TEST af Remington MB070 DuraBlade Pro – Testfamilien
TEST af Remington Perfect Pedi Wet and Dry CR6000

TEST af Remington MB070 DuraBlade Pro

Tre af vores testere har testet en Remington MB070 DuraBlade Pro Skægtrimmer.

Christine fortæller:
“Dennis har fået lov at teste en skægtrimmer fra Remington. Han har meget kraftigt skæg og hans skæg vokser ekstremt hurtigt. Hvis han skal holde det helt nede og intet skæg ønsker, skal han barbere sig hver evig eneste dag. Jeg var derfor meget spændt på om denne skægtrimmer kunne klare Dennis’ kraftige skæg.”
7583907600_img_2341 7583907600_img_2340
Dennis fortæller:
“Da jeg modtog skægtrimmeren, syntes jeg at, den så virkelig smart ud. Den ligger godt i hånden og der medfølger mange forskellige dele. Et klart plus, som jeg bed mærke i med det samme, er at skægtrimmeren har blade som aldrig skal udskiftes. Desuden kan den, på en opladning holde i op til 60 min.”
7583907600_img_2346
7583907600_img_2343
“Det lille “tynde hoved” har jeg været rigtig glad for, til at rette mine “kanter”, den har nemt ved at lave en fin finish og ved at komme let rundt langs halsen og på kinderne.

Skægtrimmeren er udstyret med dobbeltsidet Trim Shave Technology som sikrer, at du opnår et barberet look både med og mod skæggets retning. Dette hjælper med at undgå hudirritation og giver den ultimative fleksibilitet til at skabe dit ønskede look. Jeg har heller ingen hudirritation oplevet i forbindelse med brugen af skægtrimmeren.

Skægtrimmeren har udover det “tynde hoved” fire forskellige indstillinger 1, 2, 4 eller 6 mm, så man både kan fuldbarbere ansigtet eller blot trimme det. Den er desuden også vandtæt, så man kan tage den med i bad.

Mit skæg er ret kraftigt, så jeg prøvede at lade det gro og se om skægtrimmeren nemt kunne fuldbarbere det kraftige skæg. Dette havde den dog problemer med. Jeg skulle i hvert fald køre mange gange samme sted, for at trimmeren tog alt skæget. Det lykkedes dog til sidst.

Min konklusion må derfor være, at  MB070 DuraBlade er rigtig god, til at trimme skæget, afrette kanter samt holde et skarpt look. Lige til mit skæg, har jeg behov for en stærkere trimmer til at komme “helt i bund”.”
7583896720_img_2538 7583896720_img_2540Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi:  GOD – Det er vel et must på en eller anden måde for mænd, at barbere sig 🙂

Holdbarhed:  GOD – Levetiden på 1 opladning er 60 min ca. Den kan selvfølgelig lades op gentagende gange og bladene skal ikke skiftes.

Kvalitet:  GOD –  Den ligger godt i hånden, lækkert håndfast greb og stærke dele.

Pris:  GOD – Prisen er omkring 450-500 kr. alt afhængig af hvor I køber den. En god pris efter min mening.


Sylvia fortsætter:

“Lars modtog den smarte Skægtrimmer til test. Han har langt skæg, så han er den helt perfekte tester. Skægtrimmeren fra Remington er i et yderst smart i et frækt orange design. Den er handy, fylder meget lidt, endda de medfølgende påsætninger fylder minimalt. Derudover er den super smart med et USB opladekabel, så man ikke behøver et ekstra opladestik, men kan kombinere det med andre mobile apparater.

Den er super praktisk ift. rengøring, den kan nemlig smides under den rindende vandhane.

Om det er at trimme, eller at babere sig helt fin glat, leverede durabladen et meget fint og yderst tilfredsstillende resultat. Med de forskellige påsætninger, kan der shaves lige fra 1mm til 6mm længder.

Så testresultatet er yderst tilfredsstillende. Med de mange træningsrejser, er det fantastisk med en handy lækker skægtrimmer/shaver.

Prisen er meget fin, til 399,- på tilbud hos Matas.

Nytteværdi: MEGET GOD

Holdbarhed: MEGET GOD

Pris: MEGET GOD

Kvalitet: MEGET GOD


Janus afslutter:

“Jeg har testet Remingtons MB070 Durablade. En 100% vandtæt barbertrimmer med barberblade der ikke skal skiftes. Trimmeren fremstår lækker og med fede orange detaljer og kommer med 1, 2, 4 og 6 mm kamme, lithium batteri og 60 min barbering på en opladning. 

Remington sælger produkter som barber/klippemaskiner, hårtørrer m.m. Prisen for barbertrimmeren er 499 kr.”

“Enhver mand ved at skæg vokser stærkt og for at skulle holde det nede, er man nærmest nødt til at barbere sig hver dag. Det er derfor vigtigt for mig at skraberens blade er meget skarpe, derfor synes jeg det var fedt at dens blade aldrig skulle skiftes og jeg havde derfor store forventninger til kvaliteten og holdbarheden.

Jeg blev dog hurtigt skuffet, allerede ved første barbering. Jeg skal køre skraberen mange gange det samme sted for at den tager hårene og samtidig niver/hiver den i skægget.”

“En barbering tager derfor virkelig lang tid, det er ikke optimalt for mig i en travl hverdag.

Jeg har nu prøvet den flere gange, og resultatet har været det samme hver gang, da jeg første gang tænkte det kunne skyldes at den ikke var ladet helt op.

Måske jeg bare har været uheldig med min.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MINDRE GOD – for mig er det vigtigt at kunne barbere mig hurtigt og nemt.

Holdbarhed: MIDDEL – Middel fordi at bladene ikke lever op til det forventede, men samtidig indeholder den lithium batteri som er noget af det bedste og en opladning holder længe (60 min)

Pris: MIDDEL – Prisen er 499 kr. Havde trimmeren virket optimalt havde prisen været god, men eftersom det ikke er tilfældet, synes jeg den er dyr.

Kvalitet: MINDRE GOD – Jeg er skuffet over kvaliteten og havde forventet mere.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Remington Perfect Pedi Wet and Dry CR6000