TEST af fodplejeprodukter fra DM Skincare – Testfamilien
Børneindretning med sjæl – hos Legesjæl.dk - 25% på alt indtil d. 1/6-18

TEST af fodplejeprodukter fra DM Skincare

Vores testere Nadja og Thomas har testet fodplejeprodukter fra DM Skincare. Med sættet fulgte fodbadesalt, peeling, pimpsten og creme til at afslutte med.

img_5556

Pakken koster 149 kr. og indeholder:

Indeholder: FootSalt 22 g , Algeasalt Peeling 40 g , FootBalm 5 g  og pimpsten.

HOW TO:

FODSALT Start med et fodbad i salt fra Atlanterhavet, rig på næringsstoffer og mineraler.

Hæld salten op i varmt vand og opløs  fodsalten  med tæerne.

Brug pimpstenen på den hårde hud.

Påfør AlgeaSalt peelingen, der indeholder aktive alger og blødgørende økologisk sesamolie, på dine fødder og underben i roterende bevægelser med fugtige fingre. Peelingen virker blødgørende og de døde hudceller fjernes.

FODCREME For at afslutte behandlingen, påfør FootBalm (fodcremen). Cremen virker kølende og deodorantiserende, og er rig på blødgørende og næringsrige stoffer bla: Carbamid, humle, melisse, røllike, fennikel og kamille.

Nadja fortæller:
“Jeg går jævnligt hos en professionel fodterapeut, som forkæler mine fødder og gør dem babybløde, men jeg savner indimellem at gøre noget herhjemme for at holde det lidt nede imellem besøgene. Så jeg gik i gang med at lave mig et fodbad med badesalten, og det kan altså anbefales – det sker alt for sjældent, at jeg forkæler mig selv på den måde herhjemme!
img_5559
Dernæst skulle fødderne plejes med den lækre scrubbecreme, og til slut, da de var skyllede og tørre, smurte jeg dem ind med den plejende, kølende creme.
img_5560
Det var en dejlig form for hjemmespa, som jeg gerne gør igen. Jeg får nemt hård hud under fødderne, så for mit vedkommende er det ikke nok at bruge produkter hjemme, men det er en god måde at holde det nede på imellem professionelle behandlinger.
Og lækre sommerfødder… det vil vi vel alle gerne have med det sandalvejr, der er for tiden 😉
img_9979
Thomas har også testet produkterne. Han lider af meget hård hus på især hælene – så han har nydt godt at især peeling og pimpstenen.  Produkterne kan anbefales til både mænd og kvinder.
img-4857

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi:  GOD – Det er ikke et MUST – men faktisk kan de fleste mennesker have rigtig godt af, at pleje deres fødder.

Holdbarhed:  GOD – I den testede pakke er der til et par behandlinger. Produkterne kan købes i stor størrelse, hvis man ønsker det.

Kvalitet:  GOD –  DM Skincare er et anerkendt og respekteret dansk hudplejebrand. De sælger hudpleje i høj kvalitet uden parabener og skadelige tilsætningsstoffer. Deres produkter er dansk produceret med nøje omhu for kvalitet.

Pris:  GOD – Prisen for det lille sæt vi har testet har en god pris og er evt. en oplagt gaveide – eller en god måde at prøve produkterne på. Priserne på fullsize-produkterne er rimelige.

2 kommentarer

 • Eva P

  Elsker selv at lave fodbad og derved holde min tørre hud på fødderne nede.
  Pimpsten er godt til at få den hårde hud af. Tænker at produkterne fra DM skincare vil kunne være gode til min hæle, specielt alge peeling cremen, som Jeg ikke hat hørt om før – må tjekkes ud og så ovenikøbet en god pris 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Lyder lækkert og bestemt noget jeg vil overveje at prøve, da jeg ofte glemmer at pleje min fødder og lets face it, det ser altså bare lidt lækrere ud med et par velplejede fødder i de åbne sommerssandaler 😉👌

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børneindretning med sjæl – hos Legesjæl.dk - 25% på alt indtil d. 1/6-18