TEST af TRYBIKE fra andemors-verden.dk – Testfamilien
TEST af Remington MAN3000 REVEAL Manicure og Pedicure set PRO

TEST af TRYBIKE fra andemors-verden.dk

To af vores testfamilier har sammen med deres børn testet den smarte Trybike inkl. hjelme fra Andemors Verden. 

img_0014Karina fortæller: “Vi stod netop og manglede en cykel til Aske, da hans 2 storesøstre lige har fået nye cykler og Aske følte sig en anelse snydt”

Vi havde i forvejen en løbecykel stående. Men den er desværre for stor til Aske. Så nu da vi fik muligheden for at teste denne smarte cykel med 3 hjul, kunne det ikke passe bedre ind.

Det smarte ved Trybike cyklen, frem for en almindelig løbecykel er, at cyklen kan vokse med barnet. Man kan nemlig købe cyklen med 3 hjul, som den Aske har testet. Når så barnet er stort nok, eller har øvet sig lidt og har fået mere balance, så kan cyklen laves om til kun at have 2 hjul. Det er da mega genialt. Altså en 2-i-1 cykel.

Vi modtog cyklen i et par papkasser, og så gik Aske og farmand ellers igang med at samle den, hvilket iøvrigt var en smal sag, for det tog dem ikke ret lang tid, selvom det nok føltes sådan for lille Aske.img_2082img_2033Cyklen kan fås i 4 forskellige farver og det var faktisk ret svært at vælge, da de alle 4 er pæne på hver sin måde. Men valget faldt på den sorte, matte lak. Og jeg er VILD med den. Den er super sej med sæde og håndtag i den flotte retro brune farve.img_2037 img_0011Cyklen er nem for Aske at bruge. Uden problemer kan han selv stige op på cyklen og sætte igang. Den er nem at styre og det går bare afsted med fulde fart på. Det kan lige nævnes, at det er vigtigt at der bruges godt fodtøj med en god bevægelsesfrihed i. For første gang Aske skulle prøve cyklen var med læderstøvler og det var ingen succes. Men med gummisko, går det rigtig godt og uden problemer.img_0012 img_0014Det er nogle virkelig gode og solide dæk der følger med til cyklen og man kan tydeligt se de ikke sådan lige kan slides op. Cyklen vejer nærmest ingenting, hvilket er en stor fordel for de helt små børn.

Cyklen kan bruges fra barnet er omkring 15 måneder gammelt og helt op til 6 års alderen.img_2053Udover den fine Trybike, som selvfølgelig får vores bedste anbefalinger, har Aske også fået lov til at teste en cykelhjelm, fra CoConuts, der blot vejer 340 gram i størrelse S.img_2023En super sej hjelm, som passer så fint til cyklen.
Den sidder rigtig godt på Askes hoved, når lige den bliver indstillet korrekt. Man kan  indstille den ved hagestroppen, i nakken har den et indbygget skruespænde, som får hjelmen til at sidde helt perfekt. Hjelmen koster blot 349 kr.

Hjelmen er lavet i ABS-plast og har skumplostring for et bedre hovedkomfort, samt 11 ventilationshuller. Aske har uden problemer bare taget hjelmen på og selvom det har været okay varmt udenfor, så har han ikke haft svedigt hår.img_2052Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – en god løbecykel, er næsten en nødvendighed. Vi har gode erfaringer med at barnet så kan springe støttehjul over. Altså at gå lige fra en løbecykel, til en rigtig cykel, da balancen er godt trænet.

Holdbarhed: GOD – Både cykel og hjelm kan bruges i mange år, da kvaliteten er helt i top.

Pris: GOD – cyklen koster 1200 kr. Og hjelmen koster 349 kr. Fine priser, taget i betragtning af det kan bruges længe og endda måske til mere end et barn.


Sofie fortsætter:
”Vi modtager pakken med den længe ventede cykel fra Andemorsverden. Fay har selv været med til at vælge farven og den skulle selvfølgelig være grøn. I pakken ligger cyklen usamlet, men med en fin beskrivelse af hvordan man får fikset delene, så der står en cykel klar til brug. Mads går hurtigt i gang og en – to – tre, ny cykel til Fay er samlet og klar. Cyklen kommer med tre hjul, så barnet kan vokse med cyklen. Det vil sige, at cyklen både kan være en trehjulet og en tohjulet cykle – og du får derfor en hel del cykel for pengene. Smart.”billede-1”Fay sov middagslur i mens alt dette stod på og anede ingen uråd. Så det var den gladeste tøs vi fik op, da hun opdagede den grønne cykel stå og skinne i stuen. Stjerner og julelys strålede i øjnene på hende og cyklen skulle selvfølgelig prøvekøres med det samme!”billede-2Og huhej hvor det gik. Ud af hoveddøren og ud på vores lille vej, som er en bakke førende lige ned til havnen. Men undervejs var hun mega sej til at bremse med fødderne og der skete ingen uheld. Så afsti-afsted med sin seje stjerne hjelm, ned af bakken og op og ned af promenaden, med alle de små bindingsværkshuse og havnen på den anden side.Processed with VSCO with m5 presetEfter modtagelsen af cyklen, har den skulle køres på hver evig eneste dag, så glæden vil ingen ende tage. Hun tager den meget gerne med på tur, eller hvis vi lige skal ned og handle. Jeg synes at cyklen virker meget stabil og robust, og man kan fornemme, at det ikke er en billig én af slagsen. Der er noget kvalitet bag og det synes jeg er vigtigt, da det sikre barnets sikkerhed for at den ikke pludselig går i stykker undervejs. Jeg synes derfor at pris og kvalitet i dette tilfælde stemmer rigtig godt overens.billede-4I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Cykler er godt og vigtigt for motorikken og denne cykel er virkelig en god starter, da der som nævnt tidligere er mulighed for at lave den om fra en trehjulet til en tohjulet når barnet er stort nok.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg er sikker på at denne cykel kommer til at holde i mange år fremover og at alle vores børn kommer til at kunne have glæde af den.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes at prisen er meget fair. Cyklen koster 1.199 kr. men du får også to-i-en og kan derfor bruges i mange år. (set hos Andemorsverden). Hjelmen koster 349,-

Kvalitet: MEGET GOD –  Kvaliteten taler for sig selv og der er ikke så meget at sige, end at kvaliteten er i top.

5 kommentarer

 • S.G

  I har vendt forgaflen forkert på den grønne i jeres test 🙂 Boltmontagen skal vende fremad og ej tilbage. Forhjulet kommer ind under styret. Har i den stadig – så få den vendt, så cyklen virker som den skal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Jeg forelskede mig også i den cykel.. i dag kom så ikke mindre en 2 cykler med posten. Min søsters dreng skal have den ene i julegave.. 😍
  Men er det kun mig der syns den er lidt træls når der er 2 hjul på, min søn har ikke styr på balancen endnu, så jeg satte begge hjul på, men hans ben rammer hele tiden dækkene .. det var ikke noget i oplevede??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Må simpelthen eje sådan en til min søn Alvin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Andersen

  Er godt nok ked af jeg ikke kendte den cykel da min var så lille. Den er så flot og mega smart med at det er 2i1 cykel 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Den cykel er simpelthen genial. Lui elsker hans. Det er så smart at den vokser med barnet. Min ynglings ting ved den er at sadlen kan sættes op og ned uden værktøj. Så hvis man har flere børn der skal bruge den, kan de uden problemer skiftes undervejs på turen.
  Luis ynglings ting er at der er plads til at man kan sætte fødderne op på den når man kører.
  Den kan virkelig anbefales, og specielt til den fine pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Remington MAN3000 REVEAL Manicure og Pedicure set PRO