TEST af Lemus SIA højtaler – Testfamilien
NYHED - NY DANSK APP - YAPPII, Fastfood - præcis som du vil have det! Sjovt og smart.

TEST af Lemus SIA højtaler

Vores tester Mie har testet en Lemus Sia højtaler fra Lemus.

7516747616-img-0791

Mie fortæller:

Jeg har testet den lille smarte højtaler fra Lemus, som hedder Lemus Sia. Det er en højtaler i et super lækkert design og som er MEGET nem at anvende. Manden havde allerede pakket den ud og testet den inden jeg fik prøvet den selv. Men jeg fandt ud af, at tilslutte den til min telefon helt uden at bruge brugsanvisningen. Jeg valgte blot bluebooth og trykkede ind på tænd knappen i nogle sekunder – og bum, så var der kontakt.

7583865280-img-0762

Jeg kan godt lide at højtaleren er så diskret, at den passer ind, som en del af hjemmet. Jeg har haft brugt den i stuen, køkkenet og i bryggerset og vores søn Magnus har også brugt den til at få bedre lyd på sin Ipad.

7516747616-img-0793 7516747616-img-0794

Den har en super sød detalje med håndtag i ægte skind og den er derfor  nem, at tage med på farten. Når vi skal på ferie i næste uge, så kommer den helt sikkert også med i kufferten.

img-3167

Den holder batteri i 10+ timer på en opladning.

Der er i øvrigt også indbygget mikrofon og den måler bredde: 136 x omkreds: 58x højde: 110mm.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – En højtaler er selvfølgelig ikke en nødvendighed – men kan man lide musik og gerne vil have en bedre lyd end den der kommer ud af telefonen, så er nytteværdien temmelig god.

Holdbarhed: GOD – Den virker rubust og til at være lavet i holdbart materiale.

Pris: GOD – Højtaleren koster (vejl udsalgspris) 899,- hvilket jeg synes er meget rimeligt for en lækker højtaler i en god kvalitet og et flot design.

Kvalitet: GOD – Den har en super lækker lyd – også selvom den selvfølgelig ikke kan spille MEGA højt. Men til det behov jeg har – med hyggemusik i haven, bryggerset eller i køkkenet, så er den helt perfekt.

 

3 kommentarer

 • Sabine

  Hvor ser den altså bare lækker og smart ud 😍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane davidsen

  Virkelig fin størrelse. Synes tit det er sådan nogle knokkelstore højtalere, så denne kunne blive EB mulig fars dags gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Den lyder da super smart den Lemus højtaler, lækkert design og genialt at batteriet holder så længe – da jeg har oplevet flere bluetooth højtalere, som har mistet “pusten” efter få timer selv på fuld opladning.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHED - NY DANSK APP - YAPPII, Fastfood - præcis som du vil have det! Sjovt og smart.