TEST af Swivi stolen fra Graco – Testfamilien
TEST af NATURINO sandaler fra Tinderbox

TEST af Swivi stolen fra Graco

Vores gæstetester Janni har sammen med sin datter Maja på 8 måneder testet en Swivi Seat 3-in-1 Booster stol fra GRACO Skandinavien.

Janni fortæller:

billede-1

Vi har været så heldige, at få lov at teste denne stol herhjemme i en måneds tid. Stolen kan vokse sammen med barnet, så den kan bruges fra spæd, og op til 22kg. Den monteres på en almindelig spisebordsstol, og så kan den dreje 180 grader, til begge sider, så man kan dreje barnet alt efter hvordan man selv sidder. Jeg var lidt i tvivl om den ville kunne monteres på vores stole, da de ikke er helt traditionelle, men der var ingen problem. Maja sidder så fint og sikkert, også pga. fempunktsselen i stolen.

billede-2

Vi har en stol der minder en smule om den i forvejen, og jeg må indrømme jeg havde en forventning om at denne Swivi Seat ville være alt for stor og klodset i forhold til, og at den på ingen måde kunne hamle op med den vi allerede havde. Men der tog jeg fejl! Og hvor ville jeg ønske jeg havde haft denne stol fra start. Så havde jeg sparet mange penge ved min kiropraktor. Stolen kan nemlig lægges ned i forskellige positioner, noget der er genialt når man skal give flaske. Så har man stadig en hånd fri og man slipper for at have en tung baby hængende i armen.

billede-3

Når baby bliver større kan man fjerne spædbarnsindlægget, og når barnet vokser yderligere, kan man tage hele sædet af så den forvandles til en stoleforhøjer.

Bordet på stolen fjernes nemt med kun én hånd, og selve pladen på bordet kan gå i opvaskemaskinen.

billede-4

Stolen har ét minus, hynderne i den kan ikke vaskes. De må kun tørres af med en våd klud. Og det hænger ikke så godt sammen med en pige der gerne vil spise selv. Stolen har allerede en plet jeg ikke kan få væk

billede-5

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Stolen kan anvendes over en lang periode, og man kan spare både en skråstol og til dels også en højstol væk.

Holdbarhed: GOD. Som sagt kan hynderne ikke vaskes og det kan desværre medvirke til at de bliver lidt plettede over tid

Pris: GOD: Stolen koster 1049 kr. Men jeg har set den helt ned til 630 kr.

Kvalitet: MEGET GOD. Stolen er ”bare” i plastik. Men den virker meget robust, og jeg er slet ikke i tvivl om at den uden problemer kan holde til at blive brugt af flere børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af NATURINO sandaler fra Tinderbox