TEST af Bonbonland – Testfamilien
TEST af Remington MB070 DuraBlade Pro

TEST af Bonbonland

Vores testere Mie og Christine var sammen med deres familier inviteret på presse/testtur i Bonbonland i pinsen.

img_5551
img_3263

Christine og Mie fortæller:

Børnene glædede sig selvfølgelig meget, til at skulle i Bonbonland. De er alle vilde med forlystelser, nogen mere end andre 🙂 Vores børns aldre er: Anna 9 år, Joshua 7 år, Magnus 5 år og Josephine 5 år.

Der er kommet to nyheder i Bonbonland i år.

En af dem er “Maskotjagten”. Maskotjagten går ud på, at man henter en app på sin telefon hjemmefra. Rundt omkring i Bonbonland skal man så finde de forskellige maskotter. Primært ved alle forlystelser, fandt vi en maskot der skulle scannes. Lidt ligesom at fange Pokemon.

img_5556 img_5574
Alle børnene gik meget op i, at finde disse maskotter og især Magnus var ret vild med dette, da han ikke er den der løber først hen til de vilde forlystelser. Når man har samlet de forskellige maskotter kan man spille med dem på telefonen. Klart en fed ny ide!

img_5572 img_5575 img_5578

Den anden nyhed i år er “Den Hemmelige Verden”.

Dette er en forlystelse som faktisk er koblet på “Viktor Vandorm”. Så i den bagerste del af “Viktor Vandorm” kan man komme ind i “Den Hemmelige Verden”. Christine prøvede den sammen med de to store, Joshua og Anna, da børnene skal være over 120 cm. for at prøve denne forlystelse.
Vi fik alle VR-briller på og så kom vi ellers ind i en helt anden verden. Både Joshua og Anna skreg i løbet af turen, men på den gode måde – de syntes det var rigtig sjovt og de fik sig også lidt overraskelser på turen som f.eks. at føle at man ryger ned i et stort hul og INTET kan se ellers.
Forlystelsen er KLART godtkendt af os!
img_3272
Vi var meget heldige med vejret, da vi var afsted, samtidig med at der faktisk ikke var ret mange mennesker. Børnene kunne nemt prøve forlystelserne flere gange i træk og det er jo altid et hit, når man ikke behøver at stå i kø hver gang.
img_3266

img_5558

Joshua og Anna prøvede “Albatrossen” 10 gange!! Forlystelsen går ud på, at man sidder på en flad tallerken som roterer indtil du ikke kan finde ud af, hvad vej du drejer. Samtidig med den svinger op og ned – utroligt at de ikke blev dårlige! Den syntes de begge var vildt sjov!
img_3269
Magnus og Josephine prøvede “Hestepærerne” i en del gange. Her sad de på ryggen af nogle søde heste, som førte dem rundt i et cowboyland.

img_5563

Den store naturlegeplads var også et hit for alle fire børn. Her kunne de i skyggen se om de kunne komme fra start til slut på den lange legeplads med en masse udfordringer. Og senere da de voksne havde brug for at sidde ned et øjeblik, legede de på “Bisonfortet”.
img_3311
Vi prøvede også flere forlystelser, hvor vi alle kunne være med. Bla. “Mågeklatten”, “Ande bådene”, “Bæverrafting”.

Det gode ved Bonbon-land er nemlig, at der er noget til ALLE aldre. Når de store børn ville prøve noget, så kunne de små som regel prøve noget andet samtidig lige ved siden af. Det er klart en fordel, når man jo ofte har børn i forskellige aldre.

Vi spiste frokost på “Bæverpizza”, hvor vi fik Pizza, Nachos og sodavand. Faktisk rigtig gode pizzaer, var vi enige om. En Pizzamenu koster 79,- for en pizza og en mellem sodavand.

Vi fik også en tår og drikke, samt is og belgiske vafler med is på “Anna’s Mokka”. Det er selvfølgelig også tilladt og medbringe egne madpakker samt drikkevarer.
img_3314 img_3278 img_3285Vi havde en fantastisk god dag og var i parken fra de åbnede kl. 10:00 og gik først hjem da de lukkede kl. 17:00. Vi kunne sagtens have brugt længere tid, eller ja vi voksne var trætte, men børnene kunne helt sikkert! De vil alle fire MEGET gerne i Bonbonland igen. 🙂 Personalet i Bonbonland er utrolig søde og opmærksomme. Toiletterne er pæne og rene, som også er en vigtig factor. De andre år, vi har været i Bonbonland, syntes vi det har virket lidt slidt – den opfattelse havde vi overhovedet ikke i år!
img_3296
Det eneste vi ikke havde været opmærksomme på, var at vandlandet først åbner d. 17. juni, så vi havde taget badetøj med, men ungerne kunne jo så ikke bade.

img_5616 img_5545

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Remington MB070 DuraBlade Pro