TEST af babyautostole fra Graco – Testfamilien
TEST af fodplejeprodukter fra DM Skincare

TEST af babyautostole fra Graco

To af vores testfamilier har testet babyautostole fra Graco.

Meral eller nok nærmere Ayaz har fået lov til at teste en Graco Snugride I-Size autostol.

Meral fortæller:

Da Ayaz sad ret dårligt i sin autostol, var vi på udkig efter en ny én. Derfor var det ret heldigt, at vi kunne få lov til at teste denne fra Graco, da Ayaz sidder ret godt i den. Den kan bruges fra nyfødt og op til 18 mdr.

graco-1

Autostolen er godt polstret, og Ayaz sidder ikke så dybt i den, som han gjorde i den gamle. Det er dermed meget lettere at sætte ham i stolen og tage ham op igen. Det er især rart, hvis han er faldet i søvn i den 😉

Til autostolen hører en base med. Uanset hvilken model autostol I køber, vil jeg helt klart anbefale en model med en base til. Det er mere sikkert, og så er det hundrede gange hurtigere at sætte stolen på basen end at bruge bilens seler. 

Det er en autostol, der fylder en del, da basen er rimelig stor, men på trods af det, kan den sagtens være i vores lille bil. Dog er der ikke meget benplads tilbage til sædet foran. Men det kan vi sagtens leve med. 

graco-2

Stolen kan justeres i syv trin på basen, så barnet kan få mere benplads i takt med at det vokser. 

graco-3

Alt i alt er det en god stol, som vi er tilfredse med, men der er dog få ting ved stolen, som jeg ikke synes om. Ikke noget som har betydning for komforten, men små detaljer der gør en lille forskel.

Solskærmen er ret upraktisk. Ud over velcrobånd bagpå, sidder den fast på siderne, som rammer ind i håndtaget, som er i vejen, når man vil bruge solskærmen. Så man bøvler lidt med det. 

graco-4

Og så synes jeg ikke, at det store airbag advarsel er pænt at se på. 😀 Men ud over det er vi helt tilfredse med stolen.

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi – Meget god: Det siger jo sig selv. For sikkerheden af børnene er det et lovkrav at bruge autostol.

Holdbarhed og kvalitet – God: Stolen kan bruges længe, og bortset fra solskærmen virker stolen til at være en god kvalitet.

Pris – Middel: 3.199 DKK. i vejl. udsalgspris inkl. base.


billede-1-4
Louise fortæller:

Vi havde egentlig en autostol fra da vi fik Nohr tilbage i 2015, men jeg følte mig ikke tryg ved vores ”gamle” autostol, om den var sikker nok.

Jeg var derfor så heldig og få muligheden af Testfamilien og Graco og teste denne autostol.
billede-2-3 billede-3Jeg havde nogle forventninger for hvilke krav autostolen skulle indebære. Og da jeg modtog pakken tjekkede jeg straks om den havde ISO fix base. Og der var en base. Jeg troede så der var selve Isofix delen men den skal bruges som 5 punkts sele i basen, hvilket jeg ikke til at starte med var helt fan af.

Vi var lidt skeptiske om det nu er sikkert nok, men selvfølgelig er det det. Vi fik den sat i bilen med det samme og den holder, synes jeg, lige så godt som sad den i en ISO krog.

Vores næste prøve var om klik systemet nu er nemt at få i og op. Det smarte ved Stolen er den er udstyret med en indikator når den sidder rigtig fast og med godkendt hældning.
billede-4
Ofte ved den gamle autostol havde vi erfaret at vi skulle forsøge flere gange at sætte stolen ordentlig fast i basen inden den tog fat. Her er stolen nem at få i og fra basen. Selv mig med mormor- arme, så er den nem.

Selve stolen hun sidder i er der er rigtig god komfort. Den er ret dyb så man føler hun sidder godt beskyttet i selve stolen, netop pga. side impact beskyttelse det kaldes også Surround-sidebeskyttelse og 5-punktssele til basen, som vokser med barnet og kan justeres i 3 forskellige højder. Den er jeg kæmpe fan af.
billede-5-4 billede-6-2Ofte når de er så små, synes jeg babyer sidder ustabilt i sådan en autostol men der er gode pudebeskyttere samt sidebeskyttere så de sidder fast og stabilt. Det har givet mig tanken hvorfor havde man ikke den til ens andre børn.

Hvis jeg skal finde nogle kritiske ting på stolen så er det eneste problem, at den er enormt bred. Den tager lige et par ekstra cm i bilen i forhold til, at der sidder 3 børn bagi. Den har svært ved at komme i en (Smal) indkøbsvogn. Ellers synes vi den har overrasket os rigtig meget. Autostolen har et ergonomisk håndtag og et let at bære i armen.
billede-7-2Vores vurdering af Graco autostol er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den har utrolig god komfort og virker eksklusiv. Stolen har i øvrigt Safety
Surround-sidebeskyttelse det er et must med så meget beskyttelse til sit barn.

Holdbarhed: MEGET GOD. Den er vaskbar i betrækket og stolen virker stærk og solid. Også er den oveni
købet let at bære.

Pris: MEGET GOD. Jollyroom : 1079,- kr til den pris synes jeg man får overraskende meget for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD. Synes den er super god i kvalitet og især når man får så meget sikkerhed for ingen
penge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af fodplejeprodukter fra DM Skincare