materiale, hvilket er et kæmpe plus med en baby der skal lære, at maden skal havne i maven og ikke alle andre steder. Og hvis det går helt galt, kan man tage betrækket af og kaste den i vaskemaskinen! Det har dog ikke været nødvendigt endnu, på trods af mange måltider og en meget snasket stol.

Stolen er ret stor og kan virke lidt klodset, da benene fylder en del. Men det synes jeg de fleste babystole gør. En ret lækker detalje er at, man nemt kan klappe stolen sammen, og stille den i et hjørne. Det er mine tæer vældig stor fan af, da jeg har haft adskillelige ømme tæer af diverse højskole i tidens løb. Sebastian er 3. barn i rækken, så vi har været igennem lidt forskelligt. Det opvejer helt klart stolens størrelse, at den næsten intet fylder når den er klappet sammen. Og man kan med lidt træning, klare at slå den ud med en hånd, med baby på armen! Man kan også afmontere det nederste af benene, hvis stolen skal med i med i bilen.

20180402_171357

Stolen kan anvendes fra 6-48 måneder, så man kan bruge den længe. Designet er ikke så skrigende, og passer ind i de fleste hjem.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den fungerer godt som en højstol til mad, og med bakken, kan barnet øve at spise selv. Man kan købe legetøj at sætte på bakken, som barnet kan underholdes af, så stolen kan også bruges, hvis man lige skal bruge at have armene fri.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den er meget nem at rengøre, og det virker som et slidstærkt materiale, som kan klare lidt af hvert.

Pris: MEGET GOD – Stolen koster (vejl udsalgspris) 699,- hvilket jeg synes er meget rimeligt for en højstol. Og det at den kan bruges fra 6-48mdr, er jo helt klart et kæmpe plus.

Kvalitet: GOD – Selve stolen er ret lækker, og ingen tvivl om at Sebastian sidder godt i den. Den gør det den skal, og med de forskellige indstillinger, er det nemt at give babyen/barnet den største komfort! Bakken gør at barnet selv kan sidde med sin mad, uden det kommer over alt, og hvis koppen skulle vælte, bliver væsken på bakken, og kan nemt klikkes af, og hældes i vasken.

1 kommentar

  • Hvor er det smart den kan klappes sammen! Det gør det så meget nemmere at transportere den med, når man skal noget 🙌🏽 Det mangler nomistolen lidt 😜

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OREO Kage - opskrift