TEST af Moweo Dapper kombivogn, black fra Jollyroom.dk – Testfamilien
TEST af Water Wow malebøger fra Ciha.dk

TEST af Moweo Dapper kombivogn, black fra Jollyroom.dk

En billig løsning med mange fordele – Kombivogn fra Jollyroom.dk

dsc_0186

Vores tester Louise har sammen med familien testet  Moweo Dapper kombivogn, black fra Jollyroom.

Louise fortæller:

Da jeg først hentede pakken på posthuset var jeg overrasket over for kompakt at kassen var. Jeg tænkte da må da mangle noget med til denne pakke. Jeg var overbevist om at der ikke både kunne være en klapvogn og kombivogn i den kasse.

Jeg nåede lige hjem med den pakken, så fik Troels og Nohr pakket kassen op af nysgerrighed.

dsc_0960

Første test var at skulle samle kombivognen, og det blev Troels job. Hjulene var nemme at klikke på men selve brugsmanualen var ikke helt nem at følge, billederne viste ikke den nøjagtige samling af vognen, og vi bøvlede en lille smule med hvordan man fik lavet barnevogn om til klapvognsdelen.

Vi brugte ca 15-20 min på at samle den og prøvede os frem. Når man endelig får knækket koden på vognen så viste den sig faktisk den var ret nem at omforme fra klapvogn til barnevogn.  Du skruer ganske enkelt på drejeknappen i ryggen og vupti så vipper man den fra oprejst del til liggedel.

dsc_0007

Vi prøvede med det samme og teste barnevognsdelen først med Ellie i. Hun skulle da luftes sammen med os andre.

En ting vi hurtigt blev enige om herhjemme er, at det var en fordel kombivognen var så lav især med søskende som ren faktisk kan deltage når der kommer en lille ny til. Du kan justere selve håndtaget og da jeg Louise ikke er ret høj så er det rigtig rart med et ergonomisk håndtag. Det kan komme så langt ned at vores datter Filippa på 8 år også kan gå med hende.

dsc_0420

Selve klapvogns delen blev min kæreste forelsket i. Han synes den er nem og behagelig at køre med. Stellet er let og pænt at se på.  Vores søn Nohr er endda blevet utrolig glad for at sidde i klapvogns delen. Han har dog allerede fået ejer fornemmelse over den del.

Stoffet er tyndt men virker på ingen måder sart da man kan tørre snavs af med en fugtig klud.

Dog er der ikke meget affjedring i stellet og den kan virke en smule hård på dette punkt.

dsc_0961 dsc_0923

Det gode ved klapvognen er at den er vendbar så den kan indstilles til at man kan se og have øjenkontakt til ens barn men man kan også vende barnet om. Det gode ved denne klapvogn er at selvom de vende modsat så kan du stadig holde øje med barnet oppe fra da der er et fint lille vindue i taget af skærmen, hvilket har en lille magnet som binder skærmen og taget sammen.

dsc_0423

Vores vurdering af Moweo Dapper Kombivogn, black fra Jollyroom er:

Nytteværdi:  MEGET GOD – Den har denne fede fordel at du ikke både skal ud og købe barnevogn og klapvogn, du har ganske enkelt 2 i 1.

Holdbarhed: GOD – Dækkene er punkerfri, samt den virker stærk og solid.

Pris: Her får du ganske enkelt en barnevogn og klapvogn for 1995,- kr, Før pris: 4999,-kr

Kvalitet: Selvfølgelig hænger pris og kvalitet sammen, men her får man meget for pengene.

 

2 kommentarer

 • Cinthia

  Hei!
  Har du fremdeles bruksanvisning til denne vognen?
  Mvh Cinthia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Testfamilien

   Desværre – prøv evt. at kontakt jollyroom.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Water Wow malebøger fra Ciha.dk