TEST AF BABYJOGGER BARNEVOGN – City Mini GT med Delux Pram – Testfamilien
TEST af Swivi stolen fra Graco

TEST AF BABYJOGGER BARNEVOGN – City Mini GT med Delux Pram

Vores tester Mie og hendes familie har testet en Babyjogger – City Mini GT med Delux Pram.

Mie fortæller:

p1000335

Vi har været så heldige at teste en Babyjogger klapvogn City Mini GT med lift (delux pram).

For at være ærlig, så kan vi slet ikke få armene ned over vores nye Babyjogger.

Det her er en af de ting som jeg virkelig kan være ærgerlig over, at vi ikke anskaffede os dengang vi fik vores ældste søn Nohr. Der købte vi en alm. barnevogn med stor barnevognskasse. Havde jeg vidst bedre dengang, så havde jeg valgt at købe en billig barnevogn, som kunne bruges i haven til at sove i og en Babyjogger til hverdagsbrug. Vi bor lidt udenfor byen, så hver gang vi skal nogle steder er det i bil. Det betyder, at barnevognen altid skal med i bilen. HOLD nu op hvor har jeg brugt mange timer på at skille en barnevogn ad, fordi at både hjul og lift skulle helt af før der var plads i bilen. En Babyjogger fylder virkelig ingenting. Der kunne nemt ligge to i bilen og det tager 1 min. At slå den sammen.

p1000397 p1000398

I og med den ikke fylder så meget, så er liften heller ikke så stor. Den har kun et liggemål på 78 cm. Derfor kan de ikke ligge og sove i den, når de bliver større, dog får man jo så klapvognsdelen med som de kan bruge fra de er ca. 6 mdr. Den kan næsten ligges helt ned, så de kan sove i den. Derfor behøver man i princippet ikke at anskaffe sig en vogn til haven.

Derfor kan jeg give den min varmeste anbefaling til alle familier, som er afhængige af at skulle have barnevognen med i bilen ofte.

baby-jog

Herhjemme er far ekstra begejstret for Babyjoggeren af to grunde.

Selve stellet på vognen er højere end en normal barnevogn, så når man er 195 cm. høj så kan den indstilles i en højde, der passer ham. Det var en ting han straks bemærkede, da han gik en tur første gang. Normalt går han rigtig dårligt med barnevognen fordi styret sidder så langt nede.

Derudover synes han det er en kæmpe lettelse i hverdagen, at den er så nem at slå sammen og have med i bilen, så der stadig er plads til andre ting i bagagerummet.

p1000367 p1000391

Vognen vejer ikke særlig meget og er meget nem at køre med. Selv Nohr på tre år kan skubbe lillebror en tur.

p1000340

CITY mini GT vejer KUN 9,5 kg og har tre hjul, forhjulet er drejeligt men kan også låses. Klapvognsdelen medfølger og liften skal tilkøbes, når du tilkøber liften følger adapterene til stellet med.

De er super nemme lige at klikke på stellet og så er liften klar til at sætte på. Liften kan foldes helt sammen, hvis man har behov for at det skal fylde så lidt som muligt. F.eks. hvis man skal ud at rejse og have den med på flyet.

Klapvognen kan tåle op til 30 kg. Belastning, så man får altså en vogn der kan holde igennem hele perioden, hvor dit barn har behov for klapvogn.

p1000322

 

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Babyjogger er:

Nytteværdi: MEGET GOD – uundværlig må man jo bare konstatere. Alle har behov for en barnevogn, når de får børn og senere hen en klapvogn.

Holdbarhed:  MEGET GOD – Den er meget holdbar og kan bruges i lang tid.

Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig god kvalitet. Stellet er robust og har bestået testen herhjemme med at komme ud og ind af bilen dagligt uden at blive skæv i stellet eller skrammet.

Pris:  GOD – Vejledende udsalgspriser: Lift: 2499 kr. City Mini GT: 4499 kr. Du kan dog ofte finde dem på tilbud hos f.eks. jollyroom og pixizoo, hvor der er et par 1000 kr. at spare.

En ny barnevogn koster ofte imellem 5-8.000 kr. så når man tænker på, at man får både barnevogn og klapvogn med i prisen her, så synes jeg at det er en rigtig fin pris. Jeg kunne da have sparet en del penge, hvis jeg havde investeret i den her allerede dengang jeg fik Nohr.

p1000373

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Swivi stolen fra Graco